Banner for Carbucks - Aarhus

TrustScore 5段階評価の5

Agerøvej 9, 8381 Tilst, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg troede sørme, at værkstedet havde monteret to nye døre på min bil ved udlevering ? 😲 Jeg er overrasket over slut resultatet ! Det er udført perfekt...

5つ星のうち5の評価

Det startede med en dårlig oplevelse, men blev til 5 stjerner Min aftale om reparation af skade blev aflyst uden at jeg fik besked og jeg kørte forgæves. Mekanikeren Mathias, som var uden skyld i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super tilfreds med håndtering, service og imødekommenheden og det udførte arbejde. Fra forsikringsanmeldelse af p-skade til fixet bil indenfor en uge er vildt hurtigt. Flinke at snakke med og fik lidt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig og sindsygt flink personale! Blev mødt af en smilende ung mand. Det tog max halvanden time at klare bilen, og da jeg spurgte om nogle mindre mærker bag på bilen, var noget som også skulle lake... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理店

Carbucks - Aarhus について

当該企業による記述

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

当該企業による記述

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 503

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Flinke gutter i Tilst og har gjort et…

Flinke gutter i Tilst og har gjort et fint stykke arbejde på bilen 👍🏼 og så selvfølgelig fedt det gjort inden for 2 timer

2025年7月3日

Tusind tak, Christoffer – det varmer med sådan en anmeldelse 🙏🏼
De flinke gutter i Tilst bliver glade for at høre, at både stemning og håndværk sad lige i skabet 💪🏼

Og ja – vi elsker selv konceptet med skadefri bil på 2 timer, så fedt at du også synes, det spiller!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du er altid velkommen igen 💚

Team Carbucks 🚗✨

5つ星のうち5の評価

Hurtig betjening og fantastisk flot…

Hurtig betjening og fantastisk flot resultat.

2025年7月4日

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, Jørgen 🙏
Det glæder os at høre, at både tempo og resultat levede op til dine forventninger – det er lige præcis det, vi går efter 💚

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – du er altid velkommen hos os igen!

Team Carbucks 🚗✨

Carbucks Tilst

Carbucks Tilst
I GØR DET SÅ GODT & HURTIGT
1000 TAK.

2025年6月29日

Hvor er du god, Brian – tusind tak for de store bogstaver og de 5 stjerner 🙌
Teamet i Tilst bliver helt sikkert glade for din ros – og vi siger selv 1000 tak for, at du tog dig tid til at skrive 💚

Du er altid velkommen igen – vi står klar, hvis det bliver nødvendigt!

Team Carbucks 🚗⚡

Trustpilot エクスペリエンス