Anders Ã¥bnede butikken selvom det egentlig var uden for normal Ã¥bningstid. SÃ¥ kunne familien prÞve de 2 biler vi havde i sigte. EfterfÞlgende fulgte Anders op, seriÞst og informativt. Da bilen skulle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der vÊret god dialog og forhandling. DesvÊrre have bilen et stenslag i forruden/tag som sÊlger ikke havde gjort opmÊrksom pÃ¥ / vÊre be... ãã£ãšèŠã
Perfekt sted at handle bil. Dejlig kÞbsoplevelse, uden pres fra sÊlger. Anders fra Carcollect gav sig god tid til at forklare bilens funktioner inden prÞveturen. Bilen var flot klargjort, og eft... ãã£ãšèŠã
Ualmindelig service minded, imÞdekommende og i ÞjenhÞjde , havde et mindre issue i forbindelses med mit bilkÞb hos Car Collect hvilket blev lÞst til fuld tilfredstillelse af Per. De gÃ¥r lige de ekstra... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionel og hurtig service
Professionel og hurtig service, de var rigtig flinke til at imÞdekomme mine individuelle behov, og det var alt i alt en smertefri og god proces at kÞbe en bil ved dem.
Hurtig, seriÞs og professionel forretning!
De hjalp mig af med en bil i en periode hvor markedet er utilregneligt. På trods af det, kom de med et rigtig fornuftigt bud, og bilen var opkÞbt af dem efter 24 timer.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, ved kÞb af vores nye bil. Anders fra CarCollect er en utrolig behagelig, Êrlig og en person der er godt og at handle med.
Samarbejdet ved salg af vores gamle bil og kÞb af bilen foregik nemt og gnidningsfrit.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, ved kÞb af vores nye bil. SÊlgeren Per havde vi en rigtig god dialog med, og han var super at handle med. Vi kom langvejs fra, og samarbejden ved kÞb af bilen foregik skÞnt og nemt.
Vi er meget glade kÞbere af vores nyes BMW 330e.
SUPER dårlig service!
SUPER dårlig service!! Kan ikke anbefale at prÞve biler her!!! Kommer langvejsfra for at prÞvekÞre en bil, vi har endda ringet til forhandleren inden vi kommer for at sikre os at bilen stadig til rådighed og at den ikke er blevet solgt. Da vi så ankommer til forhandleren, fortÊller de os at bilen er blevet solgt selv samme morgen. Forhandleren skifter historie om bilens handel tre gange og det virker ikke sÊrligt trovÊrdigt. Super dårlig oplevelse, det mindste man kunne gÞre var at ringe og sige at bilen var solgt, så man slap for den lange kÞretur.
Ikke anbefalelsesvÊrdigt at besÞge denne forhandler. Bilen er desuden stadig inde på deres hjemmeside flere timer efter handlen, så endnu et tegn på man ikke kan stole på denne forhandler.
Fantastisk oplevelse .
Fantastisk oplevelse .
KÞbte min drÞmmebil, hvor alt bare var i orden. Opdagede en fejl på hattehylden 14 dage senere . Dagen efter modtog jeg en ny på hjemmeadressen uden beregning ..
Handler der gerne igen..
âïžâïžâïžâïžâïž
KÊmpe anbefaling herfra til Anders fra Carcollect! Jeg stod og skulle finde min nye bil, og der gik ikke lÊnge fÞr at jeg både fandt den helt rigtige bil, og den helt rigtige forhandler. Der var lagt vÊgt på god og informativt rådgivning, samt en kundeservice på allerhÞjeste niveau. Jeg fÞlte mig godt rådgivet lige fra hvilken bil han anbefalede til mine behov, helt frem til overgivelse af nÞglerne. Jeg vil anbefale Carcollect og specielt Anders til alle der står og mangler en ny bil - han kommer i hvert fald til at stå for mine fremtidige bilkÞb!
Tusind tak for en god handel Anders!
Jeg har vÊret rigtig glad for minâŠ
Jeg har vÊret rigtig glad for min handel jeg lavede med Knud hos Carcollect for en lille måned siden. Super god service både fÞr, under og efter handlen er afsluttet.
Jeg fik kÞbt mig en så fin elbil, hvor jeg fik et sÊt vinterdÊk med i prisen og en rigtig fin byttepris for min egen bil.
Vil helt klart anbefale Carcollect til andre og selv handle der igen i fremtiden. ðð
God og Êrlig bilhandel
KÞbte en VW Passat af Per Guldborg. Hele handlen var til UG. Tak for en fin bil og god service også efterfÞlgende.
Service på hÞjeste plan
Man er ikke i tvivl om at service er en hÞj prioritet!!
