Respo to ÅcieÅŒka ktoÅa warto podÄ ÅŒaÄ.Ja wyznaczyÅam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoÅ obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiÅki sÄ boskie i proste.Res... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wiele razy próbowaÅam róŌnych diet. Z reguÅy kg wracaÅy odstawianie ulubionych przekÄ sek i daÅ uniemoÅŒliwiaÅo mi trzymanie wagi. Z Respo byÅo i jest inaczej. PosiÅki sÄ smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy. Dieta zostaÅa dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. PosiÅki sÄ smaczne, róŌnorodne i Åatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
W ciagu 6 miesiÄcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miaÅem najdÅuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciÅem 6kg, najadalem sie a posiÅki byÅy proste do przygotowania. Przy drugim ca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod staÅÄ opiekÄ dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. DziaÅamy zgodnie z metodÄ Respo, jedynÄ polskÄ metodÄ odchudzania o skutecznoÅci potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcÄ jest doktor dietetyki MichaÅ Wrzosek. UkÅadamy dietÄ idealnie dopasowanÄ do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywnoÅci fizycznej w sam raz na TwojÄ formÄ. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dziÄki nim kolejna dieta nie bÄdzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzÄ , ÅŒe odchudzanie moÅŒe byÄ przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciÄ gniÄcie Twojej rÄki.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super dieta i opieka nad klientem
Super dieta i opieka nad klientem. DbaÅoÅÄ o szczegóÅy. Ciekawe przepisy o róŌnym stopniu skomplikowania. Rewelacyjna bardzo smart apka. POLECAM

centrumrespo.pl ããã®åç
Pracuje z dietetykim z Respo od ponadâŠ
Pracuje z dietetykim z Respo od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy. Posilki sa urozmaicone i bardzo smaczne. Jem to co lubie i chudne :).

centrumrespo.pl ããã®åç
Smaczne przepisy jem i chudnÄ ÅwietnaâŠ
Smaczne przepisy jem i chudnÄ Åwietna opieka dietetyka

Fajna
Fajna, przejrzysta aplikacja, proste i roÅŒnorodne posiÅki do wykonania, ktòre moÅŒna wymieniaÄ na inne. Mi zaleÅŒaÅo na poznaniu jak komponowac posiÅki ÅŒeby byly zbilansowane i zdrowe.

Kompleksowa dieta na codzieÅ
Z Respo oszczÄdzam czas: nie myÅlÄ co jutro jeÅÄ, nie robiÄ sama listy zakupów; dbam o zdrowie: przestaÅam jeÅÄ byle co, teraz jem zbilansowane posiÅki ale tylko te które smakujÄ
mi i rodzinie; pieniÄ
dze: nie ma tu drogich i trudno dostepnych skÅadników fifirifi. Zakupy raz w tygodniu w Biedrze pod domem i wszystko mam :)
Generalnie: polecam!

Åwietna aplikacja
Åwietna aplikacja, proste przepisy, które ciÄ gle moÅŒna zmieniaÄ. Bardzo fajny kontakt z opiekunem, same plusy ÅŒadnego minusa ð

centrumrespo.pl ããã®åç
Jestem z Respo juÅŒ od póŠroku i jestemâŠ
Jestem z Respo juŌ od póŠroku i jestem bardzo zadowolona z aplikacji oraz ze wsparcia dietetyka :)

Szybkie przepisy
Szybkie przepisy, jem te dania na które mam ochotÄ i lubiÄ. Szybka zamawiam posiÅków na to co mam pod rÄka i w lodowce âºïž

Najlepsza decyzja
Wybranie Respo to byÅa najlepsza decyzja w ÅŒyciu! Jem pyszne posiÅki, zmieniÅo siÄ moje nastawienie do jedzenia i w koÅcu czujÄ siÄ dobrze ze sobÄ .

centrumrespo.pl ããã®åç
ByÅem na nie jednej diecie i efektyâŠ
ByÅem na nie jednej diecie i efekty byÅy zawsze na chwilÄ a teraz nie czujÄ ÅŒebym byÅ na diecie a waga leci w dóŠwiÄc dla mnie rewelacja ÅŒe moÅŒna tak wiele smacznych produktów jeÅÄ nie byÄ gÅodnym a efekty widzieÄ co tydzieÅ gdy staje na wagÄ

centrumrespo.pl ããã®åç
Jestem bardzo zadowolona z jakoÅci iâŠ
Jestem bardzo zadowolona z jakoÅci i moÅŒliwoÅci jakie daje platforma respo.

