KjÞpte merlet trenings tights og genser 1 mnd siden. Har brukt den under mc kjÞreklÊr. Var behagelig og god. Ble ikke gjennom vÃ¥t i svette selv om det var varmt âºïž har og brukt den pÃ¥ kickboxing Ã¥ eg... ãã£ãšèŠã
Kona kjÞpte en badeshorts som viste seg Ã¥ ikke svare til forventningene. Ikke spesielt god Ã¥ ha pÃ¥ seg, tÞrker ekstremt sakte, pluss at lommene var sydd pÃ¥ feil vei slik at ting som lÃ¥ i lommene havn... ãã£ãšèŠã
Har handlet pÃ¥ nett og i butikk. KjÞpte Bh pÃ¥ nett, men var ikke 100% fornÞyd. Handlet nylig kjole og treningsbukse og t-skjorte i butikk. Kjempegod service i butikk,- og jeg har bodd i de plaggene et... ãã£ãšèŠã
Har kjÞpt veldig mye klÊr fra Careless, bÃ¥de pÃ¥ nett og i butikk. NÃ¥r det kommer noe nytt tenker jeg ofte " nei, nÃ¥ skal jeg ikke kjÞpe noe" men sÃ¥ er det sÃ¥ fint og fÃ¥r sÃ¥ mye bra tilbakemeldinger at... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bikini nr 2 og aldri mer!
Bikini nr 2 kjÞpt på Careless og aldri mer! KjÞpte Cuba-topp med «god stÞtte til bysten» pga det brede båndet under. Problemet er bare at dette båndet bretter/vrir seg ved fÞrste gangs bruk og umulig å rette ut igjen. I tillegg trodde jeg at jeg hadde «vanlige» pupper, men prÞvd 2 forskjellige modeller nå (trekant og en fra ifjor) både med og uten padding, men får fortsatt glippe på sidene. PrÞves modellene kun på silikonpupper?!?
Pluss for bikini, minus for bh
Jeg er veldig fornÞyd med bikinene, og fÞrste gang jeg prÞvde Amanda-bhen, tenkte jeg at den var en vinner. Men etter å ha brukt den noen ganger, er jeg i tvil. Båndet under cupene er veldig bredt, og bretter seg innover. Syns også sidene blir for polstret - blir fort klamt. Selve cup-ene er ok, og lÞfter bra.
Knallbra design
Knallbra design, men har noen utfordringer på kvaliteten. Det er påsydd noen flotte små merker laget av kokosnÞttskall (ser det ut som). De faller av etter få gangers bruk. Puppeinnleggene har rar fasong og plassering, og bikinien bruker godt over et halvt dÞgn på å tÞrke. Jeg har alikevel kjÞpt 3 bikinier der pga det uovertrufne designet som ingen andre er i nÊrheten av. Få opp kvaliteten så den matcher prisen, og dere har en klar vinner!
Bra produkt og fantastisk kundeservice
Jeg bestilte en BH og har fÞrst og fremst aldri prÞvd en BH med så godt hold og som satt så fint på kroppen. Jeg går kun med sportsbh til vanlig, og denne har (nesten) komforten og holdet til en sportsbh, men utseendet til en vanlig.
Etter noen dager kjente jeg noe som gnagde og tok kontakt med kundeservice. Jeg kan ikke beskrive kundeservicen med andre ord enn den beste jeg har vÊrt borti; de svarer utrolig raskt og er kun ute etter å finne en lÞsning for å gjÞre kunden fornÞyd.
MÃ¥ presisere at det uten tvil var feil pÃ¥ den ene BH-en og ikke noe som er pÃ¥ alle. ð
+ For rask levering (til Vestlandet) også
Kjempe fornÞyd!
SÃ¥ utrolig fornÞyd. Har flere BHâer, ammebhâer, kimono, og bikini. God stÞtte og endelig en BH uten spiler som jeg kan bruke!
Trekker en stjerne da stroppene er veldig glatte og de siger litt gjennom dagen.
