Kanon service
Kanon service, gode priser og trovÊrdighed!
Virkelig et godt sted - kÊmpe anbefaling herfra.
Professionel og kvalitetsbevidst autovÊrksted med mange års erfaring og kvalificerede medarbejdere.
Nybovej 5, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kanon service, gode priser og trovÊrdighed!
Virkelig et godt sted - kÊmpe anbefaling herfra.
Skulle have lavet et service på min elbil ( Renault Zoe) det gik bare hurtigt, fik en lånebil. Det gik lynhurtigt. Og ikke mindst da jeg skulle have helårsdÊk på mine alufÊlge. Det gik også bare hurtigt. Tak for god service. Et godt sted og fair priser.
Mindre virksomhed, pålidelig, overkommelige priser, god service.
Vil på ingen måder anfalde dette sted.
Jeg har fået lavet bilen her, og flere af tingene af fusket/lappet sammen.
VÊlg et andet vÊrksted, så din bil ikke skal på vÊrksted igen.

CC AUTOTEKNIK ããã®åç
Virkelig god service hos Casper. Han klarede opgaven utroligt hurtigt, og fik smidt en ekstra i hovedet, som han også klarede. Kan helt klart anbefale at kÞrer ud til CC Autoteknik!
Kan kun gentage mig selv - Som altid den ypperste behandling pÃ¥ dette skÞnne sted. MÊ Ã¥ bette TÞffe er er sÃ¥ glade for at anbefale alle at bruge CC Autoteknik ðððððððððððððððð
Har lige fået skiftet gearkasse på vores VW T5 Multivan. God pris, Godt arbejde. Vil godt anbefale CC Autoteknik og Carsten.
Fik lavet stort service og rudeskift pÃ¥ bilen. Gik snorlige og uden problemer. CC ligger helt i top med bÃ¥de pris, service og effektivitet. Kommer gladeligt igenðð»
Havde et dÊk der sprang på motorvejen. CC Autoteknik ordnede min bil imens jeg var på arbejde og havde sÞrget for en lånebil. God og effektiv service, til en fair pris! Jeg er tilfreds og kommer helt sikker igen.
Altid en rigtig god behandling og de ved hvad de laver
Har fået både vinterdÊk,aftageligt trÊk og services på min honda civic hos CC autoteknik. Hurtigt og nemt. Gennemsigtig regning - konkurrencedygtige priser.
Super god service, med profetionelle ansatte
Jeg har brugt CC autoteknik til at få lavet flere reparationer, og de er altid blevet udfÞrt til aftalt tid og pris.
Der bliver hos CC autoteknik tÊnkt over hvad der er nÞdvendigt og skifte, og hvad der er billigere at renovere, så kunden får den bedste lÞsning.
Jeg vil til hver til anbefale CC autoteknik til andre. Pris, tid og service er helt i top.