Zizzi レビュヌ 7,718

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lett Ã¥ bestille pÃ¥ nett. NÃ¥r jeg mÃ¥tte bytte et plagg jeg hadde bestilt pÃ¥ nettet, gikk jeg fysisk i butikken og fikk levert den inn der. Den ansatte gjorde alt for meg, fikk sent den inn for meg og j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elsker bÃ¥de fysisk butikk og nettbutikk. Handlet i begge samme dag. Veldig bra service og hjelp i fysisk butikk. Kjolen jeg kjÞpte passet perfekt. I nettbutikken er det enkelt Ã¥ handle og rask leverin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God kvalitet pÃ¥ buksen og toppen jeg bestilte. Enkelt og oversiktlig Ã¥ bestille varer. Er ikke sÃ¥ fornÞyd med at det meste av tÞyet til Zizzi nÃ¥ er syntetisk, fÃ¥ plagg i ren bomull, dessverre. Zi... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Flotte moteriktige klÊr men kunne Þnske det var litt former pÃ¥ klÊrne og ikke minst klÊr for oss petit som ikke er sÃ¥ hÞye men bruker store stÞrrelser. Nettbutikken har godt utvalg og kjÞpt masse klÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

圓該䌁業による蚘述

Zizzi are a market leader in Scandinavia within curvy fashion, with over 120 stores. Zizzi design plus-size fashion at great prices for personalities – Fashion that fits you and your personal style. The Zizzi brand is characterized by genuine pass...

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Gode leggings

Får varene fort og leggings er gode å ha på .

2026幎4月20日

Hi Hedvig

Så hyggelig å hÞre at varene kom raskt frem, og at du er fornÞyd med leggingsene. Det setter vi stor pris på, og takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Grei bestilling

Grei bestilling, rask levering og grei retur.
Hvilket stoff varen er laget av (tykt/tynt, sammensetning etc) bÞr opplyses bedre.

2026幎4月15日

Hi Unni Minsås

Det er vi glade for å hÞre - ekstra fint at du opplevde både bestillingen, leveringen og returen som grei.

Vi forstår også godt Þnsket ditt om bedre informasjon om stoff, tykkelse og sammensetning på varene, og setter pris på at du gjÞr oss oppmerksomme på det.

Gode og fine produkter

Gode og fine produkter. StÞrrelser er fine.

2026幎4月14日

Hi Ida Cathrin Johnsen

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både produktene og stÞrrelsene hos oss. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God kvalitet på klÊrne

God kvalitet på klÊrne, ikke så dyrt og varene kommer fort. Liker at man kan benytte seg av Klarna, og aldri vÊrt noe problem om man må returnere noe.

2026幎4月17日

Hi BjÞrg S

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både kvaliteten på klÊrne, prisene og den raske leveringen. Det betyr også mye for oss at du trekker frem Klarna og at retur oppleves enkelt og problemfritt.

Misvisende stÞrrelsestabeller

Bestilte jeans i én stÞrrelse mindre enn stÞrrelsestabellen sier, ble likevel for stor (måtte ned enda en stÞrrelse). Disse tabellene er lovet justert og oppdatert i årevis, likevel viser de stadig feil og er dermed ikke til hjelp.

Hei Linda,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager å hÞre at jeansene var for store og at passformen ikke var som forventet.
StÞrrelsesguidene våre er laget som et nyttig hjelpemiddel, og er basert på kroppsmål, mens passformen til de enkelte modellene også kan variere avhengig av design, materiale, stretch og Þnsket silhuett. Derfor kan samme stÞrrelse oppleves ulikt fra ett produkt til et annet.

Vi vil gjerne forstå opplevelsen din bedre, spesielt med tanke på hvilke mål du mener var feil. Ta gjerne kontakt med vår norske kundeservice på kundeservice@zizzi.no med modellnummeret, målene dine og stÞrrelsen du bestilte, slik at vi kan se nÊrmere på det og gi tilbakemeldingen din videre til riktig team.

