Respo to ÅcieÅŒka ktoÅa warto podÄ ÅŒaÄ.Ja wyznaczyÅam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoÅ obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiÅki sÄ boskie i proste.Res... ãã£ãšèŠã
Wiele razy próbowaÅam róŌnych diet. Z reguÅy kg wracaÅy odstawianie ulubionych przekÄ sek i daÅ uniemoÅŒliwiaÅo mi trzymanie wagi. Z Respo byÅo i jest inaczej. PosiÅki sÄ smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy. Dieta zostaÅa dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. PosiÅki sÄ smaczne, róŌnorodne i Åatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
W ciagu 6 miesiÄcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miaÅem najdÅuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciÅem 6kg, najadalem sie a posiÅki byÅy proste do przygotowania. Przy drugim ca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod staÅÄ opiekÄ dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. DziaÅamy zgodnie z metodÄ Respo, jedynÄ polskÄ metodÄ odchudzania o skutecznoÅci potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcÄ jest doktor dietetyki MichaÅ Wrzosek. UkÅadamy dietÄ idealnie dopasowanÄ do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywnoÅci fizycznej w sam raz na TwojÄ formÄ. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dziÄki nim kolejna dieta nie bÄdzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzÄ , ÅŒe odchudzanie moÅŒe byÄ przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciÄ gniÄcie Twojej rÄki.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Przepisy sa smaczne
Przepisy sa smaczne, ale najlepszy jest kontakt z opiekunem celu. Nawet jak mam wpadki niesamowicie mnie wspiera <3

centrumrespo.pl ããã®åç
Bardzo dobre doÅwiadczenia kulinarne iâŠ
Bardzo dobre doÅwiadczenia kulinarne i Sportowe

WspóÅpraca Respo
WspóÅpracujÄ z Respo od ponad Roku i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie jest róŌnorodne, proste do zrobienia i smaczne. Z dietetykiem na bieÅŒÄ co mam kontakt. Co waÅŒne nie jestem oceniana w ÅŒaden sposób ale czujÄ, ÅŒe ktoÅ chce mi pomóc i zawsze sÅuÅŒy dobrÄ radÄ . Polecam

Dieta bez diety
Dieta na miarÄ z tak duÅŒym wyborem menu ÅŒe az siÄ w gÅowie krÄci. Dopasowane treningi korygowane na drodze dyskusji z opiekunem. OczywiÅcie wsparcie opiekuna na którego zawsze moÅŒna liczyc. Polecam.

centrumrespo.pl ããã®åç
Najlepsza dieta i najlepsza aplikacjaâŠ
Najlepsza dieta i najlepsza aplikacja dietetyczna na Åwiecie! DziÄki respo zgubiÅam zbÄdne kilogramy nawet nie wiem kiedy. Smaczne posiÅki, wsparcie opiekuna celu. Wszystko super. DziÄki Respo mam nowe ÅŒycie.

Polecam!
Polecam, kaÅŒdemu kto chce sie zdrowo odzywiac i zyskac swiadomosc tego co na talerzu jest istotne

centrumrespo.pl ããã®åç
RESPO z polecenia od znajomych, sprawdzone i równieŌ POLECAM!!!
Dieta smaczna, prosta w przygotowaniu i przede wszystkim wygodna. W aplikacji mamy moÅŒliwoÅÄ wymiany posiÅków pomiÄdzy daniami, dziÄki temu dieta nie jest uciÄ ÅŒliwa. ZachÄcam kaÅŒdego do skorzystania z diety RESPO i odmiany swojego ÅŒycia !!!

Pachnie oszustwem
Firma zachÄca aby opÅaciÄ zamówienie z góry - nawet za tÄ dietÄ bez konsultacji dietetyka. Po czym okazuje siÄ, ÅŒe dieta bÄdzie gotowa lecz za przynajmniej tydzieÅ. O tym wczeÅniej nie informujÄ . Po odstÄ pieniu od umowy, bez wypeÅnienia formularza osobowego, okazuje siÄ, ÅŒe od tygodnia przychodzÄ wyÅÄ cznie automatyczne emaile informujÄ ce o tym, ÅŒe ktoÅ w przeciÄ gu 72 godzin odpowie na moje zgÅoszenie. MinÄ Å kolejny tydzieÅ i brak odzewu ze strony firmy i zwrotu pieniÄdzy takÅŒe brak.

centrumrespo.pl ããã®åç
Jasny plan w drodze do celu
DziÄki jasno okreÅlonemu planowi Åatwiej jest dÄ ÅŒyÄ do celu. Aplikacja jest super wygodna i Åatwa w obsÅudze. Polecam kaÅŒdemu, kto chce zmieniÄ swoje nawyki w przystÄpny sposób ð

Uwielbiam Respo
Uwielbiam Respo! ChudnÄ bez spiny, a moje ciaÅo odwdziÄcza mi siÄ zdrowiem. Polecam kaÅŒdej osobie, która miaÅa kiedykolwiek problem z dieta czy odchudzaniem.

