Carlsens Barber Academy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg tog barber uddannelse hos Carlsens Barber Academy. En "lad os se hvad der sker" beslutning blev hurtigt til én af de bedste beslutninger jeg har taget. Faget tager en med storm. Man kan ud... もっず芋る

selvom det er barbers under oplÊring, sÃ¥ fÞler man sig i trygge hÊnder hele vejen igennem! det eneste minus er at der ikke er gratis Þl, men til gengÊld koster det kun 100 kroner (eller ingenting nÃ¥r... もっず芋る

Rigtig fed koncept de kÞrer og er positiv overrasket. Jeg spurgte om en burst fade, underviseren kom og viste eleven hvordan det skulle gÞres og eleven gjorde det. Selve faden er fin men nakken er l... もっず芋る

Min sÞn pÃ¥ 8 Ã¥r blev klippet. FrisÞren spurgte os begge hvordan vi Þnskede klipningen. Han lyttede til vores Þnsker og var smilende og tÃ¥lmodig. Han snakkede med min sÞn undervejs og de grinede sammen... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Carlsens Barber Academy er en uddannelsesinstitution med speciale i herrefaget. Barberuddannelse: 9-måneders uddannelse inden for barberfaget, hvor du lÊrer alt for at kunne blive en dygtig barber. Dagkurser: Vi har herrekurser som du kan benytte til yderligere at styrke dine kompetencer som uddannet frisÞr eller barber, inden for herrefaget. Fades, teknikker og barberinger. Derudover har vi også ungdomskurser til nybegyndere. Carlsens Barber Academy blev grundlagt med et mål om at revolutionere barberfaget ved at tilbyde et raffineret alternativ til den traditionelle frisÞruddannelse. Vores moderne tilgang gÞr branchen mere tilgÊngelig og overskuelig at trÊde ind i, for dem som Þnsker at blive barbers.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste beslutning!

Jeg startede på akademiet tilbage i november 2023, og det er den bedste beslutning som jeg har taget! Fra fÞrste dag lagde jeg mÊrke til hvor meget tid og indsats der er blevet lagt i det her projekt. Man kan mÊrke hvor passioneret alle vores undervisere er, og det er virkelig noget der smitter af på os elever. Da vi begyndte at klippe kunder på akademiet, fik vi hurtigt en smag på hvordan der er, at stå ude i en salon, hvilket er mega fedt! Alle på akademiet er virkelig flinke, nede på jorden og virkelig fleksible ift. hvis man gerne vil klippe på andre tidspunkter. Jeg kan klart anbefale dig at starte på akademiet, hvis du går og overveje at prÞve noget nyt, eller ikke helt ved hvad du vil i fremtiden

2023幎11月1日

Skinfade Kursus

Jeg deltog i et kursus om skinfade og er super tilfreds.
Vi startede med at få undervisning, samt se en demo på model.
EfterfÞlgende havde vi selv model. Der var tid til hver enkel og alt blev gennemgået.
Hele dagen var super organiseret og meget lÊrerig.

2024幎2月19日

Blev klippet af Marcelo

Blev klippet af Marcelo, super dygtig til hans hÃ¥ndvÊrk. Fik lige det jeg bad om, fuldstÊndig som hvis jeg var ved en normal frisÞr. Kan KLART anbefales 5/5 stjerner herfra. OG SÅ ER DET OGS BILLIGT. Tjek det ud hvis du stÃ¥r og mangler en billig barber som kan deres hÃ¥ndvÊrk.

2024幎2月14日

DAGSKURSUS I SKINFADE 💈💯

Jeg var til et dagskursus for at forbedre mine skinfade skills/ evner. Kurset var helt igennem fantastisk. Meget lÊrerigt.

Jeg havde nogle besvÊrligheder i den praktiske del af at udfÞre en skinfade, som jeg fik lÊrt til perfektion.

Vi fik en masse tips og tricks samt noget fagligt undervisning i den teoretiske del af skinfade.

Tip top i service, som vi fik ydet fra vi ankom til vi gik ud af dÞren. Med kaffe samt en lÊkker sandwich. ☺🀌🏜

Godt selskab, god lÊring, lidt grin & hygge! Bedre et kursus blir det ikke! Jeg fÞler mig godt rustet til at udfÞre endnu bedre skinfade til mine kunder!

Tak til Carlsens Barber Academy for et godt kursus. Kan klart anbefale dem. De ved hvad de laver 💯

2024幎2月19日
自発的なレビュヌ

stor vÊrdi for (ingen) penge!

selvom det er barbers under oplÊring, så fÞler man sig i trygge hÊnder hele vejen igennem! det eneste minus er at der ikke er gratis Þl, men til gengÊld koster det kun 100 kroner (eller ingenting når de sÞger modeller). det tager nogle gange lidt lÊngere tid end forventet, men det er mit indtryk at det udelukkende er fordi de gÞr sig umage, så i mine Þjne er det kun positivt!

2024幎3月9日