Kjøpte jeggings som skulle være lyseblå, var stive og ubehagelige. Vasket flere ganger før bruk for å få bort fargen. Var helt mørkeblå på vrangen, og huden og seng ble mørkeblått. Var bortkastet peng... もっと見る
企業が回答しました
Cellbes er så flinke til å ha store størrelser på omtrent alt de selger. Jeg har vært kunde i mange år,og er skikkelig fornøyd. Liker godt da det er salg også :P DEt ble mange nye plagg nå på salget.S... もっと見る
企業が回答しました
Godt utvalg i store størrelser. Og de er ikke hypermoderne, og derfor er det lett å finne noe jeg kan legge til i garderoben. Har favoritter jeg kjøper om igjen,i f.eks. andre farger ,når det gamle... もっと見る
企業が回答しました
Cellbes startet opp som et postordrefirma helt tilbake i 1954, og har siden det utviklet seg til å bli et av de største E-handelsbedriftene innen mote og hjem interiør. Vår drivkraft er å tilby favoritter i garderoben uansett anledning. Det brede utvalget av størrelser er en viktig del av det hele der størrelsene går fra 34-64 for kvinner og S- 8XL for menn. Vi ønsker deg velkommen til cellbes.no. Gå inn og opplev vår inspirerende kampanje, og vårt herlige sortiment!
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God kvalitet på klærne.
Fornuftige str, gjør det lettere å bestille på nett. Rask og problemfri levering .
God kundeservice.

Cellbes からの回答
Som alltid er handling fra Cellbes helt enkelt og problemfritt. Salget var flott denne gangen og fikk noen lekre hjerte lamper for en slikk og ingenting. Super levering som vanelig, tror aldri jeg har ventet lengre enn ei uke for ei Cellbes pakke. Og skulle en noengang ha et problem med en str, noe en ikke liker etc er kundeservicen alltid fantastisk og returen lett som 1-2-3. Jeg er og vil forbli en meget blid Cellbes kunde.

Cellbes からの回答
Meget fornøyd kunde. Flott retur service. Alltid hyggelige på kundeservice. God kvalitet på klærne. Varene kommer raskt. Aldri opplevd feil ved sendingene. Trygt å handle på Cellbes. Anbefales på sterkeste.

Cellbes からの回答
Har handlet en del på Cellbes. Rask levering og greie priser. Synes de har mye fint.

Cellbes からの回答
Får pakkene raskt og super kundeservice. Anbefales på det sterkeste.

Cellbes からの回答
Har handlet klær av god kvalitet til rimelige priser hos Cellbes i mange år. Favoritten min er capri tights. Oversiktlig nettbutikk. Størrelser og farger passer med beskrivelser og bilder. Rask levering. Anbefales.

Cellbes からの回答
Veldig enkelt og greit å bestille fra Cellbes. De leverer raskt. Har et utvalg som jeg liker og greie priser. Jeg er veldig fornøyd

Cellbes からの回答
Alltid fornøyd når jeg handler hos cellbes kommer til å fortsette å handle der 🙂

Cellbes からの回答
Kjempefornøyd med cellbes. Masse fine klær i store størrelser til en billig penge. De er raske til å sende klærne også. Helt topp.

Cellbes からの回答
klærne er behagelig å ha på kroppen. størrelsene er
gode. og det er lite stress å handle og man får gode oppdateringer på hvor varen er samt at det tar ikke lang tid fra bestilling til man får varen i postkasse el på postkontor.

Cellbes からの回答
Gode tilbud. God kvalitet. Riktige str. Rask levering. Handlet her i mane år å kommer til å fortsette. Anbefales 👍

Cellbes からの回答
Det har blitt mange kjøp på kort tid etter at jeg oppdaget Cellbess. Jeg er fornøyd med at Cellbess har meget bra varer til gode priser. Synes du får mye for pengene og at kvaliteten skulle være så god hadde jeg ikke trodd på forhånd. Dere er super raske på levering. Kan ikke noe annet si enn at det er en perfekt og strålende nettbutikk. Jeg blir å handle her fremover også.

Cellbes からの回答
Rask levering og grei kvalitet til god pris. Stort vareutvalg.

Cellbes からの回答
Fine plagg med god kvalitet. Størrelser som forventet. Ryddig og rask forsendelse.

Cellbes からの回答
Enkelt å bestille, god kvalitet og passform. Har handlet mye fra dere og er veldig fornøyd.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。