Super hurtig og venlig betjening. Maden kom indenfor 15 min. Maden var SUPER lÊkker og god kvalitet. BÞrne portionerne er ret store, hvilket var dejligt for dem ð Vi kommer helt klart igen âïž
Venlig, effektiv og hurtig betjening trods nÊsten fuldt hus. Heldigt, at vi bestilte bord. Vi valgte en burger, som blev serveret med de bedste fritter, vi lÊnge har smagt - med 2 slags rigtig go... ãã£ãšèŠã
Vi har efterhÃ¥nden spist pÃ¥ restauranten flere gange, og hver gang har det vÊret en rigtig god oplevelse. Maden er altid af hÞj kvalitet, og man kan tydeligt mÊrke, at der er fokus pÃ¥ gode rÃ¥varer o... ãã£ãšèŠã
Skulle vente lang tid pÃ¥ maden. NÃ¥r vi spÞrger tjeneren om der gÃ¥r lang tid til vi fÃ¥r maden siger hun âgÃ¥r nok 20-30 minutter mereâ - her havde vi allerede ventet i minimum 30min. Det eneste hun havd... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad, hurtig og rigtig go betjening. Der kommer vi igen..
Super hÞflig og hurtig betjening
Super hÞflig og hurtig betjening. Og maden smagte fantastisk. Fik burger m pommes, det var de sprÞdeste fritter jeg nogensinde har fået, med 2 slags dip, som begge var super dejlige.
Helt klart et besÞg vÊrd, og kommer helt sikkert igenð
Vi besÞgte restauranten for fÞrsteâŠ
Vi besÞgte restauranten for fÞrste gang.
Det var en meget god oplevelse - sÞd betjening, lÊkker anrettet, god atmosfÊre og det smagte godt.
Glemte at give drikkepenge men det gÞr jeg nÊste gangððœïž vh Anders D
Meget koldt
Maden var bare så god, men det var meget koldt i resturanen
Har kun bestilt med Wolt
Har kun bestilt med Wolt, så tag det med i overvejelserne.
+1 stjerne for gode pomfritter
+1 stjerne for god mÊngde for pengene
+1 stjerne for medium til god burger
+1 stjerne for tiramisu, medium til god
-1 stjerne for "gode ben" de er alt for salte og friterede.
-1 stjerne for at man ikke kan kÞbe drikkelse med til sin mad
-1 stjerne for "pandekage med is og frugt" isen var smeltet helt, pandekagen var smattet og der var 4 blåbÊr, som åbenbart var "frugten"
-1 stjerne, "bruschetta med tomat" det var overhÊldt med så meget olie at brÞdet var smattet, alt var kastet ovenpå og rodet. Alt var blÞdt og smattet.
Konklusion
Nogle af tingene var virkelig gode, deres dip og pomfritter UG, men mange af tingene var halvhjertet lavet.
Maden kom hurtigt
Maden kom hurtigt. Den var flot anrettet og smagte dejligt. Og der var rigeligt.
Salaten var meger smagsfuld med friske grÞntager.
Og prisen var rimelig
Hyggelig stemning og meget behagelig personale.
Super oplevelse
Super oplevelse. Steaken var anrettet smukt og indbydende på et rustikt brÊt. Gode, skarpe steakknive. Steaken var virkelig mÞr og lÊkker. Kan kun anbefale restauranten.