centrumrespo.pl ããã®åç
Realne wsparcie i dieta dopasowana do mnie
Jestem z Respo juÅŒ od miesiÄ
ca i nawet nie wiem, kiedy to minÄÅo! Aplikacja w poÅÄ
czeniu ze wsparciem Opiekuna Celu nie tylko pomogÅa mi uÅoÅŒyÄ dietÄ zgodnÄ
z zasadami low FODMAP i potrzebami jelita draÅŒliwego, ale teÅŒ dopasowanÄ
do mojego wybrednego podniebienia. DziÄki temu znacznie Åatwiej przejÅÄ przez ten trudny proces wywracania ÅŒycia do góry nogami.
Opiekun Celu bardzo szybko odpowiada na wszystkie pytania i wÄ
tpliwoÅci, a czasem nawet podsyÅa warte uwagi filmy o jedzeniu lub ciekawe artykuÅy ð
CzujÄ siÄ naprawdÄ zaopiekowana, kuchnia nie spÅonÄÅa, a ja duÅŒo lepiej rozumiem potrzeby swoich jelit!

centrumrespo.pl ããã®åç
PróbowaÅem wczeÅniej wiele diet aleâŠ
PróbowaÅem wczeÅniej wiele diet ale ÅŒadna nie równa siÄ z Respo. Przepisy sÄ
pyszne i kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie.

Aplikacja Respo jest genialna- sposóbâŠ
Aplikacja Respo jest genialna- sposób ukÅadania diety, róŌnorodnoÅÄ, prostota, wspieranie opiekuna i posiÅki ktore sÄ po prostu pyszne, a to czego nie lubimy jest usuwane no czego chcie wiÄcej

centrumrespo.pl ããã®åç
Stale wsperajÄ cy mnie dietetyk
Stale wsperajÄ cy mnie dietetyk, mobilizujacy do dziaÅania mimo licznych bÅÄdów ÅŒywieniowych.

Respo to Åwietna aplikacja
Respo to Åwietna aplikacja. Przepisy sÄ smaczne, szybko siÄ je robi i sÄ pod rÄkÄ . JeÅŒeli nie masz ochoty na zaproponowany posiÅek, moÅŒesz go wymieniÄ na inny. JeÅŒeli nie masz w domu danego produktu, sÄ zamienniki. W aplikacji sÄ przydatne funkcje np. moÅŒna zaznaczyÄ ile wody siÄ wypiÅo. To bardzo pomocne ð Do tego jest siÄ pod staÅÄ opiekÄ opiekuna. Kasia odpowiada ma moje pytania, rozwiewa wÄ tpliwoÅci. Bardzo mnie wspierai i podnosi na duchu ð Bardzo polecam Respo ð

Highly recommend it
Excellent service. They offer friendly and professional advising, tasty recipes and tailored programs. You gain great assistance on nutritional reeducation, healthy habits foundation, and might even learn a kitchen hack or two on the way. ^^

centrumrespo.pl ããã®åç
W Respo najbardziej podoba mi siÄ caÅoksztaÅt diety i wspóÅpracy
W Respo najbardziej podoba mi siÄ dopasowanie diety, jem to co lubiÄ. Dodatkowo bardzo pomocna jest aplikacja, dziÄki której wiem co i kiedy zjeÅÄ. Pomoc dietetyka to takÅŒe wielki plus tej aplikacji. UdaÅo mi siÄ juÅŒ zrzuciÄ kilka kilogramów takÅŒe polecam kaÅŒdemu kto chce zadbaÄ o siebie.

Polecam kazdemu!!
Jestem na diecie w Respo i szczerze â to byÅa jedna z lepszych decyzji ð
Dieta jest idealnie dopasowana do mnie i mojego trybu ÅŒycia. PosiÅki sÄ
wygodne w przygotowaniu, smaczne i przede wszystkim bardzo zróŌnicowane, dziÄki czemu nic siÄ nie nudzi. Nie mam poczucia, ÅŒe jestem âna diecieâ â to raczej przyjemna zmiana nawyków.
Ogromnym plusem jest staÅy kontakt z dietetykiem. Wsparcie, szybkie odpowiedzi na pytania i indywidualne podejÅcie naprawdÄ robiÄ
róŌnicÄ i dajÄ
motywacjÄ do dziaÅania.
No i co najwaÅŒniejsze â sÄ
efekty! WidaÄ, ÅŒe dieta dziaÅa, a to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ÅŒe wybraÅam dobrze. Z czystym sumieniem polecam â€ïž

Mimo ÅŒe to dopiero 2 miesiÄ c naszejâŠ
Mimo ÅŒe to dopiero 2 miesiÄ c naszej wspóÅpracy to jestem bardzo zadowolona. Przepisy moÅŒna przebieraÄ i dostosowywaÄ do siebie. Kontakt z dietetykiem jest prosty, a w przypadku zÅego dopasowania - moÅŒna swobodnie zmieniÄ opiekuna tak by zgraÄ siÄ w jak najwiÄkszym stopniu. Sama aplikacja jest bardzo estetyczna i Åatwa w obsÅudze. Jedzenie bardzo mi smakuje i uczy nowego podejÅcia do diety.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã