レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Premium quality drawing set van 75 stuks cadeau gekregen. Bleek bij 1e gebruik een van de potloden van dermate kwaliteit dat deze onbruikbaar was. Gereclameerd Bij Starkson. Prima contacten met servi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kreeg de Starkson set met 122 verschillend kleurtjes als kerstcadeau van m’n ouders. Als ontspanning tijdens het studeren heb ik deze dan ook direct uitgeprobeerd en wat een goede stiftjes zijn he... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Pakketje bleef in sorteercentrum Post.nl hangen. Navraag gedaan door klantenservice StarksÞn. Binnen dag binnen. Handig meeneem tasje met 120 kleuren, wordt nog lastig kiezen uit aanbod bij het teken... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een potlodenset eerst via bol.com besteld maar dit was niet goed verpakt en potloden waren gebroken. Contact opgenomen, en meteen geholpen geweest met iemand van starkson en dan rechtstreeks v... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

STARKSØN® is internationaal merk gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van hoogwaardige teken-, schrijf- en schilderbenodigdheden.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Tekentafel besteld en keurig ingepakt

Tekentafel besteld en keurig ingepakt ontvangen en binnen de genoemde termijn. Tafel komt overeen met de specificaties en is van een goede kwaliteit. Verkoopinformatie waargemaakt

2026幎2月10日

Hoi Kees,

Hartelijk dank voor je mooie feedback!

We zijn erg blij om te horen dat je tekentafel netjes verpakt en binnen de afgesproken termijn is geleverd 🎉 Fijn dat de tafel voldoet aan de specificaties en dat je tevreden bent over de kwaliteit.

We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe tafel!

Heel divers assortiment.

2026幎1月1日

Hoi Ingo,

Hartelijk dank voor je feedback!

We zijn erg blij om te horen dat je ons diverse assortiment waardeert 😊 Het betekent veel voor ons dat je bij ons vindt wat je zoekt.

We waarderen je support enorm en hopen je snel weer terug te zien!

Super fijne stiften l

Super fijne stiften die mooi egaal kleuren. Leuk boekje erbij met tips. Ik ben er super blij mee.

2026幎3月29日

Hoi Aafje,

Hartelijk dank voor je mooie feedback!

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de stiften en het boekje 🎉 Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de extra tips.

We waarderen je support enorm en hopen dat je er nog veel plezier van hebt!

Kleurpotloden

Heb via KreaDoe een set kleurpotloden gekocht. Ben erg blij mee. Het blend mooi is vibrant van kleur. Erg fijn voor beginners als advance.

Zeker om aan te raden

2026幎2月6日

Hoi Lianne,

Wat fijn om te horen dat u uw set kleurpotloden via KreaDoe heeft gekocht en dat u er zo blij mee bent. Geweldig dat u de kleuren als vibrant ervaart en dat ze mooi blenden.

Ook heel fijn om te lezen dat de set geschikt is voor zowel beginners als gevorderden dat is precies waar we naar streven. En bedankt voor uw aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Mocht u nog vragen hebben of tips willen ontvangen, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig gewoon hele mooie potloden

2026幎1月30日

Hoi Kylian,

Hartelijk dank voor uw feedback! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over de potloden en ze mooi vindt.

Het is altijd fijn om te weten dat onze producten plezier en tevredenheid brengen. 💛 We waarderen uw steun enorm!

een heel goede aankoop

een heel goede aankoop, ik ben er heel blij mee.
de verzending was prima geregeld, de tafel was compleet en onbeschadigd.Prima!

2026幎1月10日

Hoi Jeanne,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat de tafel compleet en onbeschadigd is aangekomen.

Het is altijd fijn om te weten dat onze verzending en producten aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw steun enorm en hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe tafel!

5぀星のうち5の評䟡

Starkson is gewoon het beste waar je

Starkson is gewoon het beste waar je mee kunt tekenen mijn dochter gebruik is voor haar tekenles

2026幎1月13日

Hoi Wendy,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! 😊 We zijn super blij om te horen dat Starkson de favoriet is van je dochter voor haar tekenlessen. Geweldig om te weten dat onze producten haar creativiteit helpen inspireren.

