En helt igennem dårlig oplevelse
Denne anmeldelse gÊlder Carspot Hvidovre, Arnold Nielsens Blvd. 64B. Aftale om reparationen blev booket gennem Autobutler.
En helt igennem dårlig oplevelse.
Afleverede bilen til middag som aftalt for skift af blÊser. Reparationen skulle ifÞlge tilbuddet tage 2 1/2 time. Efter 3 timer ringer de og siger at bilen ikke kan laves idag. De har brugt lang tid på at skille den ad (siger de), men ingen af de to blÊsere de havde hjemme passede til bilen? VÊrkstedets ejer gÞr meget ud af at fortÊlle at han har måttet bestille en ny og dyrere blÊser hjem (det skal her lige siges at de hele tiden har vidst hvilken bil og årgang det drejede sig om). Han siger endnu engang at de har brugt lang tid på at skille den ad og at det her også koster ham mange penge! Vi laver en ny aftale 3 dage senere, hvor vi skal vÊre der kl. 8:00 da den vil blive lavet fra morgenstunden. Bilen afleveres som aftalt, men kl. 14:30 har vi stadig intet hÞrt. Vi ringer derfor derud og får at vide den fÞrst er fÊrdig til lukketid kl. 16:00. Da bilen hentes Þnsker vÊrkstedet betaling med kontanter, da de siger at deres kort terminal er ude af drift. Kompromiet bliver mobilepay og regningen vil blive sendt på mail. Dette skete dog fÞrst efter at vi havde rykket flere gange for den.
EfterfÞlgende viser det sig at bilen efter reparationen, har fået en mislyd når rattet drejes. Vi kontakter derfor vÊrkstedet telefonisk. En venlig seriÞs henvendelse fra vores side bliver mÞdt af vÊrkstedets ejer, med en fuldstÊndig verbal overfusning med en masse skÊldsord og beskyldning for at det er noget vi selv har gjort. For det gÞr stort set alle kunder påstås det. Vi beder ham flere gange om at kommunikere i en ordentlig tone, hvilket bare fÞrer til endnu grimmere ord og beskyldninger. Samtalen slutter da vÊrkstedet vÊlger at knalde rÞret på.
Herefter modtager vi en sms skrevet i samme tone.
Det står nu klart at vi hverken kan eller har lyst til at have mere med det vÊrksted at gÞre, så vi kontakter Autobutler.
Her bliver vi mÞdt med respekt for at vi ikke Þnsker yderligere samarbejde med vÊrkstedet, og det ender med at bilen bliver repareret på et af Autobutlers andre vÊrksteder, betalt af Autobutler.
En fuldstÊndig uacceptabel opfÞrsel fra et vÊrksted der burde vÊre professionelt. Men et godt samarbejde med Autobutler om en lÞsning på problemet