Caretakes レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Elsker elsker deres produkter. Jeg er i overgangsalderen og har meget gavn af bÃ¥de nattÞj og toppene fra caretakes. Som jeg iÞvrigt ogsÃ¥ bruger som strandkjoler sydpÃ¥, da de tÞrrer hurtigt. Som noge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har reklamer nej tak pÃ¥ min postkasse, men det vÊlger i ikke at respektere. Kommer aldrig til at handle et sted der har den indstilling til andre. Opdatering: i stedet for at svare pÃ¥ min... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt deres lange leggings med mikromassage, og bruger dem bÃ¥de til trÊning og hverdag! De sÞrger bÃ¥de for man ikke fryser om vinteren, eller sveder om sommeren, og sÃ¥ er de bare super dejlige... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hurtig levering! Placerede ordren 22/11/20 og har modtaget den idag 24/11/20 :D Varerne skal bruges til julegave, men jeg er sikker pÃ¥ at de nok skal falde i god jord hos modtageren :) Virke... もっず芋る

ほが満足

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtigt gode produkter og super hurtig

Rigtigt gode produkter og super hurtig og god service

2025幎12月31日

KÊre Kim

Tusind tak for din positive tilbagemelding og feedback.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for vores produkter og service.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive til os, det betyder utrolig meget.

Super gode produkter

Super gode produkter, skÞnneste sengetÞj og natkjoler 👍

2025幎12月3日

KÊre Hanne
Tak for din meget fine og dejlige feedback, den er vi rigtig glade for.

Tusind tak fordi du gv dig tid til at skrive til os.

Super lÊkre produkter.

Super lÊkre produkter.
Jeg har både nattÞj og sengetÞj og er meget glad for begge dele.
5 stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月1日

KÊre Camilla
Tusind tak for din super positive tilbagemelding og tak fordi du gav dig tid til at skrive til os, det betyder rigtig meget.

Dejligt du er glad for måde vores nattÞj og sengelinned.

CareTakes

Jeg har reklamer nej tak på min

Jeg har reklamer nej tak på min postkasse, men det vÊlger i ikke at respektere. Kommer aldrig til at handle et sted der har den indstilling til andre.

Opdatering: i stedet for at svare på min anmeldelse, prÞver firmaet nu via trustpilot at få fjernet min anmeldelse. Dette fortÊller jo alt om hvilket slags firma dette er.

Opdatering efter svar: Du skriver at alle mine anmeldelser skyldes ubetydelige fejl? En anmeldelse er omkring at firmaet slet ikke har sendt mine varer. En anden er at et hjemmeside firma ikke vil slette min pårÞrendes hjemmeside selvom hun har vÊret dÞd i 8 mdr.
Du skriver at jeg ikke har kontaktet disse firmaer. Det ved du da intet om. Det står endda i anmeldelsen til firmaet der ikke har sendt varerne at jeg har sendt flere mails. Det samme selvfÞlgeligt til hjemmeside firmaet. Ellers kunne jeg jo ikke skrive at de ikke vil slette siden.
Hvis du synes at det er små ubetydelige fejl, så viser det da alt om hvordan din moral er ang at drive et firma.
Der er desuden lys dÞgnet rundt i vores opgang, så at de ikke har kunnet se reklamer nej tak mÊrket er da noget af en undskyldning.

2025幎11月25日

KÊre JJ

Vi er utrolig kede af, at du har fået en flyer i din postkasse, som du ikke har Þnsket. Det beklager vi utrolig meget.
Vi ville dog Þnske, at du havde kontaktet os personligt, så vi kunne have forklaret dig, hvad der var sket. Vi tÊnker, at du måske ville have forståelse for vores fejl, hvis du havde kendt til hvorfor det er sket.
I dine andre 1 stjernede anmeldelser, henvender du dig heller ikke personligt, men straffer virksomheden for små og ubetydelige fejl.
Kort fortalt sÃ¥ havde vi nogle unge mennesker fra en sportsklub, til at hjÊlpe os med uddelingen af flyers. Klubben ville gerne tjene lidt penge til deres rejser, sÃ¥ derfor fik de opgaven til bl.a. at uddele vores invitation til Åbent hus og jul.
De er instrueret i, at ”NEJ TAK til reklamer” skal respekteres. SÃ¥ hvis en af de unge mennesker, har lavet en fejl eller ikke har set skiltet i mÞrket, sÃ¥ beklager vi rigtig meget, det er en fejl og ikke gjort bevidst, det kan vi kun beklage.
Vi synes, at det er lidt synd for de unge mennesker, som gÞr en stor frivillig indsats, for at samle penge ind til deres klub, at de skal have en så hård medfart og kritik fra dig, det har de ikke fortjent, alle kan lave fejl. Og de har ikke gjort det med vilje, det kan du vÊre sikker på.
Vi har naturligvis videregivet din anmeldelse til klubben og håber ikke at de begår sammen fejl igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig en personlig undskyldning.
Vores opfordring er generelt, at kontakte virksomheden personligt, så vi har mulighed for at rette op på fejlen.

