Een Super winkel !! En dit is wat we nodig hebben, behulpzaam en top service voor beginner karpvisser zoals ik, men geeft duidelijk uitleg als je iets vraagt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Premier achat chez carp cube. Je suis trÚs satisfait. Livraison trÚs rapide en point relais. Les produits sont trÚs bien emballés. Les prix sont parmi les plus intéressants sur le marché. . Eerste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Carpcube is een begrip waar ik met regelmaat een kijkje neem in het ruime assortiment Voor ieder wat wils, met een actuele online voorraad die niet snel afwijkt en achteraf nooit tot een teleurstel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat ik leuk vind is dat als je uitleg vraagt over iets, je altijd degelijke uitleg krijgt waar ze hun tijd voor nemen. En dat ze je dan ook niet het duurste hengeltje of molentje proberen te verkopen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Belgische Hengelsportzaak met als specialisatie het karpervissen, we hebben ondertussen ook een leuk pakket Roofvis en Witvis producten. We handelen vanuit het oogpunt zoals we het zelf ook graag zouden hebben, correct, eerlijk en vanuit ons vissersgevoel. Als er problemen zijn dan lossen we het altijd netjes op. We pogen ons brede gamma op peil te houden en verkopen enkel producten vanuit onze "eigen" voorraad, maar aarzel niet ons te contacteren om een prijs te ontvangen van een product dat we niet meteen op voorraad hebben. Wij geven onze beste prijs en vragen de leveringstermijn na... Volg ons gerust op Instagram of Facebook voor de laatste nieuwtjes, acties en leveringen te checken. Veel succes aan de waterkant. Vriendelijke groeten Team Carpcube Ludovic & Mathias
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altijd bereid ten dienste van de klantâŠ
Altijd bereid ten dienste van de klant te staan
Met info over materiaal en tipsð

Een tevreden klant!!!
Altijd indien nodig de juiste uitleg en ook altijd correct en vriendelijk!!een tevreden klant

Carpcube ããã®åç
Altijd eerste klasse met die mannen vanâŠ
Altijd eerste klasse met die mannen van carpcube. Zelf als er iets is of niet binnen Hebben zoeken ze voor een oplossing vind ik heel sympathique en heel belangrijk en in de bestelling zelf zit er altijd een briefje met de groetjes van de mannen echt dat noem ik nu eens eerste klasse werk .
Mvg Joachim

Goede prijzen,snelle levering
Voordelige prijzen, goedkope verzendkosten en snelle levering

Altijd snelle verzending
Altijd snelle verzending, goede service en prima geholpen aan de telefoon

Meermaals kontakt opgenomen overâŠ
Meermaals kontakt opgenomen over bestelling die ik geplaatst maar nooit antwoord op gekregen.Ben waarschijnlijk mijn geld kwijt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