Carlin Gardinerレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har fået monteret flotte gardiner i god kvalitet, som vi er meget glade for. Leveringstiden levede dog ikke op til vores forventninger og det blev ikke kommunikeret til os, før vi selv måtte tage... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Carlin Gardiner får min varmeste anbefaling. Alt fra første tlf. aftale til montering af mine flotte sandfarvede foldegardiner og betaling har været eksemplarisk og mere til. Jeg havde et gardin f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har tidligere handlet ved Carlin Gardiner og endnu en gang har vi haft en rigtig go oplevelse. Hele oplevelsen har været meget professionel, lige fra vejledning omkring valg af gardin til opsæt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er ovenud tilfredse med vores gardiner fra Carlin Gardiner! Fra start til slut har vi oplevet en rigtig god service. Der var en god dialog undervejs, og vi fik professionelle anbefalinger fra... もっと見る

企業情報

1. カーテン販売店

当該企業による記述

Vi beskæftiger os med fremstilling og salg af gardinløsninger. Vi tilbyder stofgardiner, foldegardiner, plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, madrasser, markiser med mere. Du kan få lige hvad du gerne vil have, men vi giver gerne give råd og vejledning. Når man ser og installerer i mange huse, giver det erfaring, og den deler vi gerne med vores kunder. Vores mål er at gardiner, hus og mennesker skal passe sammen. Vi køber stort ind, og producere så flere af vores produkter lokalt. Det giver miljø og prismæssige fordele. Alle vores stof gardiner og Lameller er vaskbare. Vores Gardinbusser køre i hele Danmark og indeholder hele vores produktprogram. Erhvervs og Project løsninger har vi stor erfaring med. Gratis opmåling, montage og prisgaranti er nogle af vores service ydelser. Giv os et kald på 20703030 og lad os få en gardin snak. Med venlig hilsen Ulrich Carlin Nielsen Ejer

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 19

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Service og gardiner er i top.

Service og gardiner er i top.
Ud af 4 gardin firmaer vi havde ude og vise gardiner var du den helt rigtige. Du havde forståelse for vores valg, Service, kvalitet, montering og prisen er helt i top. Det er ikke sidste gang vi skal have besøg fra jer. I bliver anbefalet 100% herfra

2023年5月17日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Utrolig behagelig betjening og…

Utrolig behagelig betjening og vejledning.
Super øje for detaljer og forståelse for kundernes visioner.

Jeg er meget tilfreds med mine gardiner.
Det er langt fra sidste gang jeg benytter mig af dem, og jeg vil varmt anbefale dem til alle der ønsker gode gardiner af super høj kvalitet

2023年4月23日

Super service og produkter

Carlin Gardiner har leveret og monteret gardiner i vores hus på 238 kvm. Rigtig gode produkter, super rådgivning og skarpe priser.
Vi anbefaler helhjertet gerne Carlin Gardiner til alle 👏

2023年3月10日
自発的なレビュー
Carlin Gardiner ロゴ

Carlin Gardiner からの回答

Mange tak Michael
Det var også en fornøjelse
At handle med jer.
Mvh
Ulrich

5つ星のうち5の評価

Prima look, prima service!

Jeg valgte selv gardinstof i Carlin gardiners flotte sortiment. Og i dag kom den sødeste dygtigste montør og hang gardinerne op, kyndigt og proft! Sikket et flot resultat!
Jeg elsker mine nye gardiner!!

2023年2月16日

Trustpilot エクスペリエンス