Wij hebben voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag hier een taart en cupcakes besteld. Beide hebben super lekker gesmaakt en waren ook nog eens erg mooi gemaakt. Van de visite hebben we veel complime... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We moesten door omstandigheden binnen 4 weken een kleine bruiloft regelen. We hadden niet verwacht om bijnen die tijd nog een taart te kunnen regelen, maar CC's Cupcakes heeft dot voor ons willen rege... ãã£ãšèŠã
Voor onze trouwdag afgelopen vrijdag hadden we bruidscupcakes besteld, dit vonden wij leuker dan een bruidstaart. Het resultaat was echt geweldig, veel mooier dan we hadden verwacht. Ook smaakten ze h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor de cake smash van onze dochter een giant cupcake laten maken. Erg mooie taart, precies zoals ik had aangegeven. Onze dochter heeft de taart nog aardig heel gelaten zodat we ook de lekkere smaak... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Cc's Cupcakes te Britsum bestel je de taarten, cupcakes en sweets van jouw dromen. Voor elke gelegenheid ben je bij ons aan het juiste adres, want wij maken er graag een feestje van!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altijd fantastische taarten
Altijd fantastische taarten. Ik geef een thema en de vrije hand met decoreren vanwege het grote vertrouwen en elke keer zijn de taarten echt prachtig!
Uiteraard ook heel lekker.

Thema taart van Juf Roos
Voor mijn dochtertje haar 2e verjaardag hebben we een prachtige (en vooral super lekkere) thema taart van Juf Roos laten maken. Hij zag er echt heel mooi uit en de vulling was super lekker. Volgende keer bestellen we nog een grotere omdat iedereen er zo van gesmuld heeft. Ik vond het ook heel fijn dat het allemaal makkelijk te bespreken was via WhatsApp! :)

Supermooie, lekkere taart
Supermooie taart. De wensen van mijn dochter besproken, en het eindresultaat was meer dan geweldig. Hij smaakte ook nog eens superlekker. Wat een kunstwerkð©· Goede communicatie, erg vriendelijk. De taart maakte deze feestelijke dag helemaal compleet. Een echte aanraderðâš

Cc's Cupcakes ããã®åç
Heerlijke taart en een hygiënischeâŠ
Heerlijke taart en een hygiënische bedrijf mooie prijzen . Echt een aanraden

De taart was geweldig
De taart was geweldig! Hij zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar mijn wensen en de communicatie verliep prettig. Alles was perfect geregeld. Ik bestel hier zeker weer. Bedankt voor de topservice!

Cc's Cupcakes ããã®åç
Prachtige taarten en heel lekker!
Vanaf het moment van bestellen werd er goed meegedacht en werden er voorbeelden gestuurd van wat er mogelijk was!
Het eindresultaat was prachtig en de taarten waren ook heerlijk.
Wij gaan zeker terugkomen!
Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer!

Beste taartenbakster ever!
Voor mijn moeder haar 50e verjaardag, vorig jaar en mijn verlovingsfeest heeft CC de allermooiste en lekkerste taarten gemaakt. Super tevreden met onze vaste taartenbakster

Cc's Cupcakes ããã®åç
Ik ben al een jaartje vaste klant enâŠ
Ik ben al een jaartje vaste klant en blijf dat voorlopig ook. De taarten zijn altijd prachtig en smaken ook nog superlekker!

Cc's Cupcakes ããã®åç
Inmiddels al een aantal taarten bijâŠ
Inmiddels al een aantal taarten bij CC's Cupcakes besteld voor de verjaardag van onze kinderen en iedere keer zijn ze werkelijk prachtig en bijzonder smaakvol!
3 weken geleden een mooie Dribbel cijfertaart, en a.s. vrijdag krijgen we vast ook een prachtige Spiderman cijfertaart. De communicatie is altijd heel prettig en vlot. Goeie instructies en de taarten zijn goed en mooi ingepakt!

Smashcake & verjaardagstaart
Een smash cake en eerste verjaardagstaart laten maken door ccâs cupcake. En wat waren deze 2 taarten mooi! Maar niet alleen mooi, ze waren ook nog eens heel lekker!

Heel tevreden over Ccâs Cupcakes
Heel tevreden over Ccâs Cupcakes! Goede kwaliteit van de taart en cupcakes, mooie creaties en denkt graag mee in voorbeelden en of je nou een appje stuurt of het contact formulier invult je krijgt redelijk snel een reactie. Bij het plaatsen van een bestelling krijg je een overzicht e-mail met tips over snijden/bewaren gewoon service zoals het hoort. Zeker mijn nieuwe favoriet!

Zo een fijne ervaring
Communicatie was super! Luistert goed naar wat je wilt en denkt heel erg mee wat super fijn is, alles wordt heel duidelijk verteld en gezegd ik ga zeker vaker hier bestellen en raad het iedereen aan <3

Prachtig en lekker
Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst en het was wederom weer een plaatje om te zien. Daarnaast zijn de taarten goed van smaak! Niet te zoet en heerlijke keuze uit smaken.

Cc's Cupcakes ããã®åç
Heerlijke naar wens gemaakte taart
Vooraf fijne en meedenkende communicatie gehad voor de verjaardag en het kinderfeestje van mijn 5 jarige zoon. Carmencita gebruikt daarnaast haar eigen creativiteit en levert een prachtig product af wat ook nog heerlijk smaakt. Mega aanrader!

Perfect
Perfect! De taart en cupcakes zagen er niet alleen fantastisch uit, ze waren ook nog eens heerlijk! Zeker een aanrader!

Cc's Cupcakes ããã®åç
Hier voor mijn verjaardag een vintageâŠ
Hier voor mijn verjaardag een vintage taart besteld en superblij met het resultaat! De taart zag er prachtig uit en was precies waar ik om gevraagd had. De smaak was erg lekker en ik heb dan ook veel complimentjes ontvangen over de taart. Erg duidelijke communicatie met de eigenaresse wat alles erg makkelijk maakte. Ik raad ccâs cupcakes zeker aan :)

Super taart
Super taart!
Oog voor detail, mijn dochter vond haar 'dikkie dik' taart geweldig
En daarbij smaakt hij ook nog eens erg lekker.
Zeker een aanrader

Cc's Cupcakes ããã®åç
Een heerlijke en leuke taart
Een heerlijke en leuke taart! Al twee keer wat besteld en elke keer zeer naar wens!

Cc's Cupcakes ããã®åç
Ik heb al een paar keer een bestellingâŠ
Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst voor de verjaardag van onze oudste dochter, zo ook voor haar 5e verjaardag. Wel hebben we gekozen voor een kleinere taart, een Bento cake, maar ook deze was geweldig en prachtig! De taart was erg lekker en prachtig versierd. Echt een aanrader.

Cc's Cupcakes ããã®åç
Super aardige dame heel meedenkend en deâŠ
Super aardige dame heel meedenkend en de taart was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã