Min sÞn har nu haft tre Carhartt Essentials tasker siden hans fÞdselsdag i oktober som alle tre er gÃ¥et i stykker. Hvilket vil sige at de har holdt i gennemsnit under en mÃ¥ned stykket. En er kÞbt onli... ãã£ãšèŠã
"Computer says no" Just had the worst customer service in the shop and had a chat with the store manager (a woman). I bought a dark green pants in the store 6 weeks ago and I have washed the... ãã£ãšèŠã
Ho acquistato online un berretto il 12 dicembre con consegna garantita entro Natale, quindi entro il 24/25 dicembre. A seguito di continui ritardi e difficoltà nel tracking del pacco, la consegna Ú... ãã£ãšèŠã
Ive had this jacket for 8 years still fits me perfect and, keeps me looking cool and warm at the same time - all year around even after years of washing. I couldnt recommend a brand more. If you Care... ãã£ãšèŠã
Carhartt WIP Store Copenhagen ã«ã€ããŠ
- carhartt-wip.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Perfekt
Jeg var på jagt efter en trÞje og den havde de hos carhartt. Jeg bestilte den og fik en mail en time senere om jeg kunne hente den i butikken. Virkelig god service!
Flot design, god pris og service i top.
Fedt tÞj, sÞde og fantastiske medarbejdere og prisen er overkommelig. LÊkkert tÞj, sejt. Servicen er i top. Kan Varmt anbefale hjemmesiden.
Snabb leverans till Sverige
Snabbt levererat till Sverige, bra kundservice, rekommenderas!
Rigtig godt
Mangler lige det sidste generelt og så ville der have vÊret en 5'er
God service men manglende varer
Bestilte varer på hjemmesiden men en vare manglede. Lidt for dårligt at de annoncerer med varer der allerede er udgået
Ganske enkelt en professionel handel
Hurtig og enkelt handle, prÊcis som det en internet handel skal vÊre. Ingen forbehold herfra.
Kan sagtens anbefales
KÞbte vinterjakke fra carhartt online, den kom efter få dage, og er super fed. Det er dog lidt svÊrt at finde den rigtige stÞrrelse så jeg måtte tage ind og prÞve den i en butik inden jeg kÞbte
Super Service.
Jeg Var i tvivl om at jeg skulle bestille over nettet,da jeg var i tvivl om strÞrelsen, men da jeg fik talt med personalet i telefonen, blev jeg guided så at jeg ikke kunne vÊre i tvivl lÊngere !
Meget venligt personale og super hurtig levering.
Kunne ikke vÊre mere tilfreds...
Flemming Larsen
Odense
varen var iorden og kom hurtigt med posten. Tak for en god service.
Det var nemt at bestille, pakken ankom hurtigt og med det bestilte indhold. Det er ikke sidste gang jeg kÞber on-line.
Hurtig, uovertruffent ....... Perfekt
KÞber ting til bÞrnebÞrn via Web shoppen. Super fin, hurtig - og ikke mindst - rigtig levering.
Kan ikke gÞres bedre.
Susanne Dichmann
Perfekt!
Alt var som det skulle vÊre og så er tÞjet jo super lÊkkert
Super service hurtig levering
Har kun gode oplevelser med at handle på carhartt-wip
Som altid hurtig levering.
Jeg har handlet hos Carhartt i mange år og har aldrig oplevet nogen problemer.
Altid hurtig levering og Track & Trace nr. så man kan fÞlge pakken.
Kan klart anbefales.
Fedt tÞj - super service!
Hurtig og upåklagelig leverance. Godt udvalg og fin service.
Super hurtig levering
Nem og enkel betaling og super hurtig levering!
:-)
Snabb Service!
Gick 2 dagar från bestÀllning till Pick-up, med andra ord snabb service och lÀtt att spåra sitt paket. Rekommenderas varmt
Nem og hurtig handel
Handlen såvel som forsendelse og ombytning foregik hurtigt og uden problemer. Meget pålidelige at handle hos
Hurtig levering, nem bytte service
Varene kom rimelig hurtigt og da stÞrrelsen ikke passede på et par bukser fik jeg hurtigt pengene tilbage