Vi setter virkelig pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Alt godt,

Ukomplisert bestilling og levering

Ukomplisert bestilling og levering

2026幎4月10日

Hi Merete

Så hyggelig å hÞre at både bestilling og levering opplevdes som ukomplisert. Det setter vi stor pris på, og takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

5぀星のうち5の評䟡

Elsker både fysisk butikk og

Elsker både fysisk butikk og nettbutikk. Handlet i begge samme dag. Veldig bra service og hjelp i fysisk butikk. Kjolen jeg kjÞpte passet perfekt. I nettbutikken er det enkelt å handle og rask levering.

Hi Bente

Hvor er det fint å hÞre at du hadde en så god opplevelse både i butikk og på nett samme dag. Det gleder oss ekstra mye at du fikk god hjelp i den fysiske butikken, at kjolen passet perfekt, og at netthandelen opplevdes enkel med rask levering.

5぀星のうち3の評䟡

Synes plaggene er lite flaterende

Synes plaggene er lite flaterende, ingen fasong, kjedelig å kjÊrringaktige. Kommer ikke til å handle mere.

2026幎4月6日

Hei TorbjÞrg

Vi beklager å hÞre at du synes våre plagg er lite flatterende, mangler fasong og har en kjedelig stil.

Vi vet at passform og uttrykk betyr mye, og selvfÞlgelig er det ikke det inntrykket vi Þnsker at du skal sitte igjen med når det gjelder Zizzi.
Tilbakemeldingen din er viktig for oss, fordi den gir oss innsikt i hvordan kolleksjonene våre oppleves.

Hvis du Þnsker Ã¥ utdype opplevelsen din, er du veldig velkommen til Ã¥ kontakte kundeservice pÃ¥ kundeservice@zizzi.no—vi hjelper deg gjerne med Ã¥ se nÊrmere pÃ¥ det sammen med deg.

5぀星のうち1の評䟡

Onmogelijk uit te schrijven

2026幎4月10日

Hoi Anne,

Wat jammer om te horen dat je je niet kunt uitschrijven via zizzi.no.
We begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend is, zeker als je het al hebt geprobeerd en het niet werkt zoals het hoort.
Als je wilt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via kundeservice@zizzi.no, dan kan jouw situatie nader worden bekeken.
Hopelijk kunnen we je daar verder mee helpen.

Met vriendelijke groet,

5぀星のうち2の評䟡

Fikk ikke beskjed min vare hadde

Fikk ikke beskjed at min vare hadde kommet. FÞre jeg ringte inn i dag 9/4
Denne pakken hadde kommet til butikken 1/4. Som det stod på min side på zizzi. Hadde jeg ikke sett etter, og fulgt med hadde jeg ikke hÞrt noe.

Hei Hanne

Vi beklager selvsagt opplevelsen, og vi forstår at det må ha vÊrt frustrerende at du ikke ble varslet da pakken din kom frem til butikken.

Dette er ikke den opplevelsen vi Þnsker at du skal få hos Zizzi. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spÞrsmål om bestillingene dine, så vi raskt kan undersÞke saken.

5぀星のうち2の評䟡

Nettsiden deres er dessverre fryktelig

Nettsiden deres er dessverre fryktelig treg å navigere på. Det tar altfor lang tid å "bla opp noe". Det tar altfor lang tid å slå opp handlekurv, favoritter o.l.

Hei Ann Kristin

Vi beklager å hÞre at du har hatt en så treg og frustrerende opplevelse da du brukte zizzi.no. Vi forstår veldig godt at det blir vanskelig å handle når det tar lang tid fÞr produkter, handlekurv og favoritter åpner seg. SelvfÞlgelig er ikke dette den opplevelsen du skal ha.

Hvis du Þnsker det, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@zizzi.no, så vi kan se nÊrmere på saken din. Del gjerne litt mer om hvilken enhet og hvilken nettleser du bruker, da dette kan vÊre nyttig i vurderingen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å gjÞre oss oppmerksomme på dette.