KjÞpte Cupatopp pÃ¥ SÞrlandssenteret i gÃ¥r, hadde en tilgode lapp etter en bh som gikk i stykker. Kunne dessverre ikke bruke den i butikk. Det var litt kjedelig⊠Men stort pluss for at det ikke var noe styr med Ã¥ fÃ¥ tilgodelapp, kjempe raskt svar fra kundeservice pÃ¥ selveste 17.maiððŒ Litt tungvindt for oss med store bryster nÃ¥r paddingen var sydd fast, fÞlte ikke jeg fikk prÞvd bikikien skikkelig, men var veldig fornÞyd nÃ¥r jeg kom hjem og fikk klippet den utð€
Aline Basic Bra big cup
KjÞpte en hvit bh. I fÞlge stÞrrelsestabellen måtte jeg ned til en L, noe jeg synes var rart siden jeg vanligvis bruker 95G og sjelden L i klÊr. Har store bryster. Careless skryter av at paddingen ikke krÞller seg, men det gjorde den ganske fort så jeg tok ut den. BH-en var stram på ytterste hektene, men tenkte det var greit da kan jeg ta den inn etterhvert som den brukes. So far so good, den var digg å ha på og fÞlte den stÞttet puppene mine tiltross for at det ikke er bÞyle. Men, det gikk ca 3-4 timer og så var den laus, krÞllet seg rundt kroppen og tyngden av brystene mine kjentes på nakken. Helt grusom bh og stÞrrelsestabellen er helt krise. Det er faktisk bedre å gå uten. Mannen min kommenterte også at han synes den så uferdig ut med blondene som ser ut som de har raknet over brystene.
Hadde store forhåpninger, men det er bedre å kjÞpe Triumph eller slikt hvis du har store bryster. Styr unna.
Merkelig passform og «made in China»
KjÞpte Alva truser, og passformen er utrolig merkelig. Jeg bruker stÞrrelse small, men Ã¥pningen til lÃ¥rene mÃ¥ tilsvare ca. stÞrrelse XL!! Dette gjÞr at trusene sitter veldig dÃ¥rlig og i tillegg er de sÃ¥ hÞye i livet at de gÃ¥r helt opp til brystet. Kanskje modellen kan passe til noen som bruker stÞrre stÞrrelser, men kan ikke anbefale om du er en xs/s. I tillegg stÃ¥r det âMade in China» pÃ¥ lappen. Trodde de hadde en litt mer bÊrekraftig produksjon enn som sÃ¥.
Jeg har kjÞpt 3 bh derfra Ã¥ alle harâŠ
Jeg har kjÞpt 3 bh derfra å alle har gått i stykker etter kort tid de revner i stoffet så farger de av på ryggen der ringene sitter så sklir de ned hele tiden så anbefaler at folk kjÞper en annen plass
Kansellerer bestillinger
Ventet nesten en uke pÃ¥ en kjole jeg hadde bestilt. Fikk plutselig mail om at de ikke hadde den pÃ¥ lager og at bestillingen var kansellert, og den meldingen kom nÃ¥r varen (i fÞlge nettsiden), skulle vÊrt sendt for lenge sidenâŠ
Stoff, stil og stÞrrelser til besvÊr
SkjÞnner ikke meg på stÞrrelsene her.. Trusene i L er enorme - og har fått litt funky farge etterhvert. FÞles kjip og billig i stoffet. Innmaten i ammebhen krÞller seg og toppene mister fasongen etter kun en liten stunds bruk. Ringene farger også av. Jeg fikk en truse i stedet for en bh (?), fikk ny bh.
DÃ¥rlig kvalitet
Dårlig kvalitet på ammebh. Gikk opp i sÞmmene og mange tråder lÞsnet fra stoffet etter kun få timers bruk. Lukkemekanismen funket ikke. Fikk gavekort som kompensasjon, men hva hjelper det når de aldri har str inne. Skrev en (ikke så god) anmeldelse på siden deres, den ble aldri publisert.
Kundeservicen er elendig
Kundeservicen er elendig. Jeg fikk ei bekjent til og kjÞpe en kjole for meg. Den var ikke lik som på bildene de har på nettsiden sin så jeg Þnsker å sende den tilbake i retur. Det viser seg og vÊre veldig vanskelig da jeg ikke har kjÞpt den selv. De skrev også at om jeg hadde kjÞpt den selv kunne jeg sendt den i retur og deretter fått et gavekort (ikke snakk om å få pengene tilbake). Dette var siste gang jeg handlet fra carless.
Ikke fornÞyd
Ikke fornÞyd, i tillegg ble bikinien bleket da den ble brukt i jacuzziet. Dette skjedde ikke de andre som brukte jacuzziet. Kun selve stoffet som ble bleket og ikke stoffet med hemper på, bikinien går nå i sÞpla.
Etter Ã¥ ha gledet meg til den nyeâŠ
Etter Ã¥ ha gledet meg til den nye kolleksjonen og bestilte i en feiâŠ
Etter 4 uker har jeg fortsatt ikke mottatt pakken og de har sagt flere ganger at de skal sjekke det opp
Alt for dårlig!
VÊr obs pÃ¥ at klÊrne produseres i landâŠ
VÊr obs pÃ¥ at klÊrne produseres i land med svÊrt dÃ¥rlig rykte pÃ¥ seg for Ã¥ ivareta ansatte, sosial dumping pÃ¥ lÞnn, ansetter barn og gjerne uten papirer og kontrakter. Dvs Tyrkia, som er et av de verste landene. Careless derimot hevder bÊrekraftig produksjonâŠ
Jevnt over ser en at tilbakemeldingene går igjen på dårlig passform, dårlig kvalitet og feil på stÞrrelser. Tilbakemeldinger Careless sjeldent kommenterer og når det fÞrst forsÞkes rettet opp i så får kunden nytt produkt kun om de har rett modell eller stÞrrelse på lager. Har de ikke det så ender kunden opp med tilgodelapp i butikken i strid med forbrukerkjÞpsloven. I alle tilfeller sitter ofte kunden igjen med å måtte dekke returfrakten selv. Også i strid med forbrukerkjÞpsloven. Som et tydelig tegn på dette ser en veldig mange ubrukte Careless varer til salgs på finn.no, Facebook, tize og tilsvarende.
Så fÞr du handler her bÞr du tenke over hvilke produsenter og selgere du Þnsker å stÞtte, hvor fokuset på bÊrekraft og ansattes rettigheter ligger og ikke minst om du er 150% sikker på at stÞrrelsen du har valgt deg er rett for etter at du har fått varen er Careless sannsynligvis tomme for rett stÞrrelse og du får ikke pengene tilbake.
Fast fashion på sitt beste.
Misvisende stÞrrelser
Misvisende stÞrrelser. KjÞpte en Aurora dress i min vanlige stÞrrelse, og den var vanvittig trang over brystet, og veldig stor derfra og ned. Ikke noe pent snitt på kjolen heller (på meg hvert fall).
KjÞpt undertÞy fra Careless jeg har vÊrt ok fornÞyd med, men de blir fort stygge i strikken og stoffet virker billig.
Elendig fremstilt
Syntes de kjolene blir elendig fremstilt. De er overhodet ikke romslige i str. Jo fra rumpa og ned. Men over må du hå rikelig opp i str. Har du litt store brystet- unngå denne. Bruker normslt xl i klÊr. Her ble xxl for liten. Ikke imponert og veldig dyr i forhold til kvalitet. Lett å la seg lure
Rar passform/str
Rar passform/str. på bikini. (22 modell)
For at den skulle passe rundt, ble den altfor slaskete i brystpartiet. KjÞpte fÞrst en str. mindre da tabellen sa man skulle gå ned hvis man vippet mellom 2, den ble altfor trang rundt. Stroppene er også altfor brede til meg og samtidig veldig glatte så de holder seg ikke på plass.
Bortkastede penger
Bestilte Cuba topp, men sÞmmene er sydd helt skjevt, ser billig ut, ene tråden hang lÞst ut. StÞrrelsen er også helt feil selvom jeg brukte stÞrrelsetabell. Bikiniene koster det samme som feks Change, gå heller dit og få ordentlig hjelp.
Produktet sÃ¥ og kjentes ut som etâŠ
Produktet så og kjentes ut som et kinaprodukt.