De bedste hilsner fra

Fantastisk kvalitet og service

Fantastisk kvalitet og service. Jeg kÞbt nattÞj og holdnings t-shirt, begge dele bruges hver eneste dag.

2024幎11月7日

KÊre Niels
Tusind tak for din meget fine og positive tilbagemelding. Den betyder rigtig meget for os.
Dejligt du er glad for dit nattÞj og Holdnings T-shirt.

Tusind fordi du gav dig tid til at skrive til os.

God service og produkter

God service og produkter. Natkjolerne er vanedannede - blÞde og holder godt. Også strÞmperne med Micro massage er blevet en fast del af mit klÊdeskab

2024幎10月1日

KÊre Malene
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, den betyder meget for os.
Dejligt du er glad for vores produkter og service.

Fantastisk sengetÞj❀

Fantastisk sengetÞj❀
Har kÞbt det lÊkreste cool by natures hos Caretakes.
Aldrig har jeg prÞvet noget SÅ vidunderligt.
Det skal hele familen have i julegave.

2024幎11月29日

KÊre Christian
Tusind tak for din super positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Dejligt at du er glad for dit sengelinned.

LÊkket og flot sengelinned

LÊkket og flot sengelinned. Har kÞbt CareTakes nye sengelinned, Det er helt fantastisk at sove i så lÊkkert og blÞdt mod huden og håret. Og som altid en sÞd betjening og service. Vil helt sikkert handle hos CareTakes igen.

2024幎11月28日

KÊre Hanne
Tusind tak for din super dejlige feedback og tak fordi du gav dig tid til at skrive, det betyder meget for os.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig en anden gang.

StrÞmpebukser

Hej Marianne . Igen tusind tak for dig dejlige hjÊlp og for nogle dejlig samtaler . Og tak for at du har bestilt et par strÞmpebukser hjem til mig , en rigtig flot farve de har .

2024幎8月14日

KÊre Frank

Tusind tak for din altid meget sÞde og dejlige tilbagemelding.
Din feedback er super vigtig for os, det er virkelig dejligt, når vores kunder er glade og tilfredse.
Du er en af de kunder, som har prÞvet flest af SOLIDEAS produkter og dine tilbagemeldinger gÞr, at vi bliver bedre og bedre til at vejlede og rÃ¥dgiver andre kunder. SÅ STOR TAK FOR.

Også en kÊmpe stor tak for din loyalitet som kunde, det sÊtter vi stor virkelig pris på og ikke mindst på de hyggelige samtaler.

KÊrlige hilsner

Marianne

Jeg fik et knÊbind

Jeg fik et knÊbind, der desvÊrre gik i stykker fÞrste gang jeg brugte det. Caretakes sendte med det samme et nyt. Super service

2023幎10月5日

KÊre Jacob

Tusind tak for din dejlige feedback.

Vi håber du bliver rigtig glad for knÊbindet.

Reklamation knÊbind

KÞbte et knÊbind på 4. Dag går en finger igennem ved en samling . Reklamerer og får besked på at det er selvforskyldt det vil sige bindet kan ikke tåle at blive trukket op om knÊet. Så jeg er dybt uenig

2023幎5月29日

KÊre Grethe

Vi beklager meget, at du ikke er enig i vores vurdering.

Når man generelt bruger kompression-produkter, skal man vÊre meget forsigtig med, at tager det på og ikke hive for hårdt i det eller rive i stoffet med neglene.

Hvis man selvforskyldt laver hul i knÊbindet eller et andet kompressionsprodukt, er det desvÊrre ikke muligt, at få det refunderet/ombyttet.

På vores webshop har vi en meget udfÞrlig beskrivelse af, hvordan men bedst muligt tager knÊbindet på, at benet/knÊet skal vÊre helt tÞrt, og at man må hive hårdt i det. FÞlger man denne vejledning, er knÊbindet meget holdbart.

Vi håber, at du trods det lille hul, har haft glÊde af knÊbindet.

Kompressionsleggings med mikromassage virker

Jeg har de seneste 4-5 uger brugt Caretakes kompressionsleggings 1-3 timer nÊsten hver dag.

