レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłem dostęp, login i hasło dostałem w 2min na email. Chyba komuś wadzi ten sprzedający ÅŒe takie opinie się tu widzi, z mojej strony pełen profesjonalizm i zadowolenie. Konto waÅŒne rok.

5぀星のうち1の評䟡

Oszustwo! Zostałem oszukany, towar nigdy do mnie nie dotarł, chłop kręci na kilku stronach wałki, a potem zwala winę z jednej na drugą W komentarzach pisze ÅŒe nie widzi zamówienia, jedna i ta sama r... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

WaÅŒna informacja dla odwiedzających ten profil: Profil firmy w serwisie Trustpilot został pierwotnie utworzony przez osobę trzecią, która podszywa się pod naszą markę w internecie i publikuje nieprawdziwe informacje na temat naszej działalności. Osoba ta stworzyła równieÅŒ stronę internetową pod adresem centrumobd.com, która nie ma ÅŒadnego związku z naszą firmą ani z prowadzonym przez nas sklepem. Prosimy nie mylić naszej działalności z tamtą stroną ani z osobami, które się pod nią podszywają. Dzięki pomocy zespołu Trustpilot udało nam się uzyskać dostęp do tego profilu, aby móc oficjalnie reprezentować naszą firmę oraz odpowiadać na pojawiające się opinie. Negatywne opinie znajdujące się na tym profilu są fałszywe lub nie dotyczą naszej firmy ani naszych klientów. W szczególności pojawiają się tam informacje sugerujące, ÅŒe klienci nie otrzymują loginów i haseł do zakupionych usług. Informacje te są niezgodne z rzeczywistością i nie odzwierciedlają doświadczeń większości naszych klientów. Centrum OBD to sklep internetowy specjalizujący się przede wszystkim w sprzedaÅŒy sprzętu diagnostycznego do samochodów w bardzo konkurencyjnych cenach. W ofercie znajdują się interfejsy diagnostyczne, skanery OBD oraz inne urządzenia wykorzystywane w warsztatach samochodowych oraz przez osoby zajmujące się diagnostyką pojazdów. Dodatkowo firma oferuje dostęp do wybranych zasobów technicznych, katalogów części oraz materiałów informacyjnych pomocnych podczas diagnostyki i napraw pojazdów. Naszym celem jest zapewnienie klientom łatwego dostępu do sprawdzonego sprzętu diagnostycznego, rzetelnych informacji technicznych oraz przejrzystych zasad zakupu. Stawiamy na jasne opisy produktów, uczciwe ceny oraz szybką realizację zamówień.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Oszustwo

Oszustwo. Najpierw dostałem towar nie zgodny z opisem a jak odesłałem to nie dostałem zwrotu pieniędzy

2026幎3月15日

Centrum OBD からの回答

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Po weryfikacji nie jesteśmy w stanie powiązać tej opinii z ÅŒadnym rzeczywistym zamówieniem w naszym systemie. Nie odnotowaliśmy równieÅŒ sytuacji, w której klient odesłał towar i nie otrzymał zwrotu środków. KaÅŒda taka sprawa jest u nas realizowana zgodnie z obowiązującymi procedurami i przepisami.

W związku z brakiem moÅŒliwości identyfikacji transakcji, opinia ta budzi powaÅŒne wątpliwości co do jej autentyczności.

Mimo to dziękujemy za tę – delikatnie mówiąc – mało wiarygodną opinię. Jeśli jest Pan w stanie przedstawić numer zamówienia lub jakiekolwiek dane pozwalające zweryfikować sprawę, prosimy o kontakt – chętnie ją wyjaśnimy.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm
Zamówiony dostęp do schematów dostałem na email kilka minut po zakupie, klarowna instrukcja, wszystko działa. Cena super. Nic dodać nic ująć - 100% zadowolenia z zakupu.

2026幎3月18日

Pewny sprzedawca.

Jak na razie dwukrotnie dokonałem zakupów. Raz omyłkowo - ale dzięki temu przekonałem się ÅŒe po drugiej stronie siedzi człowiek a nie robot :) super kontakt i znakomite załatwienie sprawy. Będę jeszcze wydawał pieniądze pod tym adresem :) Polecam i pozdrawiam. Gdańsk

2026幎3月18日

Kupiłem dostęp

2026幎3月15日

Dziękujemy ! :)

Oszustwo

W komentarzach pisze ÅŒe nie widzi zamówienia, jedna i ta sama regułka! Oszustwo Piotr Józefiak centrumobd.com.pl

2026幎3月1日

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zgłoszenia ani zamówienia przypisanego do danych widocznych przy tej opinii. Prosimy o kontakt mailowy wraz z numerem zamówienia oraz datą płatności, abyśmy mogli niezwłocznie zweryfikować sprawę.

KaÅŒda płatność w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a klienci otrzymują potwierdzenie oraz dokument sprzedaÅŒy. W przypadku jakichkolwiek problemów środki są rozliczane zgodnie z regulaminem i obowiązującymi przepisami prawa.

UÅŒywanie określeń takich jak „oszustwo” czy „oszust” jest bardzo powaÅŒnym zarzutem. JeÅŒeli doszło do jakiejkolwiek niejasności, jesteśmy gotowi ją wyjaśnić w sposób merytoryczny po otrzymaniu konkretnych danych do weryfikacji.

5぀星のうち1の評䟡

UwaÅŒajcie, teÅŒ dałem się nabrać

Wszystkie filmy oraz reklamy na stronach typu facebook to jedna wielka ściema! Pare ogolnodostepnych linków i oczywiscie brak mozliwosci zwrotu, zgłaszajcie tą patologię gdzie się da, uokik, prokuratura i policja, ja równieÅŒ to uczynię. Jednym slowem po prostu ÅŒal, ÅŒal mi właściciela ÅŒe takim sposobem uczynił sobie źródło zarobku, mam nadzieje ze w koncu trafi na kogos w 4 oczy z niezadowolonych klientów. Po prostu nie dajcie się złapać na to OSZUSTWO

2026幎2月23日

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!! NIE POLECAM!!!

2026幎2月20日

Oszustwo

Dalej. Zero kontaktu pieniądze nie oddane. Sprzedawca czuje się bezkarny. Sprawa zgłoszona. Ostrzegam sprzedawca to oszust.

2026幎2月5日

Szanowny Panie,

Pozostajemy do dyspozycji w bezpośrednim kontakcie.

Dane naprawcze

Jedno wielkie oszustko. Zgłaszam sprawę na policje przy tej skali powinna się policja zainteresować. Do skarbówki teÅŒ napiszę bo nie wystawia rachunków.

2026幎1月9日

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia powiązanego z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na nasz adres e-mail w celu weryfikacji sprawy.

KaÅŒda transakcja w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a do zamówień wystawiane są dokumenty sprzedaÅŒy zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Dokument wysyłany jest w formie elektronicznej na adres podany przy składaniu zamówienia.

JeÅŒeli twierdzi Pan, ÅŒe nie otrzymał dokumentu, prosimy o bezpośredni kontakt – ponownie prześlemy go niezwłocznie.

W przypadku zgłoszenia sprawy do jakiejkolwiek instytucji deklarujemy pełną współpracę i udostępnienie kompletnej dokumentacji księgowej oraz potwierdzeń realizacji zamówień.

UÅŒywanie określeń takich jak „oszustwo” bez wskazania konkretnej transakcji nie pozwala na merytoryczne odniesienie się do zarzutów. Jesteśmy otwarci na rzeczowe wyjaśnienie sprawy po otrzymaniu danych umoÅŒliwiających identyfikację zamówienia.

Pozostajemy do dyspozycji w bezpośrednim kontakcie.

5぀星のうち1の評䟡

Widzę ze jest więcej osób oszukanych na

Widzę ze jest więcej osób oszukanych na oprogramowanie ale tutaj są pod innym adresem równieÅŒ zostałem oszukany a pozytywne komentarze to są chyba wystawiane na fikcyjne konta bo mój negatyw jest nie widoczny zauwazylem równieÅŒ ze działają i reklamują sie na Tiktoku więc w końcu zrobię reportaÅŒ i powiem co myślę

2026幎1月9日

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia, które moglibyśmy powiązać z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na nasz adres e-mail w celu weryfikacji sprawy.

