Bestilte varer for tre uger siden. De er endnu ikke leveret. Har skrevet flere mails med forespørgsel om leveringsdato, men ingen svarer.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har handlet en del køkkengrej, både fysisk i butikken i København og via wep-shoppen. Grejet er af virkelig høj kvalitet, og synes jeg, til en pris, hvor alle kan være med. Jeg bor i Nordjylland o... もっと見る
企業が回答しました
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig god service
Jeg bestilte en “forhøjer-ring” til mit gaskomfur. Da jeg bor i København, så blev den allerede leveret efter to timer! Det har jeg ikke prøvet før.

Carls Køkken からの回答
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering! :-) Min bedste anbefaling herfra.

Skønt og spændende køkkenudstyr
Skønt og spændende køkkenudstyr fra nær og fjern. Mine bestilte japanske varer blev leveret på privaten dagen efter bestillingen af Carl selv😁

Carls Køkken からの回答
Hurtig levering og fede produkter
Hurtig levering og fede produkter!
Desværre var det en gave så kunne ikke selv beholde det jeg modtog ;-)
Det eneste der trækker ned var at jeg ikke selv kunne vælge pakkeshop. Kan godt være at det var mig der lavede en fejl undervejs men jeg var usikker på hvor pakken blev sendt hen. Kontaktede dog Carl og fik hurtigt besked :-)

Service I top
Service I top!
Igen har denne forretning overrasket med passion for gode produkter samt en service i topform.
Ventet to måneder på pakke, men de gjorde op for det
Rettelse: Efter en kedelig oplevelse, hvor jeg ventede på min ordrer meget længe uden respons, var firmaet så søde at tilbyde at leverer produktet dagen efter. Dette var en utrolig sød og personlig service, hvor pakkerne (De var købt som en gave) var pakket pænt ind og med en extra ting med. Jeg kan varmt anbefale denne shop, for når der sker en fejl, så gør de virkelig hvad de kan for at rette op på det.
Tusinde tak for alt hjælpen!

Carls Køkken からの回答
De nægter at give penge retur ved…
De nægter at give penge retur ved fejlkøb. Ellers lækkert køkkengrej til en lille overpris.

Fremragende service
Fremragende service. Bestille to porcelænsskåle som skulle bruges dagen efter, og de blev leveret 2 timer inden middagen med et smil. Kan klart anbefales.
Carls Køkken - Københavns bedste køkkenbutik
Carls Køkken er min absolutte yndlings-køkkenbiks her i København. Jeg tror ikke, der er en eneste ting i butikken, jeg ikke kan lide eller finde anvendelse for, og servicen er den absolut bedste.
Favoritbutik
Jeg vidste allerede godt, at Carls Køkken er en ualmindeligt lækker butik med produkter i altid god kvalitet. I dag bestilte jeg for første gang varer på web shoppen, og mindre end tre timer senere blev de leveret til min dør. Jeg er mere end tilfreds.
Lækker butik, super service!
Virkelig lækker butik med stort udvalg af køkkensager. Et sted man let bliver fattigere ;-) Deres webshop kan også klart anbefales. Bestilte ting til en gave og bad om byttemærker. Ordren blev personligt leveret og var ikke bare udstyret med byttemærker, men var smukt pakket ind.
Super god og personlig service.
Super god service
De ringede og tilbød at pakke gaven ind, og senere samme dag stod den foran min hoveddør smukt indpakket, det er da en vild service, handler der helt sikkert gerne en anden gang
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。