De sÃ¥kallade bonuscheckarna Àr ju rena bluffen. 2 stjÀrnor fÃ¥r dom ÀndÃ¥ för kvalitativa jeans och snabba leveranser. Men drar ner betyget rejÀlt att dom tar avdrag pÃ¥ bonusen om du returnerar en vara,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde ett par jeans online. NÀr jag fick hem dom var dom mycket mörkare Àn pÃ¥ bilden nÀr jag bestÀllde. Jag bestÀllde för att dom var ljusblÃ¥a pÃ¥ hemsidan men nÀr jag fick hem dom var dom mörkblÃ¥.... ãã£ãšèŠã
Fick otroligt bra hjÀlp av Liva pÃ¥ Carlings Mall of Scandinavia. Ville ha ett par nya jeans men var lite osÀker pÃ¥ vilken modell som skulle passa mig. Liva fanns dÀr hela tiden och gav förslag pÃ¥ mode... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Carlings - best on jeans in Scandinavia. We offer a wide range of jeans and clothes from the most popular brands. 30 days open purchase - Free shipping to shop - Free return to shop.
é£çµ¡å
Mannerheimintie 20, 00100, Helsinki, ãã£ã³ã©ã³ã
- carlings.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Usel service
Usel kontakt med kundservice. Jag har bestÀllt jeans från deras hemsida. På baksidan av vaden fanns en rispa som jag inte såg förrÀn dagen efter att jag hade anvÀnt dem hemma en kvÀll, suttit i soffa och INTE haft en möjlighet att orsaka detta sjÀlv. Till det hela hör att det första paret jag fick hade fula rÀnder på ena benet, insidan lår och en svart fÀrgflÀck under ena framfickan. BestÀllde Àven ett par grå som hade noppror på benen. De returnerades också. Kontrollera era varor extremt noga innan ni anvÀnder dem eftersom de annars hÀvdar att du har orsakat skadan sjÀlv. Kommer att sprida ordet och inte handla av dem igen.
Besviken.
De såkallade bonuscheckarna Àr ju rena bluffen. 2 stjÀrnor får dom Àndå för kvalitativa jeans och snabba leveranser. Men drar ner betyget rejÀlt att dom tar avdrag på bonusen om du returnerar en vara, trots att du valt att behålla andra varor. Har aldrig handlat i en butik som har ett sådant system. Riktigt dåligt.
Carlingsbutiken i The Box i Kalmar harâŠ
Carlingsbutiken i The Box i Kalmar har otroligt proffsig personal med vÀldigt trevligt bemötande. Bra utbud!
Fick inte varan som bestÀlldes
Fick inte varan som bestÀlldes. Snabb leverans var lovad. Kom efter 6(!) veckor.
Företag som lurar kunder!
Jeans fel fÀrg mot hemsidan
BestÀllde ett par jeans online. NÀr jag fick hem dom var dom mycket mörkare Àn på bilden nÀr jag bestÀllde. Jag bestÀllde för att dom var ljusblåa på hemsidan men nÀr jag fick hem dom var dom mörkblå. Enligt kundservice har jag fått rÀtt byxor mer Àn så vill dom inte göra. Helt uselt rekommenderar verkligen inte att handla hos dom.
Fick felmÀrkta jeans
Fick felmÀrkta jeans, det vill sÀga fel modell. Riktigt dålig återkoppling från kundservice och tog flera veckor innan jag till slut ringde. Då fanns inte de jeansen vi ville ha kvar och vi måste åka till butik och lÀmna tillbaka istÀllet för att få skicka tillbaka. Usel kundservice.
Carlings skickar ut begagnade jeans
BestÀllde två par jeans. Det ena paret var nytt/oanvÀnt och inslaget i plastpåse men det andra paret var tydligt anvÀnt. Stora veck i tyget på baksida knÀn och i grenen - som jeans ser ut efter en tids anvÀndning. Hur kan man skicka ut begagnade jeans?
Köpte ett par shorts i butik
Köpte ett par shorts i butik. Betalade på plats i butik och det kom en faktura på klarna. Bevis finns, trots det står Carlings fast vid att jag inte har betalat i butik. Jag har alltså fått betala dubbelt så mycket för mina shorts.
Ãrendet har tagit 1,5 mÃ¥nad pÃ¥ grund av lÃ¥ng vÀntan pÃ¥ svar frÃ¥n kundtjÀnst.
Bra bemötande!
Var i Carlings butik i Eskilstuna och fick bra bemötande av personalen.
Schysst
JÀttesnabb och bra leverans, Àr lite osÀker på om det Àr postnord eller carlings förtjÀnst. Oavsett Àr en dags vÀntetid på leverans galet trevligt. Retur och återbetalning gick också snabbt och smidigt
Stiliga klÀder, lite små storlekar oftast men det får man anpassa sig till. RÀtt bra priser
Trevlig
Trevlig, kunnig och hjÀlpsam personal som tog sig tid för en kille med specifika krav på sina jeans.
Tack! ð€©
LÀtt att returnera och byta storlek vidâŠ
LÀtt att returnera och byta storlek vid köp på nÀtet inga problem med återbetalning
damtröja i strl L mindre Àn 110/116
Jag bestÀllde en damtröja i strl L, den var mindre Àn min dotters tröja från Lindex i strl 110/116!? Inte sÀrskilt stretchig heller.
Jag Àr nöjd med produkter men sÀljarensâŠ
Jag Àr nöjd med produkter men sÀljarens beteende i kassan i Kalmar Hansa city Àr inte trevligt, sÀrskilt mot utlÀndskarna!
Liten mysig butik och hÀrlig personal
HÀrlig butik och hÀrlig personal. Tjejen i kassa i Falun hjÀlpte pÃ¥ ett underbart sÀtt. Ãven fast det var kö och vÀntan kÀnde alla kunder sig varmt vÀlkomna. En riktigt bra service. FrÃ¥gade nÀr vi kom till kassan om vi var medlemmar och berÀttade alla förmÃ¥ner skröt inte och utelÀmnade heller inget. Hon skapade en hÀrlig atmosfÀr i butiken. Riktigt bra service.
Riktigt kasst stÀlle!
Fick Ã¥ka tillbaka för dom dragit 524kr för mycket. Tog EN timmme och 10 minuter för henne att ordna upp det. ÃndÃ¥ sÃ¥ fick jag inte hela summan tillbaka för att hon inte visste hur man gjorde! Och ingen kompensation fick jag. Riktigt kasst stÀlle!
Fick suverÀn hjÀlp av Liva på Carlings
Fick otroligt bra hjÀlp av Liva på Carlings Mall of Scandinavia. Ville ha ett par nya jeans men var lite osÀker på vilken modell som skulle passa mig. Liva fanns dÀr hela tiden och gav förslag på modeller och förklarade också skillnaderna mellan de olika modellerna. Hon var vÀldigt lÀtt att prata med och hennes glada och positiva personlighet gjorde bara besöket roligare. Jag kommer fortsÀtta att handla mina jeans hos henne :)
DÃ¥lig service och otrevlig personal
Fick hjÀlp av Liva pÃ¥ CarlingsâŠ
Fick hjÀlp av Liva på Carlings Westfield Mall of Scandinavia.
Hon var kunnig, glad och effektiv.
Hon valde ut rÀtt jeans direkt.
Quality!
Had my Carling jacket with me when I was on a winter trip, kept me very warm!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