レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Funktioniert nicht zuverlÀssig. Keine Reaktion auf Widerruf und die Bitte um einen Retourenschein. RÃŒcksendung soll nach DÀnemark erfolgen, statt an die deutsche Versandadresse. Versand dorthin kos... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wollte es zurÃŒckschicken habe ich auch getan zuerst 11.50€ mit Hermes Paket wurde in DÀnemark nicht entgegengenommen. Wurde dann zu mir zurÃŒckgeschickt. Kundendienst sagte mir ich soll es nochmal sc... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Aufpassen! Das GerÀt funktioniert nicht trotz Werbeversprechen. Nachdem ich das GerÀt zurÃŒckgeschickt habe, wird behauptet, es wÀre nie angekommen, trotz Sendungsnachweis von DHL. Der Support v... もっず芋る

2.2

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Super ervaring!

Ik ben verbaasd van alle negatieve reviews want ik heb echt een goede ervaring met cartvbox. Ik had de projector besteld en die werkte niet goed. Toen ik een mailtje stuurde naar de bedrijf, hebben ze heel lief en begripvol gereageerd en direct een nieuwe opgestuurd! De beamer is ook heel goed en ben zeer tevreden over de bestelling. Ik zal zeker nog eens bestellen hier.

2025幎7月3日

verkeerde maat polo

Op 4 februari 25 een polo met Audi erop besteld, maat xxl. Op 28 februari ontvangen eindelijk. Blijkt maat xxxl te zijn dus de verkeerde maat. Lijkt ook ruim te vallen want ik pas er 2 keer in.
Ik zou er niets bestellen. Komt uit China en weet niet of bij retour je geld terug krijgt.

2025幎2月28日

Die 1 ster niet eens waard

Die 1 ster niet eens waard

Ten eerste, Deens bedrijf.
Dit besteld, werkt voor geen ene meter. Teruggestuurd en is bij een ophaal punt afgeleverd. Die willen ze niet ophalen. ** bedrijf, luie varkens. Ik houd het hier nog netjes. Niet bestellen hier! Hoop dat ze falliet gaan!

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

Kann mich nur den schlechten

Kann mich nur den schlechten Rezessionen anschließen.GerÀt hat nicht funktioniert.Wurde ÃŒber 2 Wochen hingehalten um einen Retoureschein zu bekommen.Einmal war der Chef nicht da , dann war Wochenende, dann war der Chef im Urlaub.Zudem mußte ich mehrfach die Rechnung zusenden, da sie angeblich nicht gefunden wurde.Dann wurde das zurÃŒckgeschickte GerÀt nicht gefunden trotz EmpfangsbestÀtigung und UPS Tracker.Dann wollte man mir das Geld nicht zurÃŒckerstatten, da ich angeblich ÃŒber die 30 Tage war etc.etc.
Habe endlich nach fast 2 Monaten Ìber den KÀuferschutz von Pay Pal mein Geld erhalten.Also Finger weg.Alles nur Fake und Betrug!!!

2024幎7月11日

TÀysi huijaus!!

ÄlkÀÀ hyvÀt ihmiset laittako rahojanne tÀhÀn firmaan. Itse tein niin, tuote ei koskaan tullut, ja nyt 10 kuukauden sÀhköpostittelun, Hollantilaisesta postista itse hankkimani todistuksen, ja monen muun mutkan jÀlkeen eivÀt vielÀkÀÀn ole palauttamassa rahojani. TÀysi huijaus, katsokaa arvostelujen yhteenveto ja sulkekaa sivusto. Tuote vaikuttaa hienolta ja olisi kiva autossa, mutta eipÀ se paljon lohduta kun sieltÀ ei koskaan mitÀÀn tule, rahoja eivÀt kuulemma palauta vielÀkÀÀn koska tuote on heidÀn mukaansa hÀvinnyt matkalla, vaikka paikallinen posti (Dao) todisti ettei nÀin ole!

2024幎5月5日

Oplichterij!

Oplichterij!

Geen reactie op berichten, geen geld retour.

