ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vorige week 1e bestelling gedaan! Via tiktok ben ik bij hun terecht gekomen! Zijn 2 leuke vrolijke mensen. Altijd gezellige lives. Zijn respectvol en spontaan! Je mag je bestellingen net zo lang laten... ãã£ãšèŠã
Heel erg betrouwbaar, super voorzichtig met alle producten, perfect verpakt verzonden en snel! Altijd vriendelijk en oplossingsgericht top om zaken mee te doen â€ïžð raad iedereen aan 100% stream is o... ãã£ãšèŠã
Via tiktok bij Cards In The Gym terecht gekomen! Super leuke en gezellige stream voor iedereen die van pokemon-, Disney-, Yu-Gi-Oh kaarten etc houdt. Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en je kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij hebben één van de meest diverse assortimenten van Nederland! Ook zijn wij elke dag Live te vinden op Tiktok waar wij live openingen doen van de bestellingen die worden gedaan via Tiktok.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
cards in the gym #1
Super leuke interactie in de live streams, online winkel overzichtelijk en leuk ingedeeld, pakketten worden snel en zorgzaam verzonden.
Best Experience
Fun experience on their stream and really humble streamer! Best out there.
Prima service leuke stream
Prima service leuke stream! alles netjes binnen gehad.
gaat netjes met de produkten om en eerlijke prijs!
Leuke stream, bestelling thuis wanneer je wilt.
Leuke stream! Ik kwam ze weer tegen op Twitch bij twtv/cardsinthegym. Mijn pakketje is snel opgestuurd toen ik erom vroeg en het was netjes ingepakt. Een topervaring!
Eerlijke handelaar
Eerlijke handelaar. Hele enge aura. Vaste besteladres. Dommmmm!
Altijd alles correct verpakt
Altijd alles correct verpakt, grote verscheidenheid aan producten en aantrekkelijke prijzen. Top seller
Gezellige streamer
Gezellige streamer - nette prijzen voor producten, leuke extra 'games' zoals radje, pullbox. Altijd lachen met deze man, nooit een saaie stream. En niet onbelangrijk, gezellig mensen in de chat! Leuke give-aways op z'n tijd!
Steeds een mooi stream
Steeds een mooi stream, gezellig chatten met elkaar. Mooie pulls en te gekke streamer.
Easy website to use
Easy website to use. Quick and clear communication. Good streamer with fun games during the stream.
betere rip en ship kan je niet krijgenâŠ
betere rip en ship kan je niet krijgen ALTIJD TOP!!!
Demy is the best
Demy is the best. Hij denkt altijd met je mee. Verzending is super snel binnen 2 dagen.
10/10 gezellig leuk
10/10 gezellig leuk ! En helpt je graag!!
Demy zijn streams zijn de beste!!
Wat een geweldige ervaring gehad metâŠTopservice van Cards In The Gym!
Wat een geweldige ervaring gehad met Cards In The Gym! Vanaf het eerste contact merk je direct dat je te maken hebt met mensen die écht verstand hebben van Pokémon TCG! De kennis van producten, sets en marktontwikkelingen is indrukwekkend en alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Daarnaast is de service absoluut van topniveau. De communicatie verloopt professioneel, vriendelijk en transparant. Bestellingen worden super netjes verpakt, snel verzonden en er wordt duidelijk veel aandacht besteed aan klanttevredenheid.
Wat ik vooral waardeer is de betrouwbaarheid en passie waarmee het bedrijf gerund wordt. Kunnen veel een voorbeeld aan nemen. Je merkt dat ze niet alleen producten verkopen, maar ook echt meedenken met verzamelaars. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat ik graag terugkom voor een volgende bestelling.
gewoon super
Zorgvuldig
Altijd snel berzonden en zorgvuldig verpackt dat waardeer ik erg.
Top eerlijk vertrouwd zeker aanrader omâŠ
Top eerlijk vertrouwd zeker aanrader om te kopen snelle levering met verzenden gr Barry
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã