ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KupiÅem dostÄp, login i hasÅo dostaÅem w 2min na email. Chyba komuÅ wadzi ten sprzedajÄ cy ÅŒe takie opinie siÄ tu widzi, z mojej strony peÅen profesjonalizm i zadowolenie. Konto waÅŒne rok.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Oszustwo! ZostaÅem oszukany, towar nigdy do mnie nie dotarÅ, chÅop krÄci na kilku stronach waÅki, a potem zwala winÄ z jednej na drugÄ W komentarzach pisze ÅŒe nie widzi zamówienia, jedna i ta sama r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WaÅŒna informacja dla odwiedzajÄ cych ten profil: Profil firmy w serwisie Trustpilot zostaÅ pierwotnie utworzony przez osobÄ trzeciÄ , która podszywa siÄ pod naszÄ markÄ w internecie i publikuje nieprawdziwe informacje na temat naszej dziaÅalnoÅci. Osoba ta stworzyÅa równieÅŒ stronÄ internetowÄ pod adresem centrumobd.com, która nie ma ÅŒadnego zwiÄ zku z naszÄ firmÄ ani z prowadzonym przez nas sklepem. Prosimy nie myliÄ naszej dziaÅalnoÅci z tamtÄ stronÄ ani z osobami, które siÄ pod niÄ podszywajÄ . DziÄki pomocy zespoÅu Trustpilot udaÅo nam siÄ uzyskaÄ dostÄp do tego profilu, aby móc oficjalnie reprezentowaÄ naszÄ firmÄ oraz odpowiadaÄ na pojawiajÄ ce siÄ opinie. Negatywne opinie znajdujÄ ce siÄ na tym profilu sÄ faÅszywe lub nie dotyczÄ naszej firmy ani naszych klientów. W szczególnoÅci pojawiajÄ siÄ tam informacje sugerujÄ ce, ÅŒe klienci nie otrzymujÄ loginów i haseÅ do zakupionych usÅug. Informacje te sÄ niezgodne z rzeczywistoÅciÄ i nie odzwierciedlajÄ doÅwiadczeÅ wiÄkszoÅci naszych klientów. Centrum OBD to sklep internetowy specjalizujÄ cy siÄ przede wszystkim w sprzedaÅŒy sprzÄtu diagnostycznego do samochodów w bardzo konkurencyjnych cenach. W ofercie znajdujÄ siÄ interfejsy diagnostyczne, skanery OBD oraz inne urzÄ dzenia wykorzystywane w warsztatach samochodowych oraz przez osoby zajmujÄ ce siÄ diagnostykÄ pojazdów. Dodatkowo firma oferuje dostÄp do wybranych zasobów technicznych, katalogów czÄÅci oraz materiaÅów informacyjnych pomocnych podczas diagnostyki i napraw pojazdów. Naszym celem jest zapewnienie klientom Åatwego dostÄpu do sprawdzonego sprzÄtu diagnostycznego, rzetelnych informacji technicznych oraz przejrzystych zasad zakupu. Stawiamy na jasne opisy produktów, uczciwe ceny oraz szybkÄ realizacjÄ zamówieÅ.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oszustwo
Oszustwo. Najpierw dostaÅem towar nie zgodny z opisem a jak odesÅaÅem to nie dostaÅem zwrotu pieniÄdzy