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig fint plagg og super enkelt

Utrolig fint plagg og super enkelt bestilling & bytte og retur prosess.
Anbefaler sterkt

2026幎3月27日

Hi SALMA MUMTAZ

Hvor er det hyggelig å hÞre at du er så fornÞyd med plagget ditt, og at både bestilling, bytte og retur opplevdes som enkelt. Tusen takk for den fine anbefalingen - det setter vi stor pris på.

5぀星のうち5の評䟡

Lett å finne de plaggene en Þnsker

2026幎3月30日

Hi Randi

Så hyggelig å hÞre at det var lett å finne frem til plaggene du Þnsket på zizzi.no. Det setter vi stor pris på, og takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fine str og ting

2026幎4月2日

Hi Hilde

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både stÞrrelsene og utvalget hos oss. Det setter vi stor pris på, og takk for at du tok deg tid til å dele det.

Selv om jg må ha str xs,som er str 40

Selv om jg må ha str xs,som er str 40 ,så har de mange alternativer syns jeg. Stort utvalg

2026幎3月30日

Hi Monica Iren Nystrand

Det er så hyggelig å hÞre at du opplever at vi har et stort utvalg, også når du ser etter stÞrrelse XS. Takk for at du tok deg tid til å dele det med oss - det setter vi stor pris på.

5぀星のうち5の評䟡

Super fornÞyd med kjÞpet klÊr hos dere

Super fornÞyd med kjÞpet klÊr hos dere pÃ¥ nett rask levering 🙂👍🥰

2026幎3月16日

Hi Elin

Hvor er det hyggelig Ã¥ hÞre at du er super fornÞyd med kjÞpet ditt hos oss pÃ¥ nett, og at leveringen gikk raskt 🙂 Takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din - det setter vi stor pris pÃ¥ 🥰

Rask levering

Lett å bestille, enkelt å finne rett stÞrrelse og rask levering

2026幎3月19日

Hi Tove

Så hyggelig å hÞre at det var lett å bestille, og at du enkelt fant riktig stÞrrelse på zizzi.no. Det gleder oss også at leveringen var rask - takk for at du delte opplevelsen din.

KlÊrne er veldig bra

KlÊrne er veldig bra, veldig bra utvalg, kort leveringstid

2026幎3月25日

Hi Wenche

Hvor er det deilig å hÞre at du er fornÞyd med klÊrne, utvalget og den korte leveringstiden på zizzi.no. Det betyr mye for oss at du har hatt en så god opplevelse.

5぀星のうち4の評䟡

Flotte moteriktige klÊr men kunne Þnske

Flotte moteriktige klÊr men kunne Þnske det var litt former på klÊrne og ikke minst klÊr for oss petit som ikke er så hÞye men bruker store stÞrrelser. Nettbutikken har godt utvalg og kjÞpt masse klÊr i flere år . Prisene kan vÊre litt stive. Rask levering og enkelt å handle.

2026幎3月28日

Hei Eva

Det er så hyggelig å hÞre at du har handlet hos oss i flere år, og at du opplever godt utvalg, rask levering og at det er enkelt å handle.

Vi forstår godt poenget ditt om at du gjerne vil se mer klÊr med former og et bedre utvalg for dere som er petite og bruker store stÞrrelser. Dette er en verdifull tilbakemelding, som vi setter stor pris på.

5぀星のうち5の評䟡

FornÞyd med alt jeg har handlet.Bedre

FornÞyd med alt jeg har handlet.Bedre passform enn hos de fleste butikker med store stÞrelser.Anbefales!

2026幎3月28日

Hei Carita

Det er så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med alt du har handlet hos oss. Det betyr ekstra mye at du fremhever passformen, og vi er glade for at du opplever den som bedre enn hos mange andre butikker med store stÞrrelser.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。