Cc's Cupcakes レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag hier een taart en cupcakes besteld. Beide hebben super lekker gesmaakt en waren ook nog eens erg mooi gemaakt. Van de visite hebben we veel complime... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We moesten door omstandigheden binnen 4 weken een kleine bruiloft regelen. We hadden niet verwacht om bijnen die tijd nog een taart te kunnen regelen, maar CC's Cupcakes heeft dot voor ons willen rege... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor onze trouwdag afgelopen vrijdag hadden we bruidscupcakes besteld, dit vonden wij leuker dan een bruidstaart. Het resultaat was echt geweldig, veel mooier dan we hadden verwacht. Ook smaakten ze h... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Voor de cake smash van onze dochter een giant cupcake laten maken. Erg mooie taart, precies zoals ik had aangegeven. Onze dochter heeft de taart nog aardig heel gelaten zodat we ook de lekkere smaak... もっず芋る

䌁業情報

1. 掋菓子屋

圓該䌁業による蚘述

Bij Cc's Cupcakes te Britsum bestel je de taarten, cupcakes en sweets van jouw dromen. Voor elke gelegenheid ben je bij ons aan het juiste adres, want wij maken er graag een feestje van!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Taart

De taart/cupcakes waren precies hoe ik wou heel blij mee en raad cc cupcakes zeker aan aan andere

2024幎12月31日

Cc's Cupcakes からの回答

Wat superleuk om te lezen! 💖 Zo fijn dat de taart en cupcakes precies waren zoals je wilde 🎂✚. Geweldig ook dat je Cc’s Cupcakes aanbeveelt — dankjewel voor je lieve woorden!

5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst een verjaardagstaart

Voor het eerst een verjaardagstaart besteld bij Cc’s Cupcakes en ik ben super tevreden met het eindresultaat. Ten eerste zag de taart er prachtig uit en ten tweede was hij ook nog eens lekker! De verhoudingen van de vulling waren goed, de decoratie netjes en mooi en de cake lekker zacht. Aanrader! Ik bestel hier zeker weer.

2024幎12月7日

Cupcakes

Afgelopen weekend cupcakes besteld voor de geslachtsonthulling van ons 1e kindje. De cupcakes waren echt super lekker en zagen er ook nog eens helemaal top uit 🀩 We hebben een geslaagde avond gehad en zijn er zo op een leuke manier achter gekomen wat het geslacht van ons kindje is 👶

2024幎11月1日

Prachtige stapeltaart

Ondanks dat ik wat aan de late kant was met bestellen,heb ik voor mijn 18 jarige dochter een fantastische stapeltaart kunnen bestellen bij cc's
Zag er bijna te mooi uit om op te eten, en de smaak ook heerlijk.
Vlotte, vriendelijke communicatie.
Ik kan het zeker aanbevelen wil je iets bijzonders.

2024幎9月7日

CC’s Cupcakes

Voor mijn zoontje heeft CC’s Cupcakes een heerlijke taart gemaakt. Compleet naar wens in het thema luiaard. We hebben ook een kleinere taart laten maken voor ons zoontje waar hij met zijn handen in kon, leuk voor als cakesmash we hebben van beide taarten veel (eet)plezier gehad

2024幎7月26日
5぀星のうち5の評䟡

Wauw wat een super ervaring

Wauw wat een super ervaring. Ik kwam laat met mijn bestelling en terwijl er duidelijk op de website staat dat je 2 weken voor tijd een bestelling moet doorgeven kreeg ik op dezelfde dag een reactie dat het toch zou lukken om de bestelling op de gewenste dag klaar te hebben. De taart was precies zoals op het voorbeeld en was zeer smakelijk. De vriendelijkheid en professionaliteit met een persoonlijke kant zorgt ervoor dat ik hier weer terug kom. De prijs is precies goed. Je krijgt zeker waar voor je geld. Dit is echt een aanrader.

2024幎6月20日

Cc's Cupcakes からの回答

Dankjewel voor je uitgebreide recensie. Echt geweldig zeg!

Op onze website staat inderdaad het advies om uiterlijk 2 weken vooraf te bestellen... Echter mag vragen natuurlijk altijd. Hebben we plek, dan maken we de bestelling met liefde! Zo ook die van jullie.

Bedankt voor de leuke opdracht en foto's van de smashcakeshoot. Heel gaaf om die kleine te zien genieten met z'n blauwe toet ;-)

Prachtig en heerlijk!

Heerlijk cupcakes en de taart, wow! Alles was super lekker en prachtig gemaakt, net zoals wij hebben besteld. Communicatie ging soepel en snel. Het een aanrader!

2024幎7月6日

Cc's Cupcakes からの回答

Zo leuk om te lezen dat jullie ervaring een WOW factor heeft. Daar doe ik uiteraard hard mijn best voor. Dankjewel voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer.

Winnie de Pooh taart

De taart was erg mooi gedecoreerd, en de smaak was ook top! We hebben een geslaagde verjaardag gehad mede door deze mooie taart😀

2024幎5月23日

Cc's Cupcakes からの回答

Dit was ook zo'n leuke opdracht. Bedankt daarvoor en natuurlijk voor je leuke review! Graag tot een volgende keer.

Altijd een feestje

Altijd een feestje, een mooie taart. Geheel naar wens en door de creativiteit net even extra mooi!

2024幎6月1日

Cc's Cupcakes からの回答

Dankjewel! Het is ook altijd erg fijn als ik iets de vrije hand krijg, dan kan ik mijn creativiteit goed kwijt. Graag tot een volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。