Carmen Nitzer レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bij Carmen een coachingstraject gevolgd. Ze is een fijne en inlevende coach. Ze heeft mij nuttige tips en eye-openers gegeven over mijn lichaamstaal- en houding. Een echte meerwaarde is dat Car... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Carmen coachte mij tijdens het traject Leren Adviseren van TwynstraGudde. Carmen legde a.d.h.v. diverse rollenspellen uit hoe lichaamstaal kan helpen (of zelfs tegenwerken) wanneer je bepaalde doelen... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Carmen gaf een communicatie training die op twee dagen plaatsvond. Ze is betrokken, enthousiast en kijkt erg goed. Daardoor ben ik bevestigd in wat ik wilde gebruiken in mijn presentatie en heb ik ni... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We organiseren elke twee jaar een congres voor vaktherapeuten en wilden de workshopgevers ondersteunen met een training. Deze training heeft Carmen verzorgd. Als opdrachtgever heb ik vooraf, tijdens e... もっず芋る

䌁業情報

1. 職業蚓緎孊校

圓該䌁業による蚘述

Expert in lichaamstaal en beweging

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Fijne training

Carmen was onderdeel van een training bij Twyntra Gudde. Ze creëerde een veilig gevoel. Ook combineerde ze het ‘voelen’ met een duidelijke interventies, waardoor de training ook concrete handvaten bood! Echt een aanrader!

2023幎2月9日

Carmen Nitzer からの回答

Hallo Tim, hartelijk dank voor je review. Fijn te horen dat juist die koppeling zo praktisch toepasbaar voor je is geworden. Gr. Carmen

Baken van rust

Carmen zorgt voor een baken van rust waarin juist die impulsen naar voren komen die bij mij op dit moment er toe doen. Via een middag gesprekscoaching heeft Carmen bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Gr, Babette

2023幎2月9日

Carmen Nitzer からの回答

Babette, dank voor je vertrouwen. Ik heb ervan genoten met je te mogen werken. Gr. Carmen

Geweldige training gehad!

Carmen, je was vandaag een geweldig actrice met een hele easygoing en vlijmscherpe vibe. We hebben lastige gesprekken binnen werksituaties met je mogen oefenen.

Het was alsof ik 7 korte films heb gezien met op de pauzeknop een sterke coach die het elke keer wat spannender en meer kloppend maakt.

Echt geweldig om mee te maken hoe snel jij kan switchen tussen ons grote scala aan onderwerpen en persona. Bedankt, echt een mega leerzame en toffe ervaring!

2022幎12月6日

Carmen is enorm vrolijk

Carmen is enorm vrolijk, energiek en een fijne gesprekspartner. Ze stelt goede vragen en luister heel goed. Met haar achtergrond in toneel en dans weet ze je met leuke werkvormen verder te helpen.

2022幎12月1日

Carmen Nitzer からの回答

Dank je wel Thijs. Het was fijn om met je te werken.

Uitstekende actrice / gesprekscoach

Uitstekende actrice / gesprekscoach. Met een groep van 7 verschillende casussen met haar geoefend, en Carmen kruipt verbazend snel en geloofwaardig in de huid van je ‘opponent’. En dat alles in een sfeer die heel snel veilig genoeg aanvoelt om allerlei onveilige dingen te proberen.

2022幎6月22日

Carmen Nitzer からの回答

Hartelijk dank Joost voor je vertrouwen tijdens de training en de moeite, die je neemt om deze review te schrijven. Groet, Carmen

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb in het kader van mijn LDE-Traineeship

Ik heb in het kader van mijn traineeship verschillende trainingen ('communiceren en presentern met impact') van Carmen mogen krijgen. Carmen zorgt voor lucht en een veilige omgeving tijdens haar trainingen. Ze geeft zowel inzichten terug als praktische tips. Mij heeft ze geholpen om sterker in mijn schoenen te staan in lastige gesprekken op de werkvloer.

2022幎4月1日

Carmen is body talk !!!

Carmen is een ware expert als het gaat om body language. Ze ziet iedere kleine beweging en weet het niet alleen geweldig te koppelen aan theorie maar vooral aan eigen inzicht. In de workshop IK zag ze wat iedere deelnemer nodig had om meer in haar fysieke en mentale kracht te komen.
Ze heeft een fijne, veilige manier van begeleiden waardoor voelbaar is dat je mag zijn wie je bent. En vanuit die sfeer kun je experimenteren en je eigen grenzen verkennen. Echt een aanrader.

2022幎3月20日

Carmen is een inspirerende

Carmen is een inspirerende persoonlijkheid die vol overgave vertelt over haar overtuiging dat 1., lichaamstaal een praktische beïnvloedingstool is en 2., dat lichaamstaal veel prijs geeft over een persoon als je die taal weet te herkennen. Een fijne workshop!

2022幎3月15日

Geweldige ervaring

Wat een mooie ervaring dat ik met jou gespreksoefeningen heb kunnen doen tijdens de communicatietraining. Wat een geweldig mooie sprankelende persoonlijkheid! Dank je dat je extra langer bent gebleven!

2022幎3月3日

Carmen Nitzer からの回答

Dank voor je vertrouwen tijdens de oefeningen in mij. Succes met je nieuwe skills.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。