レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en rigtig god oplevelse og de er utrolig servicemindet. Testen kommer om et år når min kontrakt udlÞber, der er jeg spÊndt på om det er samme service. Indtil videre kun positivt herfra.

Intet andet end godt at melde herfra Jeg sÞgte en aflÞsning for min Êldre bimmer. Schelde havde en lÊkker pÃ¥ vej ind. Efter noget snak om alle detaljer, hvor Anders virkelig krÊsede om kunden, fa... もっず芋る

Jeg havde vÊret kunde ved Schelde Leasing i snart 4 Ã¥r og havde fÃ¥et god service INDTIL, jeg nu sagde at jeg Þnskede da min opsigelsesperiode stoppede at aflevere bilen tilbage, da jeg havde kÞbt en n... もっず芋る

Ualmindelig god service. Har lige kÞbt en Audi Q3 af Anders Schelde, hvor vi Þnskede andre fÊlge samt trÊkkrog, hvor det viste sig at trÊkket var i restordre, Anders gjorde alt tÊnkelig muligt, for... もっず芋る

䌁業情報

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

SÃ¥dan en god oplevelse

FuldstÊndig professionel service hos schelde leasing, sÊrligt Peter var en kÊmpe gave i vores tilfÊlde da vi skulle lease en GLE
Nede på jorden mennesker som kan sit kram og samtidig levere en fantastisk service
Kan helt klart anbefales

2026幎1月30日
自発的なレビュヌ

Leasede en bil af Peter schelde

Leasede en bil af Peter schelde, og alt var godt inden jeg skulle lease, vendte hurtigt tilbage på sms, mail og opkald.

Da jeg får bilen kan jeg konstatere der ikke er det udstyr som bilen er beskrevet med, hvilket jeg naturligvis klager over, Peter beder mig tage kontakt til JTC og få et tilbud fra dem om at eftermontere udstyret,(Apple CarPlay) hvilket jeg gÞr og fremsender tilbuddet. (4000.-kr)

Derefter hÞrer jeg intet i flere uger, på trods af flere skriv, opkald og mail.

Jeg tilbyder end da at betale noget af det selv, for at få ham i tale og få det ud af verdenen, men der sker intet, nu har jeg haft bilen i 2 måneder, og det er stadig ikke lÞst.

Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at handle med typer som vil snyde sine kunder for “sÞlle” 4000.-kr jeg kan da efterfÞlgende forstÃ¥ det ikke er fÞrste gang han ikke overholder diverse aftaler.

Handl ikke med schelde leasing, det ender med en skuffende oplevelse.

2025幎11月3日
自発的なレビュヌ

De er gode så lÊnge du er kunde - men så snart du ikke er, ja så falder hammeren

Jeg havde vÊret kunde ved Schelde Leasing i snart 4 år og havde fået god service INDTIL, jeg nu sagde at jeg Þnskede da min opsigelsesperiode stoppede at aflevere bilen tilbage, da jeg havde kÞbt en ny. Så fik tonen en helt anden lyd. Ligeså da jeg takkede nej til, at de skulle hjÊlpe mig. Jeg er nu endt med at stort tab, da jeg alene selv skulle sÊlge min bil efter dårlig rådgivning af dem, da jeg startede på min leasingaftale. Dette har jeg fået vertificerede af min advokat, at det var alt for lavt prisat og de burde vÊre helt klar over jeg endte med en stor regning. Så jeg kan på ingen måde anbefale deres service!!!

2025幎9月17日
自発的なレビュヌ

Virklig god service og nemme at snakke

Virklig god service og nemme at snakke med!
Fik lov til at komme forbi Schelde Leasing og prÞvekÞrer 2 af deres biler, som var en virklig fed oplevelse. Brain var nem at snakke med og fik et godt indblik i hvordan man kan lease.
Deres koncept er meget gennemsigtigt og nemt at overskue.

Vil varmt anbefale dem, hvis du skal have din nÊse drÞmme bil :)

2025幎1月24日

Tak for en suvÊren handel af GLE350DE

Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Peter fra Schelde Leasing. Her går man virkelig op i at finde den helt perfekte bil til kunden samtidig med at de laver nogen af de skarpeste leasingaftaler jeg har set. Alle aftaler holdt til punkt og prikke i hele processen.
Jeg kan varmt anbefale at handle bil hos Peter og Schelde Leasing.

2024幎11月20日

Fantastisk service og trovÊrdighed

Super fremvisning online, der fuldt ud levede op til det vi så da vi kom for at hente bilen. Fin service og opmÊrksomhed på os som kunde.

DesvÊrre opdagede vi efter 4000 km kÞrsel, at der manglede nogle ting i bilen, som der havde stået i annoncen.

Da vi fortÊller det til Anders fra Schelde, er hans fÞrste kommentar: Det kan aldrig blive jeres problem, det skal vi have fikset.

Vi fik 3 valgmuligheder, en af dem var at hentede bilen retur og tilbagefÞrte belÞbet til os - vi valgte så en anden lÞsning, men hvor var det en fantastisk oplevelse at få som kunde.

En trovÊrdig handel, hele vejen igennem. TAK!

2024幎10月25日
自発的なレビュヌ

Perfekt handel og service.

Schelde leasing har stået for alt mht. import af bilen fra Tyskland, ombygning til gule plader og alt andet hvad det medfÞrer, så jeg blot kunne komme og afhente nÞglerne.

Bilen stod kniv skarp og var gennemgået fra A-Z af Peter. Ved afhentning blev afsat masser af tid til gennemgang af bilen og dens kunnen.

Alle aftaler mht. priser og leveringstider blev fulgt til punkt og prikke. Jeg er klart genganger i deres butik igen og kan kun anbefale Schede leasing.

2023幎7月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。