Ik ben heel tevreden over deze autogarage. De mensen zijn vriendelijk en geven duidelijke uitleg zodat je ook begrijpt wat er aan de hand is. Mijn Audi A3 is snel gemaakt en rijdt weer als nieuw.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altijd bereikbaar voor advies en supersnelle levering. Ik heb al aardig wat bestellingen gedaan bij Carcare en nooit teleurgesteld. Grote pluim! Ow jaâŠâŠ klein minpuntjeâŠik mis de laatste tijd de klein... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Perfecte winkel, vind er wat ik nodig heb om het car detailing naar een hogere level te tillen. Erg leuk om te doen, en rustgevend als de producten ook het werk nog makkelijker maken, en dus er meer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele goede klantenservice en gunstige prijzen. Ik wilde beginnen met mijn auto goed onderhouden, maar heb nog niet zoveel kennis. Op de websites staan veel blogs waar ik veel informatie in kon vinden,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wil jij ook een blinkende bak ð? Welkom bij Car Care Nederland ðâš. Bestel voor 17.00u, volgende werkdag binnen! Bezoek het forum ð, de Detailer Zoeker en onze blog of bezoek ons op een evenement/beurs. Tot snel ð! Wij verkopen Dodo Juice, ODK Wax, Klin Korea, HBS Custom Wax, Flex Tools en CCNL â.
Drontenhof 3, 5043HL, Tilburg, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Producten netjes verpakt, snel geleverd & de extra attentie was een aangename verrassing!

Car Care Nederland ããã®åç
Goed bedrijf en zeer aardig.
Heb doeken van Klin besteld.
Zeer mooie kwaliteit.

Car Care Nederland ããã®åç
Top levering mijn was shampoo was op en hand volgende dag een nieuwe in huis. Plus op de factuur een leuke persoonlijke krabbel geschreven door het personeel iets van in de trend van lekker wassen veel succes plus een zakje haribo voor de kids ð

Car Care Nederland ããã®åç
Snelle levering , keurig verpakt .
Ik vind ze op een leuke manier hun producten aanbieden op de site.
Veel keuze met duidelijke omschrijving.
Ik ga zeker vaker bij carcare bestellen!
Leuke verassing bij m'n bestelling in de vorm van snoepjes was ik helaas snel kwijt... maar m'n kleine ook weer blij !
Al met al Grote aanrader!
( en nee, ik ben geen medewerker, maar heel tevreden klant :)

Car Care Nederland ããã®åç
Een norzzle van 6 eu bestel en daar vragen over gesteld op de app kreeg gelijk reactie en super snel ook en ze denken met je mee heel fijn om zaken te doen met deze partij.

Car Care Nederland ããã®åç
Duidelijke website met veel tips en adviezen die je vrijwel direct kunt toepassen in de praktijk met de producten uit de webshop, omdat ze je order supersnel verzenden. Top! Ga hier zeker in de toekomst vaker wat bestellen.

Car Care Nederland ããã®åç
Scherpe prijs, zorgvuldig ingepakt en vlot verzonden.
Zo horen al mijn online aankoop ervaringen te zijn!

Car Care Nederland ããã®åç
Wij zijn heel goed geholpen hele
duidelijkee uitleg super

Car Care Nederland ããã®åç
Hele snelle levering , goed verpakt en ook nog een persoonlijke boodschap in de verpakking hoe leuk is dat. En ook nog een lekker zakje snoep erbij krijgen.
Hier wordt je vrolijk van volgende keer zeker weer hier bestellen.

Car Care Nederland ããã®åç
Een 10! Wilde wat meer info, via whatsapp gelijk reactie niet 1 keer maar meerdere keren! Producten volgende dag binnen.

Car Care Nederland ããã®åç
Goede service. Via whatsapp het eea gevraagd waarna ik binnen 5 minuten reactie kreeg. Bestelt en tevens binnen 3 uur thuisbezorgd. Erg handig in tijden van corona, wanneer je dus in de avond niets te doen hebt. Kortom, top

Car Care Nederland ããã®åç
Erg vriendelijk geholpen, Ik kom zeker weer terug.

Car Care Nederland ããã®åç
wat moet ik hier nu op zeggen. Ben helemaal tevreden. Fijne hulp via Whatsapp, snelle reactie en betaalbare producten. Ook het meedenken bij een alternatief voor een product vind ik zeer te waarderen.

Car Care Nederland ããã®åç
Snelle levering van de gevraagde producten en dan ook maar direct aan de slag gegaan. Resultaat buiten verwachting, mooie diepe glans van de lak. Even afwachten hoe lang deze glans het volhoudt -;)

Car Care Nederland ããã®åç
Fantastisch dat je vragen kunt stellen via Whatsapp, direct goed advies op maat.
Zodat je de juiste spullen kunt bestellen.
Snel geleverd, netjes ingepakt.....
En heel leuk een zakje snoepjes bovenop je bestelling en een persoonlijke boodschap .
In een woord TOP

Car Care Nederland ããã®åç
Erg vriendelijk geholpen, Ik kom zeker weer terug.

Car Care Nederland ããã®åç
Goed assortiment en snelle en persoonlijke levering. Bedankt voor het zakje snoepjes!

Car Care Nederland ããã®åç
Naast het feit dat deze mannen snappen hoe je een klant tevreden stelt, de vragen snappen en hierop inspelen zijn het, net als hun gemiddelde klant, mede auto enthousiastelingen.
Op een druilerige vrijdag ontdekte ik dat iemand het nodig had gevonden om een loeier van een kras te trekken op mijn auto. Na wat blog-artikelen te hebben gelezen heb ik op een zondagmorgen wat vragen gesteld en hoe ik dit het beste kon aanpakken. Vrijwel direct kreeg ik een goed advies en werd er meegedacht. Ook in de daarop volgende dagen (drukte) werd ik goed op de hoogte gehouden. De ontvangen producten zijn van hoge kwaliteit en doen meer dan wat ze beloven. Ik heb zelden zo'n grote verbetering gezien van mijn lak.
Voor iedere doe-het-zelf persoon kan ik deze webshop aanraden! Voor een beginneling, medium en ervaren detailer, Car Care Nederland is jouw shop.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã