Jeg bestilte en Love & Carry Half Buckle og var ovenud tilfreds med beskrivelsen af bÊreviklen, video- og billedevejledningen, som var meget hjÊlpsom. Prisen er helt fair og muligheden for at returne... ãã£ãšèŠã
Fik meget kyndig vejledning telefonisk til hvilken bÊresele jeg skulle vÊlge ud fra mine behov. Meget venligt personale, som ved hvad de snakker om. Mulighed for opfÞlgning ift. om mit nye bÊresele si... ãã£ãšèŠã
Er vild med Abeungers udvalg af lÊkre vikler, ringslynger, bÊreseler, bÊrejakker m.m. til absolut gode priser. Har handlet der flere gange og altid fÃ¥et kompetent vejledning og vikler og bÊreseler i... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service! Havde bestilt en bÊresele og fastvikle, det viste sig at der desvÊrre var en fejl pÃ¥ viklen, som Aja opdagede inden hun sendte afsted. Hun sendte mig fluks en mail med alternat... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Carrytales is a webshop for everything you need to carry your baby. We have Scandinaviaâs largest selection of baby carriers, woven and stretchy wraps and ring slings. At Carrytales, we offer price matching (also internationally), speedy delivery as well as help and guidance to find the perfect carrier for your needs. Carrytales also has a wide selection of babywearing jackets, sling rings and cute carriers for teddies and dolls.
FrÞskovparken 45, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- +45-40611673
- hello@carrytales.com
- carrytales.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig god oplevelse med at kÞbeâŠ
Virkelig god oplevelse med at kÞbe herfra. Fik god vejledning i forbindelse med valg af bÊreredskab, og der var altid hurtigt svar på de spÞrgsmål jeg havde.
Kanon service
Abeunger får mine varmeste anbefalinger. Min pakke forsvandt i systemet, og jeg skrev derfor til Abeunger. Der var hurtigt svar og besked om, at de straks ville sende en ny. De tilbÞd endda at sende andre ting med, som jeg kunne prÞve. Derudover fik jeg mulighed for rabat ved mit nÊste kÞb som kompensation for ventetiden. Alt dette på trods af, at ventetiden ikke var deres skyld, men leveringsfirmaets. Helt kanon - intet mindre. Jeg vil til en hver tid anbefale Abeunger.
Super service og altid hurtigt svar ogâŠ
Super service og altid hurtigt svar og levering
De er så sÞde og hjÊlpsomme.
SuverÊn service
SuverÊn service. Mega hjÊlpsomme og fleksible, svarer på alle spÞrgsmål det hurtigt!
Rigtig god betjening via webshop.
Rigtig god betjening via webshop.
Her handler jeg helt sikkert igen ð€©
Bestilte en strÊkvikle.
Blev leveret hurtigt og med instruktion om hvordan den skulle bindes. Meget praktisk som nybegynder indenfor vikleverden.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt.
Mega god service
Mega god service! Havde bestilt bÊresele med dao, men da der gik virkelig lang tid med leveringen, sendte de en ny med gls, som kom dagen efter. Vil med glÊde anbefale abeunger til alle og enhver :-)
Hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering.
Super kundeservice
Godt udvalg, hurtig levering. Jeg havde fået bestilt en jakke jeg mente nok var for stor, så jeg skrev til dem - fik meget hurtigt svar, og det var helt problemfrit at arrangere en prÞvning af mindre stÞrrelse hos dem, og derefter at bytte rundt til den rigtige stÞrrelse
Deres produkt hjalp mig i en svÊr tid
Deres produkt hjalp mig i en svÊr tid. Fik en god brugsanvisning og slik. Tak for det!

Carrytales ããã®åç