Mycket nöjd
Mycket nöjd, varit kund i flera år nu med Bolagsplatsen. Snabb service och tillmötesgående.
Categoria Àr en modern redovisningsbyrÃ¥ som gör bokföring och lön snabbt, smidigt och enkelt â direkt i mobilen eller datorn. Med smarta och anvÀndarvÀnliga system erbjuder vi effektiv ekonomihantering för smÃ¥ och medelstora företag. Hos oss fÃ¥r du hjÀlp med allt frÃ¥n löpande bokföring, redovisning och löner till bokslut och deklarationer. Vi jobbar helt digitalt, men alltid med personlig kontakt â sÃ¥ att du fÃ¥r det bÀsta av tvÃ¥ vÀrldar: teknik som förenklar och experter som förstÃ¥r din verksamhet. Oavsett om du Àr entreprenör, konsult eller driver ett vÀxande företag, hjÀlper vi dig att spara tid, minska stress och fÃ¥ bÀttre koll pÃ¥ ekonomin. Smarta lösningar. Personlig service. Alltid digitalt.
Drottninggatan 11, 641 30, Katrineholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
De ligger alltid i framkant med tekniska lösningar och smidig hantering. Categoria har tagit vÀl hand om vår bokföring sedan 2011. Tacksam
För det mesta kontaktbara, Àven utanför ordinarie arbetstid. Vilket jag uppskattar.
NÀr dom anstÀllda ringer och har frågor så löser sej allt utan att jag behöver va med.
Ãven kunder som har frÃ¥gor. Reds ut i dom flesta fallen utan att jag behöver lÀgga tid pÃ¥ admin.
Helt underbart som företagare att vara trygg med att ha nÃ¥gon som sköter det administrativa och kan svara pÃ¥ det mesta sÃ¥ jag kan vara ute och producerað
Es una app muy buena excelente
Uma ótima empresa e cumpre com responsabilidade todos os seus compromissos para com seus clientes
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã