䌁業情報

1. 蚘垳サヌビス
  2. 䌚蚈士事務所
  3. 経営管理サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Bokföring och redovisning för aktiebolag med låg till ingen aktivitet. Supersmidigt och superbilligt.

4.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tack!

För mig som liten egenföretagare har det hÀr underlÀttat livet något otroligt. Enkelt, prisvÀrt, snabb återkoppling och oerhört fint bemötande! Tack för att ni underlÀttar det tråkiga arbetet som kommer med att driva eget!

2025幎12月9日

Stowit からの回答

Vilken hÀrlig feedback, tack Linnéa! 🀗 Precis dÀrför vi finns!

Kvalitet på högsta nivå.

Kvalitet på högsta nivå.
Stowit förstår problematiken med att allt vad det innebÀr att vara enmansföretagare men AB. Otroligt personlig och trevlig service och sparar mig timmar av jobb och huvudvÀrk.

2025幎11月21日

Wow vad fint skrivet av dig Pernille! Vi Àr sÃ¥ glada att ha dig som kund 🀗

5぀星のうち5の評䟡

Personlig och snabb service till oslagbart pris!

Trevlig, personlig och snabb support! Enkel on-boarding och vÀldigt bra pris för en tjÀnst som passar mitt vilande bolag perfekt! Slut på att betala alldeles för mycket pengar till en redovisningsbyrå eller för ett bokföringsprogram dÀr man Àndå måste göra arbetet sjÀlv.

2025幎11月20日

Amazing! Så kul att att höra 🥳

Vilken succé!

Vilken succé!
Så nöjd med denna tjÀnst som har hjÀlpt mig att spara både tid och pengar. Kan varmt rekommendera Stowit

2025幎2月26日

Precis dÀrför vi finns 🙌

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd! Vet inte hur många timmar jag har kastat bort genom åren på att rodda med sånt hÀr på egen hand.

2025幎2月26日

Strålande!

Förtroendeingivande företag

Tacksam för att jag blev kontaktad av Stowit. Ett företag som faktiskt håller vad dom lovar och som har gett mig bra hjÀlp. Har minskat mina redovisningskostnader avsevÀrt!

2025幎2月19日

Underbart - kul att du Àr nöjd 🀗

5぀星のうち5の評䟡

Smart och vÀldigt smidig lösning

Driver eget konsultbolag och vet inte hur många debiterbara timmar jag har kastat bort genom åren på att hantera allt sånt hÀr sjÀlv. VÀldigt glad att slippa det nu!

2025幎2月18日

Stowit からの回答

Vi Àr också glada att du slipper det!

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr som en redovisningsbyrÃ¥ fast för

Det Àr som en redovisningsbyrå fast för en tredjedel av priset + en mycket trevligare anvÀndarupplevelse för nu slipper jag hålla på och mejla massa dokument fram och tillbaka.
Detta spar både tid och pengar.

2025幎2月13日

HÀrligt att höra 🀩

Hur bra som helst

Hur bra som helst, hur har inte det hÀr funnits tidigare!?

2025幎2月12日

Stowit からの回答

Innan vi lanserade Stowit undrade vi exakt samma sak 😂. Kul att du tycker om det!

JÀttenöjd med Stowit

Jag Àr jÀttenöjd med Stowit! Enkelt att komma igång och överföra min befintliga bokföring till deras tjÀnst. Plattformen Àr anvÀndarvÀnlig och enkel att förstå Àven för mig som kan vÀldigt lite om bokföring. Mycket prisvÀrt!

2025幎2月10日

Vi Àr sÃ¥ glada att du Àr nöjd - tack för dina fina ord! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Jag har tidigare fixat bokföringen

Jag har tidigare fixat bokföringen sjÀlv via Fortnox och sedan fått hjÀlp av en revisor för årsredovisningen, men den hÀr tjÀnsten Àr ett så mycket bÀttre alternativ. Super enkelt att komma igång, och så fixar de allt admin som behövs för mitt AB och jag behöver inte göra något. Riktigt nice!

2025幎2月7日

Music to our ears!

Supersmidigt att komma igång

Supersmidigt att komma igÃ¥ng! Grym tjÀnst som sparar mig massor av pengar – riktigt nöjd med allt.

2025幎1月30日

Stowit からの回答

HÀrligt att det funkar sÃ¥ bra för dig 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Smidigt med allt på samma stÀlle!

Sjukt smidigt att slippa hoppa runt mellan olika tjÀnster och sajter för att lösa de olika delarna som man måste fixa med sitt bolag. Dessutom bra mycket billigare Àn mina tidigare tjÀnster!

Älskar att alla viktiga filer för mitt bolag nu finns pÃ¥ samma stÀlle ocksÃ¥, istÀllet för utspritt över mailinkorgar, fysiska kvitton, Google Drive etc.

2025幎1月30日

Stowit からの回答

Kul att du Àr så nöjd - det glÀdjer oss :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。