Flut apparaat. Zonde van je geld.
Product geretourneerd, via de postapp is te zien dat het product is ontvangen.
Klantenservice reageert op geen enkele mail. Nog steeds geen geld terug. Belachelijk!

2024幎3月27日
5぀星のうち3の評䟡

Werkt niet fijn

Het werkt niet lekker, ook switchen van CarPlay naar Netflix werkt niet lekker, dan heeft hij weer je Bluetooth nodig, dan weet je wifi hotspot, dan gooit hij alles er weer uit
 Heb het product geretourneerd en netjes mijn geld terug gehad, dus dat doen ze wel netjes.

2024幎3月21日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichting niet intrappen heel slecht

Oplichting niet intrappen heel slecht bedrijf.

Pakketje was gebruikt opgestuurd en alle gegevens van de vorige eigenaar stonden er nog in. Tevens was deze defect. Ik heb het pakketje keurig netjes verstuurd naar het adres wat ze mij hadden verteld om te retourneren. Nu 4 weken verder en ben mijn geld gewoon kwijt. Ze houden je aan het lijntje.... Niet kopen hier

2024幎3月3日
5぀星のうち4の評䟡

Funktioniert :-)

Ich kann die negativen Bewertungen hier nicht nachvollziehen.
ZÃŒgiger Versand nach Bestellung.
Sicherlich, die Einrichtung war nicht einfach, aber manches ist selbsterklÀrend und der Kundensupport (dÀnisch) reagiert zeitnah, mit ins deutsche Ìbersetzten Antworten.
Die Anleitungsvideos sind zwar auf dÀnisch, aber selbsterklÀrend, auch ohne Ton!
Fazit: Streaming und co. funktioniert alles im Auto. Habe eine MultiSimkarte eingesetzt und auch damit funktioniert alles wie es soll :-)

2024幎2月4日
5぀星のうち1の評䟡

Ich bin auch reingefallen,hÀtte ich mal

Ich bin auch reingefallen,hÀtte ich mal die Erfahrungen gelesen.Die Lieferung hat sehr lange gedauert und dann der Aufkleber China,da war mir klar das ich in eine Falle geraten bin.Die Box ist Schrott.Bitte nicht kaufen.Ihr erreicht Niemanden und Geld zurÌck klappt auch nicht.Finger weg

2024幎1月28日

Waardeloos.

Waardeloos.
Tvbox bleef het beeld hangen. Terug gestuurd op 15 juli. Heel veel mailtjes gestuurd. Weg 120 euro voor een kastje wat je op AliExpress goedkoper kunt kopen. Met meer functionaliteiten.

Deze partij zijn oplichters

2024幎1月1日
5぀星のうち1の評䟡

Koop niets bij dit bedrijf

Koop niets bij dit bedrijf. Zit al 2 maanden op m’n CarTVbox te wachten en nog steeds niet geleverd. Volgens mij zit Thomas als enige bij de zogenaamde “klantenservice“?Zending was kwijt bij de vervoerden zeiden ze en vervolgens sturen ze iets wat ik helemaal niet besteld heb. Moet het eerst weer retour sturen en nadat ze het hebben ontvangen sturen ze een nieuwe CarTVbox op. Communicatie per mail gaat erg stroef. Zitten telkens 2 dagen tussen. Ze maken van hun probleem mijn probleem. Kortom, ze lossen het probleem niet op en zijn het ook niet van plan. Ik ben er klaar mee. O ja, ze geven ook geen geld terug. Verrassend.
Fijn zo’n bedrijf!

2023幎12月29日

Finger weg, unseriös!

Aufpassen! Das GerÀt funktioniert nicht trotz Werbeversprechen.
Nachdem ich das GerÀt zurÌckgeschickt habe, wird behauptet, es wÀre nie angekommen, trotz Sendungsnachweis von DHL.
Der Support versucht einen hinzuhalten und kommuniziert in DÀnisch oder schlechtem Englisch.
Finger weg!
Watch out! The device does not work despite advertising promises.
After I sent the device back, they claimed it never arrived, despite proof of shipment from DHL.
The support tries to stall you and communicates in Danish or poor English.
Hands off!

2023幎11月30日