IndrÞmmet de krÊver lige lidt Þvelse at tage på, for de er lidt stramme. Men når jeg så fÞrst er kommet i dem, ja så fÞles de faktisk ret ok at have på.

Jeg har en klar fornemmelse af, at kompressionen og mikromassage virker, for det fÞles som om jeg har mindre vÊske i mine lÃ¥r og ben. Og jeg fÞler mig ’strammet op’, for nÃ¥r jeg efterfÞlgende tager mine jeans pÃ¥, sÃ¥ fÞles de lidt for store.

Jeg oplever også mindre uro i benene om aftenen, når jeg har haft mine leggings på et par timer.

Så 👍herfra til Caretakes kompressionsleggings

Bedste hilsner
Louise MÞller

2023幎3月12日

KÊre Louise
Tusind tak for din meget fine feedback og tilbagemelding. Hvor er det bare dejligt, at du giver dig tid til at skrive om produktet og din oplevelse af det.
Det er skÞnt at det virker for dig og at du mÊrker effekten af mikromassagen og kompressionen.
Endnu engang tusind tak🥰

Elsker elsker deres produkter

Elsker elsker deres produkter. Jeg er i overgangsalderen og har meget gavn af både nattÞj og toppene fra caretakes. Som jeg iÞvrigt også bruger som strandkjoler sydpå, da de tÞrrer hurtigt.
Som noget nyt er jeg begyndt at bruge solidea strÞmpebukser nu kan jeg ikke leve uden. Fantastiske produkter og god kundeservice. Stor anbefaling herfra!

2022幎4月27日

KÊre Charlotte
Tusind tak for din meget meget fine og super positive tilbagemelding. Den er vi rigtig glade for og betyder utrolig meget for os.
Dejligt at du har glÊde og stor gavn af vores produkter.

Fantastisk kvalitet og service

Jeg har kÞbt deres lange leggings med mikromassage, og bruger dem både til trÊning og hverdag! De sÞrger både for man ikke fryser om vinteren, eller sveder om sommeren, og så er de bare super dejlige at have på til hverdag. På billederne på hjemmesiden fremgår det at de er lidt gennemsigtige, så man skal lige huske sin lange trÞje, men så ser man også bare brand godt ud, og efter få minutter glemmer man helt man har kompressionstÞj på!! Jeg kan ikke andet end anbefale dem til alle, og Care Takes har udvist en formidabel service!

2021幎5月17日

KÊre Astrid
Tusind tak for din super dejlige feedback og anbefaling, den betyder rigtig meget for os.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har så stor glÊde af dine leggings.

Kan ikke anbefale Caretakes

Kan absolut ikke anbefale Caretakes leggings til fitness, selvom de skriver, at deres leggings kan bruges til sport.
Jeg har kontaktet Caretakes og gjort opmÊrksom på, at deres leggings er gennemsigtige, men fik at vide, at de fungerede fint til lÞb med en lang trÞje over....
Jeg kontaktede Caretakes med en forventning om, at de ville tage disse leggings retur, da deres beskrivelse ikke er fyldestgÞrende. Men de tager ikke leggings retur, da deres politik er, at varen ikke må have vÊret taget ud af posen og prÞvt.

2021幎4月14日

KÊre Kirsten

Vi er meget kede af, at du har haft den overlevelse hos CareTakes.
Vi lever af tilfredse kunder og har generelt utrolig mange glade kunder, som vender tilbage på grund af vores produkter og gode service.

Vi har gjort meget ud af, at oplyse om, at man desvÊrre ikke mÃ¥ prÞve produkter fra SOLIDEA pÃ¥ grund af hygiejniske Ã¥rsager. Det stÃ¥r anfÞrt bÃ¥de ved ”Om produktet”, i vores handelsbetingelser, samt i den folder der var vedlagt produktet, da du modtog dine leggings.
Vi har utrolig mange tilfredse kunder, som anvender vores mikromassage leggings til blandt andet sport.

På flere af vores billeder og på indpakningen, fremgår det tydeligt, at der pga. den indbyggede mikromassage i stoffet er en delvis gennemsigtighed og at stoffet ikke har en 100% tÊthed. Hvis man synes, at de er for gennemsigtige til sport, anvender mange f.eks. et par trusser under eller et par shorts udenpå leggings.

Vi håber meget, at du alligevel får glÊde af dit kÞb.

Mange hilsner

Super tilfreds :)

Varerne skal bruges til julegave, men jeg er sikker på at de nok skal falde i god jord hos modtageren :) Virker til at vÊre fremstillet i et utrolig behageligt materiale! Jeg er imponeret!

2020幎11月24日