䌁業情報

1. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

Vi, Nem Auto i Skovlunde, har mere end 20 års erfaring inden for autobranchen og dedikerer os til at hjÊlpe kunder med en bred vifte af bilrelaterede services, herunder dÊk- og rudeudskiftning, motor- og gearkasseservice og mere. Vores mål er altid at levere den bedst mulige service til vores kunder til de mest konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har en passion for at tilbyde pålidelig og professionel service, der giver vores kunder tryghed og tillid. Vi har altid en gratis lånebil til rådighed for forsikringsskadede biler for at sikre, at kunderne kan fortsÊtte deres dagligdag. Hos Nem Auto er vi her for at hjÊlpe og sÞrge for, at dine bilrelaterede behov bliver opfyldt på den bedst mulige måde.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

4件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Snydt for 29.000

Jeg kan på ingen måde anbefale firmaet. Jeg er pt. blevet snydt for 29000 i betalt registreringsafgift. Man betaler for at få en afgiftsregistrering som er gÊldende i 30 dage og i forhold til deres forretningsbetingelser kan man få en gratis ny beregning i de 30 dage. Mit tilbud lyder på fÞlgende:

Den samlede pris er fastsat til 804.729 kr. og forventes fordelt således: Registreringsafgift: 736.049 kr. momsfri.
RisikotillÊg: 65.000 kr. inkl. moms. (avance til nem-auto)
Nummerplader: 1180 kr. momsfri.
NemSalÊr: 2500 kr. inkl. moms.

Da jeg synes registreringsafgiften er lidt hÞj har jeg en lÊngere telefonsamtale, hvor jeg insisterer på, at få klarlagt, at såfremt registreringsafgiften bliver mindre end der indgår i acontoopkrÊvningen, så får difference mellem aconto belÞbet og faktisk belÞb refunderet. Det er en meget rodet samtale, men til sidst får jeg en bekrÊftelse på dette.

Jeg overfÞrer aconto belÞbet den 18-2-2026.

Jeg henter bilen den 24-2-2026 og har forinden tjekket registreringsafgiften på motorstyrelsens hjemme side og der er betalt 710.052 i afgift.

Jeg beder nu om at få tilbagebetalt de godt 29.000 i for meget betalt registreringsafgift i forhold til acontobetalingen. Det afvises af nem-auto og fakturaend ser nu ud som fÞlger:

Registreringsafgift: 710.052 kr. momsfri.
RisikotillÊg: 72.797 kr. inkl. moms. (avance til nem-auto)
Nummerplader: 1180 kr. momsfri.
NemSalÊr: 2500 kr. inkl. moms.

Så de 29.000 i mindre registreringsafgift bliver nu tillagt nem-autos avance. Begrundelse for at de tilsyneladende laver en ny afgiftsberegning på egen foranledning og ikke sender en ny opgÞrelse er at det tilsyneladense skulle gå så hurtigt, at de ikke kunne nå at ringe til mig og oplyse at afgiften blev 29.000 mindre og det havde de tÊnkt sig at beholde. Det korrekte svar er nog at det vil ingen normalt tÊnkende acceptere.

Jeg har grund til at antage at det er en standard forretningsmodel. Så jeg kan ikke anbefale at benytte nem-auto. Jeg vil desuden anbefale nuvÊrende kunder og fremtidige kunder om at holde deres acontobetaling og slut fakture op mod den betalte registreringsafgift på motorstyrelsens hjemmeside.

Sagen overgår nu til advokat og når der foreligger en afgÞrelse vil jeg oplyse om dette på Trustpilot, så andre kunder, som har vÊret udsat for samme, måske lettere kan få en afgifts refusion af nem-auto eller helt afstå fra at benytte dem.

2026幎2月23日

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. Havde en klar aftale om udskiftning af bremseskiver bag og rep. af blink i begge sidespejle som ikke virker samt omsyn. Dagen fÞr, sen eftermiddag, får jeg en besked at de pludselig ikke har en lånebil, det Êndre sig dog til at de pludselig har en alligevel da jeg ellers ikke Þnskede at benytte vÊrkstedet eftersom det ligger langt fra min bopÊl. Dagen efter bliver bilen afleveret kl. 9 men blot 1 time og 40 minutter senere melder de tilbage at de ikke kunne lave blinklyset og dermed heller ikke kunne omsyne bilen. Efter telefon samtale kunne jeg forstå at de skulle bruge lånebilen til en anden kunde, hvorfor den skulle afleveres hurtigt, og ikke kl. 15 som ellers var aftalen. Vi overskrider dermed datoen for omsyn og må nu finde et andet vÊrksted.

2025幎11月25日

vildledende forretningspraksis

Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Jeg havde en tid til afbalancering af hjul, som blev aftalt to uger i forvejen. Jeg ankom på det aftalte tidspunkt, men vÊrkstedet var fuldstÊndigt optaget. Jeg blev informeret om, at mine dÊk skulle udskiftes, hvilket jeg accepterede og oplyste, at jeg ville vende tilbage inden for en time med nye dÊk. Ejeren godkendte dette.

Ved min tilbagevenden bad ejeren om nÞglerne til bilen. Jeg afslog og informerede ham om, at jeg ville vente i bilen, da vÊrkstedet stadig var optaget. Ejeren oplyste herefter, at han nÊgtede at servicere min bil, fordi jeg ikke Þnskede at udlevere bilnÞglerne – pÃ¥ trods af, at jeg blot ventede pÃ¥ min tur ude pÃ¥ parkeringspladsen.

Firmaets ejer hos NEM Auto, beliggende på Marielundvej 32, Herlev, nÊgtede dermed at tage imod min bil. Jeg måtte derfor returnere hjem uden at få arbejdet udfÞrt.

EfterfÞlgende modtog jeg et gebyr på 99 kr. fra Autobutler, til trods for at det var vÊrkstedets beslutning ikke at udfÞre arbejdet. Jeg betragter dette som vildledende forretningspraksis og agter at indgive en formel klage over disse forhold.

2025幎5月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。