Wszystko zgodnie z opisem
Wszystko zgodnie z opisem, profesjonalny sprzedawca.
Wszystko zajebiscie login dostaÅem wâŠ
Wszystko zajebiscie login dostaÅem w 3minuty dziaÅa super polecam wszystkim
haut nicht so hin
PeÅen profesjonalizm
PeÅen profesjonalizm
Zamówiony dostÄp do schematów dostaÅem na email kilka minut po zakupie, klarowna instrukcja, wszystko dziaÅa. Cena super. Nic dodaÄ nic ujÄ
Ä - 100% zadowolenia z zakupu.
Szybko i tanio :) ZamówiÅem dostÄp doâŠ
Szybko i tanio :) ZamówiÅem dostÄp do katalogów oraz kabel Hex. Paczka byÅa dwa dni później, kabel dziaÅa, login i hasÅo w zabezpieczonej kopercie - teÅŒ dziaÅa. Super ceny, dobra komunikacja.
Szybka pÅatnoÅÄ i szybka realizacja
Szybka pÅatnoÅÄ i szybka realizacja, dostÄp przekazany w kilka minut, jasna instrukcja logowania, wszystko dziaÅa super. MogÄ poleciÄ. Marcin K.
Po podaniu kolejnych danych doâŠ
Po podaniu kolejnych danych do logowania strona siÄ otwiera , cofam poprzednio opinie
Pewny sprzedawca.
Jak na razie dwukrotnie dokonaÅem zakupów. Raz omyÅkowo - ale dziÄki temu przekonaÅem siÄ ÅŒe po drugiej stronie siedzi czÅowiek a nie robot :) super kontakt i znakomite zaÅatwienie sprawy. BÄdÄ jeszcze wydawaÅ pieniÄ dze pod tym adresem :) Polecam i pozdrawiam. GdaÅsk
Super obsluga po otrzymaniu towaru poâŠ
Super obsluga po otrzymaniu towaru po wkonaniu telefonu Pan oddzwonil do mnie zaoferowal pomoc przy instalowaniu produktu nie bylo zadnego problemu super 5 gwiadek
All good ðim happy with my purchase!!!

KupiÅem dostÄp

Oszustwo
W komentarzach pisze ÅŒe nie widzi zamówienia, jedna i ta sama reguÅka! Oszustwo Piotr Józefiak centrumobd.com.pl

Centrum OBD ããã®åç
UwaÅŒajcie, teÅŒ daÅem siÄ nabraÄ
Wszystkie filmy oraz reklamy na stronach typu facebook to jedna wielka Åciema! Pare ogolnodostepnych linków i oczywiscie brak mozliwosci zwrotu, zgÅaszajcie tÄ patologiÄ gdzie siÄ da, uokik, prokuratura i policja, ja równieÅŒ to uczyniÄ. Jednym slowem po prostu ÅŒal, ÅŒal mi wÅaÅciciela ÅŒe takim sposobem uczyniÅ sobie źródÅo zarobku, mam nadzieje ze w koncu trafi na kogos w 4 oczy z niezadowolonych klientów. Po prostu nie dajcie siÄ zÅapaÄ na to OSZUSTWO

OSZUÅCI I ZÅODZIEJE!!
OSZUÅCI I ZÅODZIEJE!!! NIE POLECAM!!!

Oszustwo
Dalej. Zero kontaktu pieniÄ dze nie oddane. Sprzedawca czuje siÄ bezkarny. Sprawa zgÅoszona. Ostrzegam sprzedawca to oszust.

Dane naprawcze
Jedno wielkie oszustko. ZgÅaszam sprawÄ na policje przy tej skali powinna siÄ policja zainteresowaÄ. Do skarbówki teÅŒ napiszÄ bo nie wystawia rachunków.

Centrum OBD ããã®åç
WidzÄ ze jest wiÄcej osób oszukanych naâŠ
WidzÄ ze jest wiÄcej osób oszukanych na oprogramowanie ale tutaj sÄ pod innym adresem równieÅŒ zostaÅem oszukany a pozytywne komentarze to sÄ chyba wystawiane na fikcyjne konta bo mój negatyw jest nie widoczny zauwazylem równieÅŒ ze dziaÅajÄ i reklamujÄ sie na Tiktoku wiÄc w koÅcu zrobiÄ reportaÅŒ i powiem co myÅlÄ

Centrum OBD ããã®åç
Oszustwo sprzedajÄ plik tekstowy zâŠ
Oszustwo sprzedajÄ plik tekstowy z linkami do ogólnodostÄpnych stron. Brak paragonu po upomnieniu zero odzewu. OdstÄ piÅem od umowy bo na zamówieniu miaÅem napisane, ÅŒe mogÄ z ciÄ gu 14dni to mi odpisali ÅŒe nie dotyczy noÅników cyfrowych.

Oszust
Potwierdzam komentarze innych. KoleÅ sprzedaje linki do stron które sÄ ogólnodostÄpne. Jedyne linki gdzie siÄ trzeba zalogowaÄ to do jakichÅ stron z katalogami czÄÅci. Sprawa zostanie zgÅoszona.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