KÊmpe stor anbefaling herfra! Burak hjalp mig med at finde det alle andre ikke kunne. Med mine mange krÊsne krav lykkedes det ham at finde den bil der matchede. Han er imÞdekommende, seriÞs, emp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har brugt CarDrive flere gange bÃ¥de til at finde ny bil og sÊlge den gamle og det er intet mindre end en fantastisk oplevelse hver evig eneste gang. En kundeservice udover det sÊdvanlige og h... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig oplevelse med cardrive. Ville helt sikkert frarÃ¥de folk at handle med dem, da I stÃ¥r fÃ¥r bilens vÊrdi efter leasingperioden ender. De virker useriÞse overfor potentielle overtagere og giver sam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CarDrive er et dansk leasingselskab med 10 års erfaring, der har specialiseret inden for salg af brugte biler, leasing samt import og eksport af biler.
é£çµ¡å
Frydensbjergvej 9, 3660, StenlÞse, ãã³ããŒã¯
- kontakt@cardrive.dk
- cardrive.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Opdateret anmeldelse â stadig lige tilfreds i 2025
Jeg skrev min fÞrste anmeldelse helt tilbage i 2022, og her i 2025 er jeg stadig kunde hos Cardrive â hvilket i sig selv siger en del. Jeg har vÊret meget tilfreds gennem hele leasingperioden og skal nu til at skifte bil igen. Jeg er i dialog med dem om mine Þnsker til den nÊste bil, og som altid oplever jeg en professionel og behagelig service.
En sÊrlig tak skal lyde til Burak og Emrah, som har vÊret utroligt servicemindede, hjÊlpsomme og dygtige til at vejlede mig undervejs. Det er sjÊldent at mÞde så engagerede og pålidelige medarbejdere.
Jeg kan stadig varmt anbefale Cardrive til alle, der Þnsker en fleksibel og tryg leasinglÞsning.
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Cardrive, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer leasing. Hele forlÞbet har vÊret nemt, gennemsigtigt og professionelt fra start til slut.
Eren Simsek har isÊr vÊret fantastisk â utrolig behagelig, hjÊlpsom og imÞdekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg og godt informeret. Man mÊrker virkelig, at kundeservice er i hÞjsÊdet hos Cardrive.
Hvis du leder efter et pålideligt og serviceminded leasingselskab, så er Cardrive helt klart vÊrd at overveje!
Cardrive kan klart anbefales
Fantastisk oplevelse med leasing fra CarDrive
Jeg har for nylig leaset en BMW 330e gennem CarDrive, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hele processen har vÊret en virkelig positiv oplevelse, og det skyldes isÊr den professionelle og venlige service, jeg har fået.
SÊlgeren, Burak, har vÊret utrolig hjÊlpsom og informativ hele vejen igennem. Han gjorde leasingaftalen simpel og overskuelig, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele tiden. Burak var meget tålmodig med mine spÞrgsmål og hjalp mig med at finde den bedste lÞsning, der passede til mine behov.
Bilen, BMW 330e, er fantastisk at kÞre i, og det er virkelig vÊret en god oplevelse at have den som leaset bil. Den er både komfortabel, Þkonomisk og perfekt til mine daglige kÞrselsbehov.
Jeg kan varmt anbefale CarDrive til alle, der er på udkig efter en god leasingaftale. Takket vÊre Burak og teamet hos CarDrive har jeg fået en super oplevelse, og jeg er virkelig glad for mit valg af bil.
USERIÃS FUP OG SVINDEL
UseriÞs forretning, der ikke tager telefonen 9 ud af 10 gange man ringer. Vender ikke tilbage på aftaler, giver forskellige priser til forskellige kunder afhÊngig af hvordan humÞret er hos den pågÊldende medarbejder.
Henter biler kÞre dem igennem til venner og familie og lader restvÊrdig hÞjere end markedspris blive smÞrret af på andre kunder.
HOLD JER KORT SAGT LANGT VÃK FRA DETTE SVINDELFIRMA
Min mand er en bil tosse uden lige ogâŠ
Min mand er en bil tosse uden lige og havde forelsket sig i en Mercedes AMG.
Vi kontaktede forhandleren og det har vÊret den bedste service ð€©
Vi kom op og prÞvede den og en anden AMG og det gik smurt med papir arbejdet og det praktiske ð€©
God service og hurtigt respons.
God service og hurtigt respons.
Jeg havde en fantastisk oplevelse medâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Cardrive, da jeg skulle lease en BMW X5. Jeg blev mÞdt af et venligt og professionelt team, der virkelig vidste, hvad de talte om. De tog sig tid til at forstå mine behov og Þnsker, hvilket gjorde hele processen meget personlig.
Biludvalget var imponerende, fÞr jeg besluttede mig for X5âen. Den var i perfekt stand, og jeg kunne mÊrke, at Cardrive lÊgger stor vÊgt pÃ¥ kvalitet og kundetilfredshed.
Leasingaftalen var transparent og uden skjulte gebyrer, hvilket gjorde mig tryg i mit valg. De forklarede alle vilkår klart og tydeligt, så jeg fÞlte mig godt informeret hele vejen igennem.
Jeg vil isÊr fremhÊve den hurtige og effektive service, som gjorde, at jeg hurtigt kunne komme ud på vejen i min nye bil. Samlet set kan jeg varmt anbefale Cardrive til alle, der overvejer at lease en bil. Det var en behagelig og problemfri oplevelse, og jeg elsker min nye BMW X5!
Professionalisme, Ãrlighed og Fremragende Service
Efter en dårlig oplevelse hos mit tidligere leasingselskab SjÊllands automÊgler, hvor jeg blev snydt med en urealistisk restvÊrdi og hÊrvÊrk på min bil, fandt jeg vej til Cardrive via Facebook! Og jeg kan ikke rose og takke dem nok for deres fremragende service og professionelle tilgang.
Fra dag ét blev jeg mÞdt med en Êgte interesse i at hjÊlpe mig. Teamet hos Cardrive har vÊret ekstremt behjÊlpelige med alt lige fra spÞrgsmål omkring service og klargÞring til rådgivning om, hvilken bil der passer bedst til mine behov. Deres Êrlighed har virkelig gjort en forskel for mig som kvinde.
På trods af at Cardrive har mange henvendelser, formår de altid at vende tilbage i god tid, når det drejer sig om spÞrgsmål eller forespÞrgsler vedrÞrende en bil. Jeg har aldrig fÞlt mig overset, og deres kommunikation er både effektiv og professionel. Det er tydeligt, at de prioriterer hver enkelt kunde hÞjt, hvilket gÞr hele oplevelsen endnu mere positiv.
De har ikke bare leveret en bil, men også en tryghed og tillid, som jeg manglede hos mit tidligere selskab. Hver eneste del af processen har vÊret upåklagelig, og jeg fÞler virkelig, at de sÊtter kunden i centrum.
Efter 3 år med udfordringer et andet sted, er det en kÊmpe lettelse at vÊre hos Cardrive. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der Þnsker en seriÞs og pålidelig partner inden for leasing.
Og Cardrive har de fedeste nye biler!! Som virkelig skiller sig ud! Deres udvalg er imponerende, og det er tydeligt, at de går op i at tilbyde moderne og stilfulde biler, der matcher enhver smag og behov. Det gÞr hele leasingoplevelsen endnu mere spÊndende og tilfredsstillende.
Cardrive hjalp mig hurtigt af med min tidligere leasede bil, som blev solgt på få dage. Det var langt hurtigere, end jeg havde forventet, og endnu et bevis på deres effektivitet.
Tusind tak til Cardrive for en fantastisk oplevelse! IsÊr til Eren og Emrah!
Leasing af Porsche
Min oplevelse med Cardrive har vÊret yderst positiv, fra valg af bil til leveringen. De sÞrgede for, at alt var i orden med bilen, inden jeg fik den leveret. Selv en uge efter modtagelsen af bilen modtog jeg et opkald fra en af deres sÊlgere, Burak, som spurgte ind til min tilfredshed og om alt levede op til mine forventninger.
5 stjerner til CarDrive
Jeg vil gerne give 5 stjerner til Cardrive til Burak og teamet. Han ordnede alle leasing aftaler super perfekt og hurtigt.
Jeg er super glad for min bil og den service som jeg har fået fra dem.
Burak er super skarp og han var hurtigt til at svar alle mine spÞrgsmål.
