KÊre JJ
Vi er utrolig kede af, at du har fået en flyer i din postkasse, som du ikke har Þnsket. Det beklager vi utrolig meget.
Vi ville dog Þnske, at du havde kontaktet os personligt, så vi kunne have forklaret dig, hvad der var sket. Vi tÊnker, at du måske ville have forståelse for vores fejl, hvis du havde kendt til hvorfor det er sket.
I dine andre 1 stjernede anmeldelser, henvender du dig heller ikke personligt, men straffer virksomheden for små og ubetydelige fejl.
Kort fortalt sÃ¥ havde vi nogle unge mennesker fra en sportsklub, til at hjÊlpe os med uddelingen af flyers. Klubben ville gerne tjene lidt penge til deres rejser, sÃ¥ derfor fik de opgaven til bl.a. at uddele vores invitation til Ã
bent hus og jul.
De er instrueret i, at âNEJ TAK til reklamerâ skal respekteres. SÃ¥ hvis en af de unge mennesker, har lavet en fejl eller ikke har set skiltet i mÞrket, sÃ¥ beklager vi rigtig meget, det er en fejl og ikke gjort bevidst, det kan vi kun beklage.
Vi synes, at det er lidt synd for de unge mennesker, som gÞr en stor frivillig indsats, for at samle penge ind til deres klub, at de skal have en så hård medfart og kritik fra dig, det har de ikke fortjent, alle kan lave fejl. Og de har ikke gjort det med vilje, det kan du vÊre sikker på.
Vi har naturligvis videregivet din anmeldelse til klubben og håber ikke at de begår sammen fejl igen.
Du er meget velkommen til at kontakte os, sÃ¥ vi kan give dig en personlig undskyldning.Â
Vores opfordring er generelt, at kontakte virksomheden personligt, så vi har mulighed for at rette op på fejlen.
De bedste hilsner fra
CareTakes