レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Respo to ścieÅŒka ktoŕa warto podÄ…ÅŒać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wiele razy próbowałam róŌnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemoÅŒliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, róŌnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... もっず芋る

䌁業情報

1. 栄逊士
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzą, ÅŒe odchudzanie moÅŒe być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super dieta i opieka nad klientem

Super dieta i opieka nad klientem. Dbałość o szczegóły. Ciekawe przepisy o róŌnym stopniu skomplikowania. Rewelacyjna bardzo smart apka. POLECAM

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie 🫶

Super, ÅŒe aplikacja Respo tak dobrze się u Ciebie sprawdza! Dbamy o to, by nasza baza przepisów była zróŌnicowana — tak, by kaÅŒdy Podopieczny mógł jeść to, co lubi, poświęcając na gotowanie tyle czasu, ile moÅŒe 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Pracuje z dietetykim z Respo od ponad

Pracuje z dietetykim z Respo od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy. Posilki sa urozmaicone i bardzo smaczne. Jem to co lubie i chudne :).

2026幎3月9日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię oraz zaufanie ❀

ZaleÅŒy nam na tym, by dieta nie wiązała się z rezygnacją z ulubionych potraw. Udowadniamy, ÅŒe da się jeść wszystko, a przy tym chudnąć 😊 Miło nam słyszeć, ÅŒe jesteś zadowolona ze współpracy, a zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Smaczne przepisy jem i chudnę świetna

Smaczne przepisy jem i chudnę świetna opieka dietetyka

2026幎3月8日

Dziękujemy za opinię 🙂

W Respo zaleÅŒy nam na tym, by dieta nie wymagała rezygnacji z ulubionych potraw. Udowadniamy, ÅŒe da się jeść wszystko, a przy tym chudnąć 😊
Miło nam słyszeć, ÅŒe nasze przepisy w połączeniu ze wsparciem Opiekuna sprawiają, ÅŒe droga do wymarzonej sylwetki jest dla Ciebie przyjemna i smaczna.

5぀星のうち4の評䟡

Fajna

Fajna, przejrzysta aplikacja, proste i roÅŒnorodne posiłki do wykonania, ktòre moÅŒna wymieniać na inne. Mi zaleÅŒało na poznaniu jak komponowac posiłki ÅŒeby byly zbilansowane i zdrowe.

2026幎2月25日

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, ÅŒe współpraca jest dla Ciebie satysfakcjonująca, a aplikacja i zawarte w niej funkcje spełniły Twoje oczekiwania. Dbamy o to, by baza proponowanych przez nas posiłków była jak najbardziej róŌnorodna, dzięki czemu kaÅŒdy Podopieczny znajdzie tam coś dla siebie 😊

Kompleksowa dieta na codzień

Z Respo oszczędzam czas: nie myślę co jutro jeść, nie robię sama listy zakupów; dbam o zdrowie: przestałam jeść byle co, teraz jem zbilansowane posiłki ale tylko te które smakują mi i rodzinie; pieniądze: nie ma tu drogich i trudno dostepnych składników fifirifi. Zakupy raz w tygodniu w Biedrze pod domem i wszystko mam :)
Generalnie: polecam!

2026幎3月7日

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Cieszymy się, ÅŒe współpraca z Respo przyczyniła się do usprawnienia Twojej codzienności poprzez gotowy, odpowiednio zbilansowany jadłospis oraz interaktywną listą zakupów dostosowaną do sklepu, w którym się zaopatrujesz. Właśnie o to nam chodzi, by dieta była dopasowana do Ciebie i Twojego stylu ÅŒycia, a nie Ty do niej 🙂

Świetna aplikacja

Świetna aplikacja, proste przepisy, które ciągle moÅŒna zmieniać. Bardzo fajny kontakt z opiekunem, same plusy ÅŒadnego minusa 😊

2026幎1月12日

Dziękujemy za pozytywną opinię 💚

MoÅŒliwość elastycznego dopasowania jadłospisu do potrzeb i preferencji Podopiecznego to dla nas priorytet 💪 Wsparcie Opiekuna jest dla nas istotnym elementem współpracy, dlatego cieszymy się, ÅŒe doceniasz kontakt między Wami 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Jestem z Respo juÅŒ od pół roku i jestem

Jestem z Respo juÅŒ od pół roku i jestem bardzo zadowolona z aplikacji oraz ze wsparcia dietetyka :)