Feestelijke groet,

5぀星のうち5の評䟡

Onze dochter is er superblij mee en

Onze dochter is er superblij mee en vind het geweldige potloden.

2025幎12月13日

Hoi Cindy,

Super bedankt voor je bericht! Wat geweldig om te horen dat je dochter zo blij is met de potloden en ze helemaal geweldig vindt! 😊✚

Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om even contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

STARKSON

5぀星のうち4の評䟡

Super levering

Super levering! Alles netjes in de doos, de stiften zitten in een handige draagtas. Ook fijn dat er een klein schetsboek bij zit!
Het kleurenpalet komt niet helemaal overeen met de stiften, maar zeker goed te herkennen.
Kwaliteit-prijs verhouding zeker goed!

2025幎12月2日

Hallo Nathalie,

Heel erg bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de levering en de verpakking, en dat je de draagtas en het schetsboek handig vindt. We waarderen je feedback over het kleurenpalet; we nemen dit zeker mee voor toekomstige verbeteringen.

Fijn om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit-prijsverhouding. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

5぀星のうち1の評䟡

Mijn starkison markers zijn er 7 die

Mijn starkison markers zijn er 7 die helmaal leeg zijn ik baal hier van . Hoop op nieuwe markers ..

2025幎12月12日

Hallo Jeannet,

Bedankt voor je review! Het spijt ons te horen dat 7 van je Starkison markers leeg zijn. Dit is zeker niet de ervaring die we voor je willen.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar service@starkson.com
met je bestelgegevens en een foto van de markers? We nemen dan contact met je op om een passende oplossing te bieden en regelen zo snel mogelijk vervangingen voor je.

We waarderen je begrip en kijken ernaar uit om dit voor je op te lossen!

Super fijne stiften

Super fijne stiften

Echt goeie stiften voor de prijs die je betaald en ze mengen ook goed met elkaar heel blij mee!

2025幎12月10日

Hoi Myrthe,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de stiften en dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Het is geweldig om te weten dat ze goed mengen en aan je verwachtingen voldoen.

Als je nog andere feedback hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!

Netjes afgehandeld!

2025幎11月27日

Hoi Roy,

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij om te horen dat alles netjes is afgehandeld. Als je nog iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Wat een super en compleet set

Wat een super en compleet set. Alles wat nodig is om creatief bezig te zijn zit in het pakket. Prachtig!

2025幎11月18日

Hoi Denise,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de complete set en dat alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan, erin zit. Het is geweldig om te weten dat het aan je verwachtingen voldoet. Als je nog iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

De service is perfect en de producten ook!

De service was perfect en de producten voldoen meer dan aan mijn verwachtingen! Super blij met mijn stiften en handschoen. Ik ga binnenkort ook de potloden bestellen 😊

2025幎10月20日

Hoi Marije,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! 🌟
We zijn ontzettend blij om te horen dat onze service en producten uw verwachtingen hebben overtroffen. Geweldig om te weten dat u tevreden bent met uw stiften en handschoen, en we kijken ernaar uit om binnenkort de potloden naar u te sturen!

Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

Goed product

Goed product

2025幎10月16日

Hoi Jonathan,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met het product. Feedback zoals die van u motiveert ons om hoogwaardige producten en uitstekende service te blijven leveren.

We hopen dat u blijft genieten van uw aankoop en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Wat een prachtige set

Wat een prachtige set. De map waarin de potloden in zitten is stevig en alles zit goed verpakt. Super blij mee!

2025幎10月26日

Hoi Margreet,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de potloodset, de stevige map en de verpakking. Uw tevredenheid betekent veel voor ons!

muy buena calidad

muy buena calidad

2025幎10月24日

Hola Diego,

Gracias por tu comentario!
Nos alegra saber que estás satisfecho con la calidad de nuestros productos. ¡Tu satisfacción es muy importante para nosotros!

Saludos creativos,

Top producten!

Top producten! Stiften, tekenbenodigdheden en veel meer! Alles wat een kunstenaar nodig heeft! Ik ben een dik tevreden klant 😀

2025幎10月23日

Hoi Marije,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat ze al uw creatieve behoeften vervullen. Uw steun en feedback betekenen veel voor ons!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。