Een Super winkel !! En dit is wat we nodig hebben, behulpzaam en top service voor beginner karpvisser zoals ik, men geeft duidelijk uitleg als je iets vraagt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Premier achat chez carp cube. Je suis trÚs satisfait. Livraison trÚs rapide en point relais. Les produits sont trÚs bien emballés. Les prix sont parmi les plus intéressants sur le marché. . Eerste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Carpcube is een begrip waar ik met regelmaat een kijkje neem in het ruime assortiment Voor ieder wat wils, met een actuele online voorraad die niet snel afwijkt en achteraf nooit tot een teleurstel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat ik leuk vind is dat als je uitleg vraagt over iets, je altijd degelijke uitleg krijgt waar ze hun tijd voor nemen. En dat ze je dan ook niet het duurste hengeltje of molentje proberen te verkopen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Belgische Hengelsportzaak met als specialisatie het karpervissen, we hebben ondertussen ook een leuk pakket Roofvis en Witvis producten. We handelen vanuit het oogpunt zoals we het zelf ook graag zouden hebben, correct, eerlijk en vanuit ons vissersgevoel. Als er problemen zijn dan lossen we het altijd netjes op. We pogen ons brede gamma op peil te houden en verkopen enkel producten vanuit onze "eigen" voorraad, maar aarzel niet ons te contacteren om een prijs te ontvangen van een product dat we niet meteen op voorraad hebben. Wij geven onze beste prijs en vragen de leveringstermijn na... Volg ons gerust op Instagram of Facebook voor de laatste nieuwtjes, acties en leveringen te checken. Veel succes aan de waterkant. Vriendelijke groeten Team Carpcube Ludovic & Mathias
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlugge en correcte levering.
Snel geleverd.
Er zijn een paar hengelsport zaken in mijn,
Regio verdwenen daarom is het goed dat er
Zo rap gereageerd is.
Groeten J-P.

Alles op tijd ontvangen
Alles op tijd ontvangen. Bij vragen heb ik snel antwoord gekregen.

Top verzending
Snelle correcte verzending.
Netjes (inner beschermend) verpakt.
En nog (gratis-extra) kado'tjes erbij.

Carpcube ããã®åç
Want jouw reactie was professioneel enâŠ
Want jouw reactie was professioneel en efficiënte.
Ik had een klacht na mijn opleveren die was snel behandeld en ik ben zeer tevreden.
Ik raad aan iedereen om klant te worden bij Carpcube.

Carpcube ããã®åç
PB products. Heb de control mono uitgetest met slappe lijnen. Prachtig resultant, geen gekink...
Steeds behulpzaam met deskundige uitleg!

Carpcube ããã®åç
De aankoop via website ging zeer vlot
De aankoop via website ging zeer vlot. Na een uurtje kon ik mijn bestelling al ophalen. Goede service bij carp cube

Carpcube ããã®åç
Bestelling lag mooi klaar en nadienâŠ
Bestelling lag mooi klaar en nadien noch technisch advies gekregen. Prima service.

Ridgemonkey schoenen
Ridgemonkey schoenen. Zo blij dat jullie er nog n paar hadden.
Zo jammer dat ze niet meer te verkrijgen zijn.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