2026幎3月7日

Bardzo dziękujemy za opinię 🫶

Cieszą nas Twoje słowa i satysfakcja ze współpracy 🙂 Jesteśmy tu po to, by Cię wspierać 😊

Szybkie przepisy

Szybkie przepisy, jem te dania na które mam ochotę i lubię. Szybka zamawiam posiłków na to co mam pod ręka i w lodowce ☺

Dziękujemy za opinię ❀

Właśnie na tym nam zaleÅŒy – by dieta była elastyczna i dopasowana do Twoich preferencji 🙂

Najlepsza decyzja

Wybranie Respo to była najlepsza decyzja w ÅŒyciu! Jem pyszne posiłki, zmieniło się moje nastawienie do jedzenia i w końcu czuję się dobrze ze sobą.

2025幎3月16日

Dziękujemy za opinię i tak miłe słowa 🫶
To dla nas niezwykle istotne, ÅŒe zauwaÅŒasz tak pozytywne zmiany w postrzeganiu siebie i podejściu do jedzenia. Cieszymy się, ÅŒe Respo towarzyszy Ci w tej drodze 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Byłem na nie jednej diecie i efekty

Byłem na nie jednej diecie i efekty były zawsze na chwilę a teraz nie czuję ÅŒebym był na diecie a waga leci w dół więc dla mnie rewelacja ÅŒe moÅŒna tak wiele smacznych produktów jeść nie być głodnym a efekty widzieć co tydzień gdy staje na wagę

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Dzięki indywidualnie dobranemu jadłospisowi moÅŒesz jeść to, na co masz ochotę, a przy tym chudnąć 🙂 W Respo wierzymy, ÅŒe zmiana nawyków moÅŒe być trwała, a przy tym niewymagająca od Podopiecznego istotnej zmiany dotychczasowych przyzwyczajeń 🙂

Aplikacja latwa i przejrzysta

Aplikacja latwa i przejrzysta. Ciagle sie rozwija. Mnostwo przepisow. Kontakt z dietetykiem na czacie. Mozliwosc rozmowy face to face! Przepisy dopasowane dla mnie. Jestem wdzieczna ! Polecam ogromnie!❀

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Bardzo się cieszymy, ÅŒe nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania oraz pomaga Ci w codziennej realizacji planu. Dbamy o to, by dieta była nie tylko skuteczna, ale teÅŒ przede wszystkim dopasowana do indywidualnych preferencji 😊

Wsparcie Opiekuna jest dla nas istotnym elementem współpracy, dlatego cieszymy się, ÅŒe kontakt między wami przebiega tak sprawnie. MoÅŒliwość spotkań online zdecydowanie pozytywnie wpływa na relację między Podopiecznym, a Opiekunem 🙂

5぀星のうち5の評䟡

ZaleÅŒało mi na zdrowym odÅŒywianiu

ZaleÅŒało mi na zdrowym odÅŒywianiu, regularnych posiłkach i przy okazji zrzuceniu kilku kg. W Respo znalazłem super smaczne posiłki dostosowane indywidualnie. Ogromny wybór dań, moÅŒliwość zamiany w razie konieczności. Jasno rozpisany sposób przygotowania oraz krótki czas. Dieta jest bardzo komfortowa, nie jest restrykcyjna. MoÅŒna naprawdę znaleść coś dla siebie - słodkie, słone itp. Nieocenione wsparcie opiekuna, który rzetelnie i rzeczowo odpowiada na jakiekolwiek pytania i wątpliwości. Poza tym śledzenie postępów - w kaÅŒdej chwili moÅŒna wrócić do początku diety i porównać zdjęcia czy wymiary z aktualnym stanem. W 100% polecam.

Bardzo dziękujemy za opinię ❀

Właśnie na tym nam zaleÅŒy – by dieta była róŌnorodna, smaczna i dopasowana do Twoich preferencji, a przy tym była skuteczna i bez zbędnych restrykcji 🙂 Cieszymy się, ÅŒe zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust, a funkcje naszej aplikacji, takie jak moÅŒliwość wymiany posiłków czy śledzenie postępu, ułatwiają Ci zarządzanie swoim planem i motywują Cię do osiągania swoich celów.

