Scammers
Wrong products, no refund, and two years wasted chasing a solution. Avoid.
Forkerte produkter, ingen refusion og to år spildt på at jagte en lÞsning. Undgå dem.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Wrong products, no refund, and two years wasted chasing a solution. Avoid.
Thieves! Scammers! Do not buy from these people.
Tyve! Svindlere! KÞb ikke fra disse personer.
Det var en fornÞjelse at handle med dem. Jeg ringede omkring en defekt gearkasse jeg forespurgt på men sÊlger forklarede mig at sygdommen på de modeller er megatronic og at de kan hjÊlpe mig med den. Jeg kÞbte en brugt og fik min mekaniker til at kode den og nu kÞrer bilen uden problemer . De andre jeg ringede til havde hverken viden eller kompetencer og ville sÊlge mig gearkassen 5 gange prisen enheden. Tak jeg har sparet 30000 kr her.
Jeg har fået leveret komplette dÞr og bagklap til min Toyota BZ4X, og så i samme farvekode. Jeg kunne slet ikke finde noget af delene i Danmark. Jeg handler sikkert her igen
Virkelige flinke mennesker, fik kÞbt en gearkasse igennem dem og da det senere vidste sig at der var mere galt end det sendte de delene gratis til mig, min mekaniker krÊvede 5000 kr. alene for de manglende stumper. tusind tak
Jeg har solgt mine 4 defekte motorer uden problemer . De sÞrgede for afhentning og det hele