Jeg kÞbte en Audi A3, hvor jeg ikke kunne finde tilsvarende model og udstyr til så skarp en pris.
De var til at forhandle med, så det var fair for begge parter.
Men så da kulden ramte og jeg var så uheldig, at batteriet kollapse...
Ingen problem!!
De hjalp med at jeg hurtigt kunne komme videre samme dag.
Jeg vil klart kÞbe bil der igen!
Reel handel uden problemer
Jeg kÞbte en Volvo hos Carcollect, og fik en helt igennem god og seriÞs behandling. Ikke så meget salgsgas, men med lidt snak frem og tilbage fandt vi en fair byttepris på min gamle bil, og vinterhjul til den nye.
Jeg kÞrte glad hjem!
Enkel og Êrlig rådgivning
Anders hjalp os i vores kÞb, og ydede fremragende service. Gode priser pÃ¥ tilbehÞrððŒ Stor anbefaling herfra.
Hurtig og utrolig god betjening.
Var ude og se en Audi E-Tron hos Carcollect som jeg var helt vild med. bilen stod klar til prÞvekÞrsel nÞjagtigt som aftalt! virkelig venlig og personlig betjening så man fÞlte sig helt tryg! Jeg havde en bil der skulle sÊlges inden kÞb og den blev solgt lÞrdagen efter heldigvis.
Jeg ringede så til Per om sÞndagen og fik lagt ordren ind på Audien.. jeg var lidt panisk da jeg skulle til kbh mandag aften og videre til frankrig på arbejde så Per lovede mig bilen var klar til afhenting mandag middag og det var den, fuldt ladet endda..
Den stod klar Mandag som aftalt og alt forlÞb bedre og 100 gange hurtigere end jeg havde forventet det kunne gå med så kort varsel.
Oven i det fik vi 12måneders Autoconcept med u/b i bilens pris!
Kommer helt sikkert retur når Audien skal skiftes en gang i fremtiden!
Kan kun anbefale Carcollect og Per til andre der er på udkig efter ny bil! Fantastisk betjening og tryg behandling hele vejen igennem.
5 stjerner er desvÊrre maks, de har fortjent en hel del mere.
/Andi
Kan give mine bedste anbefalinger til CarCollect og Per i sÊrdeleshed. Ale aftaler overholdt til `"punkt og prikke" God oplevelse!
Kan give mine bedste anbefalinger til
Helt igennem Êrlig og forstÃ¥endeâŠ
Helt igennem Êrlig og forstående bilsÊlger, der holder hvad de lover og som ser kunden i ÞjenhÞjde. Kendte intet til dem fÞr jeg lÊste anmeldelserne herinde, og de har på ingen måde skuffet mig og de står altid klar til at hjÊlpe, også efter handlen er afsluttet. De får den varmeste anbefaling, så tÞv endelig ikke.
Brugte fÊlge med vinterdÊkâŠ
Jeg kÞbte 4 brugte alufÊlge med vinterdÊk hos Carcollect. Da hjulene nåede frem viste det sig desvÊrre, at alle 4 dÊk var så slidte, at de ikke var lovlige at kÞre på. Jeg skrev til Carcollect og beklagede mig, og blev med det samme tilbudt, at vi kunne dele udgiften til fire nye dÊk. Det har vÊret en rigtig god oplevelse og jeg har fået en ualmindelig fair behandling hos Carcollect. Stor tak til Per for udvist konduite.
Den ekstra mil for den gode kÞbsoplevelse
Vi har i dag hentet vores nye bil hos Carcollect og jeg må ubetinget sige at det har vÊret en super oplevelse vi har haft!
Vi var sÞndag oppe og se bilen og skrev samme dag under på en slutseddel. Bilen skulle toldsynes og et lille stenslag skulle udbedres inden vi kunne overtage den, så vi aftalte at vi kunne hente den tirsdag. Per og resten af teamet hos Carcollect har ikke bare sÞrget for at alt det aftalte var på plads, men også lige gået den ekstra mil og sat de vinterhjul på vi havde kÞbt med - super god stil.
Kan ikke andet end anbefale et besÞg hos Per, hvis du går og har tanke om at udskifte eller udvide vognparken.
Super betjening og service i top!
Vi har netop kÞbt den fineste Mini hos CarCollect.dk til vores sÞn.
Fra start til slut var både Per og Anders yderst hjÊlpsomme, kompetente og professionelle.
De var imÞdekommende og meget sÞde overfor vores sÞn, og hjalp og vejledte ham ift. spÞrgsmål og overvejelser.
Fem stjerner og stor anbefaling herfra!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