Sugestie dotyczące „fikcyjnych kont” czy manipulowania opiniami są nieprawdziwe. Nie mamy wpływu na sposób moderowania opinii przez zewnętrzne platformy ani na widoczność poszczególnych komentarzy. KaÅŒda opinia podlega zasadom serwisu, na którym została opublikowana.

Nasza działalność jest jawna, prowadzona w formie zarejestrowanej firmy, a kaÅŒda transakcja jest dokumentowana. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości jesteśmy gotowi udostępnić odpowiednim instytucjom pełną dokumentację potwierdzającą prawidłową realizację zamówień.

JeÅŒeli posiada Pan konkretne zastrzeÅŒenia dotyczące produktu lub realizacji zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu – kaÅŒdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i merytorycznie.

Bezpodstawne oskarÅŒenia o „oszustwo” są bardzo powaÅŒnym zarzutem i nie znajdują potwierdzenia w faktach.

5぀星のうち1の評䟡

Oszustwo sprzedają plik tekstowy z

Oszustwo sprzedają plik tekstowy z linkami do ogólnodostępnych stron. Brak paragonu po upomnieniu zero odzewu. Odstąpiłem od umowy bo na zamówieniu miałem napisane, ÅŒe mogę z ciągu 14dni to mi odpisali ÅŒe nie dotyczy nośników cyfrowych.

2026幎1月8日

Szanowny Panie,

Zakupiony produkt jest treścią cyfrową w formie opracowania informacyjno-instruktaÅŒowego, co zostało jasno wskazane w opisie oferty przed dokonaniem zakupu. Nie jest to „losowy plik z linkami”, lecz uporządkowane zestawienie źródeł i materiałów technicznych w jednej strukturze, przygotowane w celu ułatwienia dostępu do informacji.

W kwestii dokumentu sprzedaÅŒy – kaÅŒda transakcja w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a dokument wystawiany i przesyłany drogą elektroniczną na adres podany przy zamówieniu. JeÅŒeli nie dotarł, prosimy o kontakt z numerem zamówienia – ponownie prześlemy go niezwłocznie.

Odnośnie prawa odstąpienia od umowy: zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi treści cyfrowych dostarczanych drogą elektroniczną, po ich udostępnieniu i rozpoczęciu korzystania prawo odstąpienia nie przysługuje. Informacja ta znajduje się w regulaminie oraz jest przekazywana przed finalizacją zamówienia.

JeÅŒeli posiada Pan konkretne zastrzeÅŒenia dotyczące realizacji zamówienia, prosimy o bezpośredni kontakt wraz z numerem zamówienia – kaÅŒdą sprawę weryfikujemy indywidualnie na podstawie dokumentacji.

UÅŒywanie określenia „oszustwo” jest bardzo powaÅŒnym zarzutem, który nie znajduje potwierdzenia w treści oferty ani w sposobie realizacji sprzedaÅŒy.

Oszust

Potwierdzam komentarze innych. Koleś sprzedaje linki do stron które są ogólnodostępne. Jedyne linki gdzie się trzeba zalogować to do jakichś stron z katalogami części. Sprawa zostanie zgłoszona.

2025幎11月29日

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia, które moglibyśmy jednoznacznie powiązać z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na adres mailowy w celu weryfikacji sprawy.

Oferowany produkt jest opracowaniem informacyjno-instruktaÅŒowym w formie cyfrowej, którego zakres został szczegółowo opisany przed zakupem. Nie sprzedajemy „losowych linków”, lecz uporządkowane zestawienie źródeł, wskazówek i narzędzi wykorzystywanych w pracy z dokumentacją techniczną. Charakter produktu jest jasno określony w opisie oferty.

Nasza działalność jest prowadzona w formie zarejestrowanej firmy, kaÅŒda transakcja jest ewidencjonowana, a dokument sprzedaÅŒy wystawiany zgodnie z obowiązującymi przepisami.

JeÅŒeli posiada Pan konkretne zastrzeÅŒenia dotyczące realizacji zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. KaÅŒdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie w oparciu o dokumentację.

UÅŒywanie określeń obraźliwych oraz zarzutów o „oszustwo” jest bardzo powaÅŒne i nie znajduje potwierdzenia w faktach. W przypadku zgłoszenia sprawy do jakiejkolwiek instytucji deklarujemy pełną współpracę oraz udostępnienie kompletnej dokumentacji.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。