Lacros レビュー 407

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijn geholpen door Michel, hij heeft ruimschoots de tijd genomen om ons te helpen en uit te leggen hoe de fiets werkt etc. Lacros is een bedrijf die ik iedereen zou aanraden om een fiets voor de c... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Hebben vandaag onze nieuwe fietsen gaan halen. Type Volte. Super tevreden van de fietsen maar zeker ook van de goede service die we kregen van Jens! Het is ons tweede stel fietsen van Lacross. Dus...... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. バイク アクセサリー専門店

当該企業による記述

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

I bought an e-bike from LaCros in Sept…

I bought an e-bike from LaCros in Sept 2025. There was a throttle issue and after a month of back and forth emails, and a bike shop, I returned it. I paid for the packing and shipping and they received it in Nov 2025, and I still have NOT received my refund. The company kept giving me the run around saying that they had refunded me and check with my credit card. I finally turned it over to my credit card company to help me get the refund. I had to send a handwritten letter and all the emails etc to them. I’m still waiting. It has been 6 months. Do not buy a bike from LaCros because if there is an issue you will have a problem getting a refund from them. Very frustrating.

2025年9月13日

Fijn geholpen door Michel

Lacros is een bedrijf die ik iedereen zou aanraden om een fiets voor de camper of caravan te kopen.

2026年5月12日

Allereerst de fiets

Allereerst de fiets, een scamper met 24 inch wielen, Hij fietst zo fijn dat ik hem nu voor dagtochten gebruik ipv mijn reguliere E-bike. En de communicatie en service van Rick waren 100% én prettig. Gul met extra's ook. Kortom; helemaal goed.

2026年5月9日
5つ星のうち4の評価

Goede service. Makkelijk om een afspraak te maken voor een beurt. We werden vriendelijk geholpen met goede uitleg. Wij zijn super tevreden en genieten van onze Lacrosfietsen.

2026年5月7日

Onderdeel verloren

Onderdeel verloren. Geen probleem Werd direct kosteloos binnen 3 dagen opgestuurd gekregen.
Denkt u een elektrische vouwfiets te kopen, denk dan aan Lacros met een geweldige service.

2026年5月2日
5つ星のうち4の評価

Bij het kopen van een nieuwe Lacros met…

Bij het kopen van een nieuwe Lacros met middenmoter en belt aandrijving afgelopen 30 april prima geholpen door vriendelijke behulpzame medewerkers en ook mooie inruilprijs voor mijn gebruikte scamper gekregen.
Wat de vreugde enigszins een bedierf was de lange aflevertijd (bijna 3 weken wachten) en dat terwijl de fiets volgens de medewerker op voorraad is. Blijkbaar gaat de verkoop erg goed.
Overigens ben ik heel tevreden over de geweldige service en nazorg van Lacros.

2026年4月30日
5つ星のうち5の評価

Blij dat ik op een Lacros fiets rij! Vorige week een past proefritten gemaakt op…

Vorige week proefritten gemaakt op vouwfietsen met 20 en 24 inch wielen. Het is de fiets met 24 inch wielen geworden. Gelukkig was hij op voorraad zodat ik hem vandaag, 6 dagen later al op kon halen. Ik ben zeer tevreden over de hulp en deskundigheid. Fijn dat ik nu ook weet hoe is de fiets het handigste in mijn buscamper kan vervoeren. Mijn hondje kan achterop mbv het Mik systeem waarmee het bijbehorende (honden) mandje vast zit. Met deze fiets ga ik beslist veel mooie tochten maken.

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw keuze en dat alles snel geregeld kon worden.

Wij wensen u veel plezierige en mooie fietstochten toe!

5つ星のうち5の評価

Zelfs in Portugal zouden ze een…

Zelfs in Portugal zouden ze een vervangende fiets opsturen. Maar ook in Schijndel altijd prima service ook bij reparatie.

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service, zowel op afstand als in Schijndel, zo waardeert.

Super goede service

Super goede service, eerlijk en vriendelijk personeel.

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service en het team zo waardeert.

5つ星のうち5の評価

Bij een probleem word ik altijd…

Bij een probleem word ik altijd supersnel geholpen 👍👍👍en altijd verse ☕️

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u snel geholpen wordt en dat de koffie ook in de smaak valt.

5つ星のうち5の評価

Fijne showroom waar deskundig personeel…

Fijne showroom waar deskundig personeel aanwezig is.
je kunt er op meerdere fietsen proefrijden geen druk om te beslissen, mooie fietsen goed product goed services,
vriendelijke mensen

2026年4月27日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de ontspannen sfeer en het advies in onze showroom zo prettig heeft ervaren.

Allerbeste vouwfietsen

Ten eerste zijn het echt de beste vouwfietsen. Nooit problemen en gaan als de brandweer😃 ten tweede is de service top!

2026年4月25日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Geweldig om te horen dat alles zo goed bevalt en dat u onze service zo waardeert.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。