care by HEDEN レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har en dÃ¥rlig oplevelse med Care by Heden, som jeg efterhÃ¥nden har gÃ¥et med i nÊsten 1 Ã¥r. Da jeg klagede over min oplevelse, blev jeg ignoreret og derefter var det umuligt, at komme i kontakt... もっず芋る

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Care By Heden. I 1,5 Ã¥r har jeg haft problemer med at lÞbe pÃ¥ grund af smerter i lÊnden, og i den periode har jeg prÞvet mange forskellige behandlinger... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg forstÃ¥r desvÊrre ikke helt de seneste anmeldelser af care by HEDEN pÃ¥ 1 stjerne. Henrik er en utrolig dygtig og omsorgsfuld massÞr, som virkelig brÊnder for sit felt. Jeg har ihverfald kun fÃ¥et po... もっず芋る

De varmeste anbefalinger her fra! Care by Heden er bestemt et besÞg vÊrd. Henrik er utrolig dygtig, og har en faglighed som vidner om en stor interesse og fordybelse i hans speciale. Her er du i tr... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ垫
  2. 代替医療の療逊垫
  3. 日垰りスパ
  4. マッサヌゞ スパ
  5. 疌痛管理クリニック
  6. スポヌツ マッサヌゞ垫

圓該䌁業による蚘述

care by HEDEN tilbyder massagebehandlinger og laserterapi på et hÞjere fagligt niveau. Hos mig er du ikke bare den nÊste kunde i kÞen, jeg tilrettelÊgger hver enkelt behandling ud fra din historie og dine udfordringer. Mit primÊre mål er, at du opnår succes med behandlingerne. Jeg arbejder både med fysiurgisk massage og sportsskadesbehandling og laserterapi.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

UtrovÊrdig

UtrovÊrdig. Han skylder mig penge.

2024幎3月1日

Hej Henrik

Sagen har ikke noget med mig og min massÞr-virksomhed at gÞre - men omhandler din tid som bruger i vÊrestedet Café HUSET, hvor jeg tidligere var ansat som daglig leder.

Det er altså en sag mellem dig og bestyrelsen i Café HUSET og du skal derfor tage dialogen direkte med dem.

Mvh Henrik

Altid god og kompetent behandling

Henrik er sÊrdeles engageret og meget kompetent. Hans udmeldinger om forventet effekt af behandlingerne passer altid og det er til at mÊrke forbedringerne, når man er i et behandlingsforlÞb hos ham. Og så er der altid en behagelig atmosfÊre omkring Henrik.

2023幎8月30日

Hej Keld
Tak for din anmeldelse og de rosende ord, det varmer meget.
Vh Henrik

jeg vil helt sikkert anbefale bare

jeg vil helt sikkert anbefale bare efter 3 behandling hjalp det på min ryg smerter som ikke er kommet igen det hele går stille roligt og det hjÊlper jeg har vÊret glad for behandlingen 1000. tak for det gode indsats :)

2023幎2月13日

Hej Cecilie
Dejlig at det har gjort noget godt for dig.
Vh Henrik

Hvis du vil gÞre noget godt for dig

Hvis du vil gÞre noget godt for dig selv - Gå til HENRIK!

Efter alt for lang tid med voldsom spÊndings hovedpine, nakke spÊndninger, spÊndinger i skuldre og lÊnd - sÞgte jeg hjÊlp hos Henrik.
Og jeg siger det bare . Han er så dygtig og professionel.
Allerede efter fÞrste behandling , lettede hovedpinen. Og nu er behandlinger hos Henrik , en del af min egenomsorg og en nÞdvendig måde at passe på min krop.
Jeg vil klart anbefale Henrik til alle.

2023幎9月7日

care by HEDEN からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse!
Tusind tak for din anbefaling og dine rosende ord, de varmer meget.

Min anmeldelse går på Henriks faglighed.

Min anmeldelse går på Henriks faglighed.
Henrik har et stort og dybt Þnske om at hjÊlpe andre mennesker med de problematikker de har.
Det at vÊlge sin behandler er en tillidssag, fordi man kommer tÊt på hinanden og måske deler nogle dybt personlige oplevelser.
Hos Henrik kan du vÊre helt tryg og have tillid til, at du er i meget kompetente hÊnder.
Henrik er hele tiden nysgerrig efter at videreuddanne sig, så han kan give den bedst mulige behandling.
Jeg vil give Henrik mine bedste anbefalinger og opfordrer til at man kontakter ham, for at få behandlet sine problematikker.

2023幎9月20日

care by HEDEN からの回答

Tusind tak for ordene og din flotte anbefaling, det varmer meget.

Henrik er utrolig dygtig

Henrik er utrolig dygtig , han kan sit fag og brÊnder for det, det kan tydelig mÊrkes.
God faglig sparring med Henrik om behandlingen og det er vigtigt for Henrik at han får forklaret hvad han gÞr og hvorfor, hvirkel dygtig og kan klart anbefales

2023幎9月1日

care by HEDEN からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord ;-)