Aplikacja latwa i przejrzysta
Aplikacja latwa i przejrzysta. Ciagle sie rozwija. Mnostwo przepisow. Kontakt z dietetykiem na czacie. Mozliwosc rozmowy face to face! Przepisy dopasowane dla mnie. Jestem wdzieczna ! Polecam ogromnie!â€ïž

centrumrespo.pl ããã®åç
ZaleÅŒaÅo mi na zdrowym odÅŒywianiu
ZaleÅŒaÅo mi na zdrowym odÅŒywianiu, regularnych posiÅkach i przy okazji zrzuceniu kilku kg. W Respo znalazÅem super smaczne posiÅki dostosowane indywidualnie. Ogromny wybór daÅ, moÅŒliwoÅÄ zamiany w razie koniecznoÅci. Jasno rozpisany sposób przygotowania oraz krótki czas. Dieta jest bardzo komfortowa, nie jest restrykcyjna. MoÅŒna naprawdÄ znaleÅÄ coÅ dla siebie - sÅodkie, sÅone itp. Nieocenione wsparcie opiekuna, który rzetelnie i rzeczowo odpowiada na jakiekolwiek pytania i wÄ tpliwoÅci. Poza tym Åledzenie postÄpów - w kaÅŒdej chwili moÅŒna wróciÄ do poczÄ tku diety i porównaÄ zdjÄcia czy wymiary z aktualnym stanem. W 100% polecam.

Dieta respo
Dieta respo, to zdecydowanie ostatnia dieta, na której jestem. PróbowaÅam wielu diet, które koÅczyÅy siÄ niepowodzeniem, a w respo nie ma ograniczeÅ. Masz ochotÄ na sÅodkie? Przepisy sÄ tak dopasowane, ÅŒe w peÅni zaspokoisz swojÄ chÄÄ. Jesz to, co lubisz i nie marnujesz jedzenia, poniewaÅŒ moÅŒesz tak dopasowaÄ plan, ÅŒe jesz to, co masz w lodówce. Polecam, szczerze polecam.

Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Jedyna dieta na której udaÅo mi siÄ schudnÄ Ä. Opiekunka celu bardzo zaangaÅŒowana. PoleciÅam juÅŒ czÅonkom rodziny i bÄdÄ polecaÄ kazdemu

centrumrespo.pl ããã®åç
Z czystym sumieniem polecam kaÅŒdemu!
Dieta jest Åwietna! PosiÅki sÄ proste, mega smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Dostosowane do tego co lubiÄ, a czego nie. Äwiczenia równieÅŒ odpowiednio dopasowane. Kontakt z dietetykiem jest Åwietny! Zawsze odpowiada na kaÅŒde pytanie bardzo wyczerpujÄ co. Polecam kaÅŒdemu! Nie tylko tym co chcÄ schudnÄ Ä, ale tym którzy chcÄ zmieniÄ swoje nawyki i zaczÄ Ä jeÅÄ zdrowe i dobrze zbilansowane posiÅki!

centrumrespo.pl ããã®åç
Jestem juÅŒ od roku na diecie Respo iâŠ
Jestem juÅŒ od roku na diecie Respo i jestem bardzo zadowolona, juÅŒ po miesiÄ cu byÅ bardzo efekt diety -6kg, Bardzo mi pomogÅo wsparcie mojej dietetyk i mnie motywuje do tej pory za co bardzo dziÄkujÄ.

Polecam!
ByÄ na diecie w respo to jak wcale na niej nie byÄ. Faktycznie majÄ zupeÅnie inne podejÅcie niÅŒ inni i posiÅki z planów sÄ smaczne i kolorowe. Opiekun celu zdecydowanie motywuje, odpowiada na kaÅŒde pytanie i wspiera w dÄ ÅŒeniu do celu. Przy kaÅŒdym doÅku analizuje sytuacjÄ i podpowiada co moÅŒna zrobiÄ i dlaczego siÄ gorzej dzieje. DziÄki mojej opiekunce zrozumiaÅam swoje ciaÅo i dziÅ duÅŒo lepiej siÄ z nim dogaduje. WspóÅpracuje z respo od marca 2025 i nie osiÄ gnÄÅam jeszcze celu, dlatego ÅŒe po drodze wyszÅo wiele malutkich rzeczy które musiaÅam zrozumieÄ. MusiaÅam lepiej poznaÄ swój organizm i to co mu sÅuÅŒy. Ja tu zostajÄ, bo jest przede mnÄ cel do osiÄ gniÄcia. JuÅŒ dziÅ moje nawyki ÅŒywieniowe zmieniÅy siÄ diametralnie co pozwoli mi utrzymaÄ efekt diety na dluuugi czas ð nauczylam siÄ przede wszystkim lepiej jeÅÄ, zbudowaÅam pewnoÅÄ siebie i tego co wkÅadam do garnka. Bardzo polecam wspóÅpracÄ z respo!

centrumrespo.pl ããã®åç
UsÅugi Åwiadczone rzetelnie, profesjonalnie i z w rozsÄ dnych cenach. Plany sÄ róŌnorodne i moÅŒna je dopasowaÄ do swoich potrzeb.

Polecam Respo z czystymâŠ
Polecam Respo z czystym sumieniem!PosiÅki sÄ smaczne i Åatwe do przygotowania, efekty widoczne- takÅŒe grzech nie skorzystaÄ :)!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