Jeg tog barber uddannelse hos Carlsens Barber Academy. En "lad os se hvad der sker" beslutning blev hurtigt til én af de bedste beslutninger jeg har taget. Faget tager en med storm. Man kan ud... ãã£ãšèŠã
selvom det er barbers under oplÊring, sÃ¥ fÞler man sig i trygge hÊnder hele vejen igennem! det eneste minus er at der ikke er gratis Þl, men til gengÊld koster det kun 100 kroner (eller ingenting nÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Min sÞn pÃ¥ 8 Ã¥r blev klippet. FrisÞren spurgte os begge hvordan vi Þnskede klipningen. Han lyttede til vores Þnsker og var smilende og tÃ¥lmodig. Han snakkede med min sÞn undervejs og de grinede sammen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Carlsens Barber Academy er en uddannelsesinstitution med speciale i herrefaget. Barberuddannelse: 9-måneders uddannelse inden for barberfaget, hvor du lÊrer alt for at kunne blive en dygtig barber. Dagkurser: Vi har herrekurser som du kan benytte til yderligere at styrke dine kompetencer som uddannet frisÞr eller barber, inden for herrefaget. Fades, teknikker og barberinger. Derudover har vi også ungdomskurser til nybegyndere. Carlsens Barber Academy blev grundlagt med et mål om at revolutionere barberfaget ved at tilbyde et raffineret alternativ til den traditionelle frisÞruddannelse. Vores moderne tilgang gÞr branchen mere tilgÊngelig og overskuelig at trÊde ind i, for dem som Þnsker at blive barbers.
SÞndergade 7, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- 30208327
- kontakt@carlsensbarberacademy.com
- carlsensbarberacademy.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Kvalitet ud over det forventede
Prisen for en klipning afspejler pÃ¥ ingen mÃ¥de det resultat man ender ud med. Kvaliteten af klipningen var langt bedre end andre steder, der tager 3-4 gange sÃ¥ meget, for en standard-klip, og resultatet hos Carlsens Barber Academy var langt ud over det forventede. God stemning, god atmosfÊre, og dertil var der ikke en fÞlelse af ânu-skal-jeg-blive-fÊrdig-sÃ¥-jeg-kan-komme-hjemâ, pÃ¥ trods af en tidsbestilling i ydertimerne (17.30). Alt i alt en rigtig god oplevelse, og helt sikkert ikke sidste gang.
Rigtig fed koncept de kÞrer og erâŠ
Rigtig fed koncept de kÞrer og er positiv overrasket. Jeg spurgte om en burst fade, underviseren kom og viste eleven hvordan det skulle gÞres og eleven gjorde det. Selve faden er fin men nakken er lidt skÊv, hvilket er fint nok fordi det kommer ud igen. Dog fik eleven mig til at blÞde hvilket ikke var så fedt.
men at nakken var skÊv er hvad det er, kan dog ikke forstå hvorfor eleven ikke henter underviseren så det kan fikses.
Succes hver gang
Det var min anden gang jeg blev klippet af Hozan ved Carlsens Barber Academy, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg blev taget godt imod af Hozan og hans lÊremester, der var styr på tingene, og så er de super rare og nemme at tale med. Tiden flyver i godt selsakb, og jeg kan kun anbefale at man giver det et skud!
Dygtige, venlige og så det billigt
Rigtig fed Svigermor fade af Hozan med kyndig vejledning fra den unge Viktor 10/10 jeg kommer igen ð
HjernedÞdt
Jeg har i dag vÊret forbi akademiet, hvor jeg fik en klipning af Gabriel - fremragende person.
Der blev taget godt hånd om mig, og han var ikke bleg for at lÊrer, når en krÞllet gorilla som mig kommer forbi til en udfordrende frisure.
Alt i alt, skide god oplevelse og fedt at få lov til at vÊre en del af deres lÊring
11/10 - would recommend
3. Klipning hos Carlsens og 3. Gang i hÊnderne på dygtige Aghdan og hans vise lÊrermester, Victor.
Specielle forespÞrgsler imÞdekommes med ro, koncentration og hÞj kvalitet. Super god stemning og rigtig Nice at blive taget i hånden hele vejen gennem processen. Absurd god vÊrdi for pengene.
Virkelig dygtige og sÞde frisÞrer
Virkelig dygtige og sÞde frisÞrer, virkelig god stemning, fik den bedste klipning jeg har fået hos dem, kan kun anbefale!
Super service til en pris alle kan klare!
Hvis man kan leve med a blive brugt som en model til undervisning, så er der SUPER service, og underviseren er henover så selv HVIS eleven er lidt i tvivl om hvordan man når det resultat som kunden Þnsker, så kommer der styr på det! Den frisyre jeg vil have med mit hår, er åbenbart lidt besvÊrlig (MIN formulering ikke deres) men resultatet blev super godt alligevel! og så til kun 100kr! lige noget for en nÊrigpind som mig!
Fantastisk oplevelse
Jeg kan ikke andet end at anbefalede Carlsens Barber Academy, helt vildt god oplevelse med at blive mÞdt med smil så snart man kommer ind af dÞren og fuldstÊndig fantastiks klipning og barbering
Super god oplevelse hos Carlsens BarberâŠ
Super god oplevelse hos Carlsens Barber Academy. Bliver mÞdt med en hyggelig stemning og en smilene frisÞr der er klar til at tage hånd om mig. Slutresultatet var fantastisk. Man finder nÊppe bedre til prisen.
Kan klart anbefales!
Super stemning og god rådgivning
Super stemning og god rådgivning ift. frisure og hår.
Eleverne er dygtige og jeg er meget tilfreds med resultatet. Både frisure og skÊg.
Nice staff and fresh haircut
Super oplevelse for to drenge pÃ¥ 8 ogâŠ
Super oplevelse for to drenge på 8 og 12 år.
De er grundige i deres arbejde og god til at lytte til Þnsker.
Mega god service
Rigtig god oplevelse-âŠ
Rigtig god oplevelse- sÞde og venlige elever der tager sig god tid -
KÊmpe vÊrdi for pengene
Rigtig god stemning, og alle er virkelig sÞde at snakke med. Din klipning er af hÞj kvalitet, trods de få penge du giver.
Vil også gerne sige tak til Martin for en kvalitetsklipning, og rigtig god stemning. På begge mine besÞg er jeg blevet klippet hos ham, og håber at han efter sin tid hos academiet lander et sted tÊt på
Helt igennem et godt og yderstâŠ
Helt igennem et godt og yderst tilfredsstillende resultat. Sarah var rigtig god til sit håndvÊrk. Intet at sÊtte en finger på.
Fantastisk sted âŠ
Dygtige elever og altid en der tjekker op om de gÞr rigtigt altid flot resultat ðª
Mangler ÞjenbrynâŠ
Min sÞn har fået klippet en skin fade og det ser også meget pÊnt ud. Når det er elever, så forventer jeg ikke det store resultat for 100 kr. Men jeg er nu ked af at min sÞn har fået klippet halvdelen af hans Þjenbryn af. Det var ikke helt det der var planen.
Det hele vÊrd
Jeg havde en super god oplevelse ved Sarah. Rolig og rigtig dygtig. Samtidig med assistance fra en god underviser, så oplevelsen og resultatet var yderst tilfredstillende. Man får virkelig meget for pengene og kvaliteten er i top