Jeg anbefaler CarDrive :)
HjÊlpsomme og problemlÞsende helt klartâŠ
HjÊlpsomme og problemlÞsende helt klart en anbefaling.
Varme anbefalinger her fra
Varme anbefalinger her fra.
Burak tog sig godt af mig hele vejen igennem og bilen spiller bare, hvis der har vÊret noget med den, har de fikset det. Nemt og bekvemt.
HOLD JER VÃK FRA DETTE LEASINGSSELSKAB
Jeg er dybt frustreret over den dårlige service hos Cardrive.
Både kÞbsprocessen og servicen efterfÞlgende har vÊret skuffende. Bilen har haft adskillige problemer, som vÊrkstedet behandler fuldstÊndig uprofessionelt. Derudover Êndrer de deres priser fra dag til dag, hvilket gÞr det umuligt at stole på dem. Deres kommunikation er mangelfuld, og jeg fÞler mig fuldstÊndig ignoreret som kunde. Dette er uacceptabelt! Cardrive er en virkelig dårlig leasingselskab, som jeg på ingen måde kan anbefale.

FIND ET ANDET STED!
Virkelig dårlig service!
Jeg har ventet pÃ¥ Update omkring en bil i lang tid, og har fÃ¥et 4 forskellige priser af vide. Jeg har prÞvet at kontakte dem, men desvÊrre uden held de fleste gange. En kammerat og jeg havde spurgt efter samme bil og fik to forskellige priser, og desuden fandt vi ud af at prisen for bilen er blevet dyrer efter sidste leasingaftale selvom at km tal var steget markant, og da vi spurgte sagde de at de â ikke ved hvorforâ!!!

DÃ¥rlig oplevelse
Dårlig oplevelse med cardrive. Ville helt sikkert fraråde folk at handle med dem, da I står får bilens vÊrdi efter leasingperioden ender. De virker useriÞse overfor potentielle overtagere og giver samtidig to vidt forskellige priser alt efter hvem du er. Overordnet set ret så useriÞse, både på svartid og hvor ihÊrdigt de prÞver at yde en god service.

StÊrk anbefaling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Cardrive. De hjalp mig med at sÊlge både min egen og min fars bil, og det hele gik meget nemt og smidigt. Det var en stor hjÊlp, og det gjorde, at jeg valgte at lease bil hos dem efterfÞlgende. Nu har jeg leaset fra Cardrive i 2 år, og det har fungeret rigtig godt. Deres service er venlig og professionel, og jeg fÞler mig altid godt behandlet. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der overvejer leasing eller bilsalg.
Jeg har haft en uheldig oplevelse medâŠ
Jeg har haft en uheldig oplevelse med at flexlease en bil hos Cardrive. FÞrste gang de narrede mig, var i forbindelse med bilens service. Det viste sig, at bilen ikke havde fået nogen service, selvom de påstod det modsatte. Det kostede mig omkring 10.000 kr., og de nÊgtede at tage ansvar for det, og jeg fik en tvivlsom forklaring.
Anden gang de svigtede, var efter leasingperioden, hvor jeg afleverede bilen tilbage og nu skal betale et mÃ¥nedligt stilstandsgebyr. Jeg har sendt en masse kunder deres vej, men har ikke fÃ¥et nogen form for anerkendelse eller respons fra dem. Det er fuldstÊndig uacceptabelt og uprofessionelt. Jeg kan kun advare andre om at holde sig vÊk fra Cardrive â et firma med elendig kundeservice.

Kan stÊrkt anbefalde
Kan stÊrkt anbefalde
Super venlig personale som giver den mest venlige service man kan be om.
Fantastisk service og hurtig leveringâŠ
Fantastisk service og hurtig levering af drÞmmebilenððŒ
God oplevelse herfra ð
Sq5 escroquerie
Hello,
I am writing to express my disappointment with the sale of the SQ5. I was the first to show my interest in the vehicle and all the conditions were in place (vehicle video, vehicle paper, pay-per-view check) for me to buy it. However, you allowed one of your employees to buy it after me, which is very unfortunate.
I had already sold my vehicle in anticipation of buying the SQ5 and I had the funds to pay for it. I am therefore very disappointed by the decision of the concession manager to validate this sale.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