Altijd Vriendelijke behandeling Zelfs met kleine orders geen probleem Je hebt altijd welkom gevoel ga zo door! Caroline kan trots op jullie zijn
äŒæ¥ãåçããŸãã
Echt goede verzorgingsproducten voor een eerlijke prijs! Cee Cee Skincare denkt ook nog eens aan het milleu; is de tube leeg, dan kan je een refill verpakking nemen die je weer in de tube schuift en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Caroline cosmetics is een fijn bedrijf. Ze zijn altijd goed te bereiken en zeer klantvriendelijk en persoonlijk betrokken bij de klant. Je voelt je geen nummer bij Caroline cosmetics als je ze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben fan van de Cosart vloeibare eyeliner! Voor mij de enige eyeliner die in elk jaargetijde goed blijft zitten en nooit uitloopt. Mijn voorkeur is de kleur 606 Anthrazit, omdat deze kleur niet zo... ãã£ãšèŠã
Caroline Cosmetics is een Nederlandse groothandel in professionele huidverzorging en make-up, gevestigd in Hengelo (Oude Boekeloseweg 33) Het bedrijf biedt naast de eigen huidverzorgingslijn CeeCee SkinCare ook producten van merken zoals, Farmona, Cosart en Egyptâ¯Sun . De huidverzorgingslijnen worden exclusief verkocht via beauty-professionals â zonder minimale afname of verplichte instappakketten Caroline Cosmetics staat bekend om snelle levering, persoonlijke service met korte communicatielijnen De organisatie profileert zich met de slogan âMooi met een glimlachâ en benadrukt duurzaamheid en klantenondersteuning via een professioneel team
Oude Boekeloseweg 33, 7553DS, Hengelo, ãªã©ã³ã
Goed geholpen en geïnformeerd door Olivier

Caroline Cosmetics ããã®åç
Gemakkelijk te bestellen en heel snel geleverd.

Altijd Vriendelijke behandeling Zelfs met kleine orders geen probleem
Je hebt altijd welkom gevoel ga zo door! Caroline kan trots op jullie zijn

Caroline Cosmetics ããã®åç
Op de hoogte gebracht van vertraging.
Bestelde werd week later netjes bezorgd!

Caroline Cosmetics ããã®åç
Alles hat super gut geklappt und die Lieferung war schon paar Tage spÀter bei mir.

Caroline Cosmetics ããã®åç
Ondanks de vertraging toch nog keurig op tijd geleverd en goed verpakt. gr Elly

Caroline Cosmetics ããã®åç
Heel fijn in omgang en denken met je mee. Ik ben zeer tevreden en blij met de producten.

Caroline Cosmetics ããã®åç
Caroline cosmetics is een fijn bedrijf.
Je voelt je geen nummer bij Caroline cosmetics als je ze belt dan weten ze wie ze aan de telefoon hebben.
Ze verplichten je niks kwa bestellen daar ben je vrij in hoeveel je wilt bestellen.
Geven goede feedback en nemen ook tussendoor contact met je op om.te vragen hoe het gaat.
Fijne producten en duidelijk uitleg erbij.
Ik hoop dat er in de toekomst weer fysieke trainingen komen dat mis ik wel.
Lieve groet Ramona

Caroline Cosmetics ããã®åç
De service was zoals gewoonlijk weer fantastisch.

Caroline Cosmetics ããã®åç
Ze denken altijd goed met je mee. Ik ben ontzettend blij met de producten voor mijn salon en erg tevreden over de service.

Caroline Cosmetics ããã®åç
Goed bereikbaar via telefoon of WhatsApp. Ik word altijd goed geholpen en mijn vragen worden duidelijk beantwoord. De producten geven goede resultaten.

Caroline Cosmetics ããã®åç
Een goed en uitgebreid assortiment.Bestellingen komen altijd goed en verzorgd aan.

Caroline Cosmetics ããã®åç
Snelle levering, netjes verpakt. En vooral het product zelf is heel fijn. Ik gebruik dit al ruim 20 jaar en word er elke dag blij van. Geweldig natuurlijk product: Egypt Sun

Caroline Cosmetics ããã®åç
Super snel en gemakkelijk zaken mee te doenð
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã