Min sÞn har nu haft tre Carhartt Essentials tasker siden hans fÞdselsdag i oktober som alle tre er gÃ¥et i stykker. Hvilket vil sige at de har holdt i gennemsnit under en mÃ¥ned stykket. En er kÞbt onli... ãã£ãšèŠã
"Computer says no" Just had the worst customer service in the shop and had a chat with the store manager (a woman). I bought a dark green pants in the store 6 weeks ago and I have washed the... ãã£ãšèŠã
Ho acquistato online un berretto il 12 dicembre con consegna garantita entro Natale, quindi entro il 24/25 dicembre. A seguito di continui ritardi e difficoltà nel tracking del pacco, la consegna Ú... ãã£ãšèŠã
Ive had this jacket for 8 years still fits me perfect and, keeps me looking cool and warm at the same time - all year around even after years of washing. I couldnt recommend a brand more. If you Care... ãã£ãšèŠã
Carhartt WIP Store Copenhagen ã«ã€ããŠ
- info@carhartt-wip.dk
- carhartt-wip.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Man skal lede lÊnge efter så god en kÞbsoplevelse
God service, hurtig levering og godt produkt. Det kÞrte lige som det skulle!!
Kan godt anbefales.
Kan godt anbefales.
Fri fragt og fri retur.
Det er service i verdensklasse.
génial
Produits de qualité, beaux, agréables à porter, bien réalisés !
Super service som altid
Jeg havde set en jakke som jeg virkelig gerne ville have. Kunne dog konstatere at min stÞrrelse var der kun én tilbage af. Ringede og talte med dem og jeg fik reserveret den til et par dage efter. Fik kÞbt og bestilt jakken men kan desvÊrre konstatere at den er lidt for lille til mig så må sende den retur. Også her får man god service da der er en gratis retur-label med i pakken. Det er ikke min fÞrste bestilling hos Carhartt-wip.dk og det er bestemt heller ikke min sidste. Jeg er vild med mÊrket, kvaliteten og den super service jeg altid har fået, både online og i de fysiske butikker.
God service, som forventet:-)
God service og hurtig levering; i perfekt stand
God handel
Hurtig levering, god kundeservice, alt i alt 10/10
super hurtigt
super hurtigt men der var lidt problemer med at få sendt pakken til pakkeboksen
KÞb af bukser
Super fin service, men ja den sidste stjerne mangler, da jeg ikke fik nogen ordrebekrÊftelse på mail, som lovet.
Blev lidt mistÊnksom, men fik heldigvis bukserne et par dage efter.
Lige efter bogenðð»ðð»ðð»
Fedt fedt fedtðð»ðð»
Super hurtig og effektiv service!
Har handlet via webshoppen flere gange og altid med stor tilfredshed. De hurtige og flinke.
DÃ¥rlig kvalitet, slidt efter to ganges brug
KÞbte for en måned siden et par bukser til 750kr, der nu efter kun to ganges brug er blevet meget slidte og fnuldrede på numsen. Jeg arbejder på kontor og min hverdag er derfor ellers ikke noget, der slider meget på mit tÞj. Jeg har desvÊrre ikke beholdt bonen, men har fotodokumentation for, at jeg har kÞbt dem i deres butik og hvornår. Dette har man hos personalet ingen forståelse for og fortÊller mig, at det er bare Êrgerligt, og at mine penge er spildt.
Jeg synes det er meget dårlig kvalitet, når tÞj bliver Þdelagt efter bare to ganges brug - jeg har ikke engang nået at vaske dem endnu. Så kan man lige så godt gå i H&M og sparer de penge, det er åbenbart det samme man kommer hjem med. Jeg regner i hvert fald ikke med at lÊgge mine penge der igen.

Carhartt WIP Store Copenhagen ããã®åç
Super Service både på nettet og senere i butikken på Elmegade
Super behandling fra de sÞde mennesker i butikken på Elmegade! :)
Helt fin oplevelse
Super hurtig levering, men trÊls at skulle betale for fragt når man kÞber så dyr en jakke og der fulgte desvÊrre heller ikke en returseddel med :/
Ellers lÊkker kvalitet - dog var varen meget stor i stÞrrelsen, men jeg fik hurtigt mine penge igen :)
Sjusket levering
KÞb foregik enkelt, men det tog flere dage at få leveret selv om de hurtigt sendte mail pakke tracking nummer.
De have så yderligere ikke angivet emai og og mobil nummer var ikke registreret korrekt, så postdanmark kunne ikke sende pin koder til at åbne pakkeboks. Derved gik der yderligere en dag da jeg måtte ringe til postdanmark kundeservice, der telefonisk kunne oplyse pin koder.
I Þvrigt er levering dyr - andre web butikker leverer gratis til pakkeboks
Carhartt EU, RESPECT;)...and thank you
A big shout to the Carhartt brand in Europe, providing us with an outstanding service. After posting a few negative reviews on some bad companies, I just felt I had to praise some companies for doing a good job, and CARHARTT WIP came first to my mind as I have been ordering with them for years now. Shipped with UPS, all my orders arrived on time, never lost or damaged, in tight reinforced boxes, that's what I call quality especially when it's free;)...returning a good is easy, all is prepaid, you just have to cross the street to your local UPS dropping point, refund comes quick...wow if all companies operated that way, Trustpilot wouldn't exist. I know this is a page for the Copenhagen branch, which I am sure is making dozens of happy Danish customers, just thought I'd share my satisfaction and admiration for a brand that I cherish for over 20 years now and deserves a ððœ for their hard work and commitment ð. Keep it up guys
Kundeservice er TOP.
Jeg sad en aften og kiggede på carharttŽs hjemmeside, og faldt over en vare fra deres sale. Da jeg på deres nem og overskuelige hjemmeside kunne se at der i min Þnskede stÞrrelse var "få på lager", valgte jeg at sende en mail til kundeservice.
Der kom dagen efter meget hurtigt svar fra shoppen om at det var den sidste de havde tilbage i min stÞrrelse, og da det var sidst på måneden og kontoen ved at vÊre tom, spurgte jeg om jeg måtte bestille den 2 dage fÞr, og de så behandlede min ordre to dage senere hvor der igen var penge på kontoen. Dette var intet problem og jeg skyndte mig at bestille.
PrÊcis på aftalte dag fik jeg en mail om at min ordre var behandlet og at den ville blive sendt senere på dagen.
Dagen efter (LÞrdag) var pakken klar til afhentning på posthuset.
Jeg har virkelig kun godt at sige om Carhartt-wip.dk, alt fra kundeservice, til behandling af ordre til forsvarlig indpakning. Helt bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller på deres hjemmeside.