Indywidualna i kompleksowa opieka specjalistów to coś, co nas wyróŌnia — przypisany dietetyk słuÅŒy wsparciem i wiedzą przez cały okres współpracy 😊

Dieta respo

Dieta respo, to zdecydowanie ostatnia dieta, na której jestem. Próbowałam wielu diet, które kończyły się niepowodzeniem, a w respo nie ma ograniczeń. Masz ochotę na słodkie? Przepisy są tak dopasowane, ÅŒe w pełni zaspokoisz swoją chęć. Jesz to, co lubisz i nie marnujesz jedzenia, poniewaÅŒ moÅŒesz tak dopasować plan, ÅŒe jesz to, co masz w lodówce. Polecam, szczerze polecam.

2026幎1月1日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie ❀

W Respo udowadniamy, ÅŒe zmiana nawyków jest moÅŒliwa bez konieczności rezygnacji z ulubionych smaków — nawet, jeśli w trakcie diety najdzie nas ochota na słodkości 🙂 Przykładamy ogromną wagę do tego, by móc w pełni wykorzystywać wszystkie składniki, dlatego w naszej aplikacji istnieje moÅŒliwość zamiany posiłków tak, aby maksymalnie ograniczyć marnowanie ÅŒywności 🙂

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Jedyna dieta na której udało mi się schudnąć. Opiekunka celu bardzo zaangaÅŒowana. Poleciłam juÅŒ członkom rodziny i będę polecać kazdemu

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❀

Cieszymy się, ÅŒe współpraca z Respo przyniosła oczekiwane efekty 🙂 Realne wsparcie dietetyka i dopasowanie planu do indywidualnych potrzeb i preferencji Podopiecznego to kluczowe elementy, które gwarantują rewelacyjne rezultaty 💪

5぀星のうち5の評䟡

Z czystym sumieniem polecam kaÅŒdemu!

Dieta jest świetna! Posiłki są proste, mega smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Dostosowane do tego co lubię, a czego nie. Ćwiczenia równieÅŒ odpowiednio dopasowane. Kontakt z dietetykiem jest świetny! Zawsze odpowiada na kaÅŒde pytanie bardzo wyczerpująco. Polecam kaÅŒdemu! Nie tylko tym co chcą schudnąć, ale tym którzy chcą zmienić swoje nawyki i zacząć jeść zdrowe i dobrze zbilansowane posiłki!

2025幎7月5日

Dziękujemy za opinię 🙂

Cieszymy się, ÅŒe zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust. Chcemy udowadniać, ÅŒe zdrowa dieta moÅŒe być prosta w przygotowaniu i w pełni dopasowana do preferencji, podobnie jak aktywność fizyczna 🙂
Właśnie na tym nam zaleÅŒy - ÅŒeby kaÅŒdy Podopieczny mógł uczyć się nowych nawyków i korzystać z planu w taki sposób, który najlepiej pasuje właśnie do Ciebie. Nasi specjaliści, dyplomowani dietetycy słuŌą wsparciem merytorycznym i motywacją kaÅŒdego dnia 😊

5぀星のうち5の評䟡

Jestem juŌ od roku na diecie Respo i

Jestem juÅŒ od roku na diecie Respo i jestem bardzo zadowolona, juÅŒ po miesiącu był bardzo efekt diety -6kg, Bardzo mi pomogło wsparcie mojej dietetyk i mnie motywuje do tej pory za co bardzo dziękuję.

2025幎3月31日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i gratulujemy wypracowanych efektów 💪

Wiemy, jak istotną rolę w całym procesie odgrywa wsparcie dietetyka oraz utrzymanie odpowiedniego poziomu motywacji. Niezwykle cieszy nas Twoje zadowolenie i satysfakcja ze współpracy. Dziękujemy, ÅŒe jesteś! 🀩

Polecam!

Być na diecie w respo to jak wcale na niej nie być. Faktycznie mają zupełnie inne podejście niÅŒ inni i posiłki z planów są smaczne i kolorowe. Opiekun celu zdecydowanie motywuje, odpowiada na kaÅŒde pytanie i wspiera w dÄ…ÅŒeniu do celu. Przy kaÅŒdym dołku analizuje sytuację i podpowiada co moÅŒna zrobić i dlaczego się gorzej dzieje. Dzięki mojej opiekunce zrozumiałam swoje ciało i dziś duÅŒo lepiej się z nim dogaduje. Współpracuje z respo od marca 2025 i nie osiągnęłam jeszcze celu, dlatego ÅŒe po drodze wyszło wiele malutkich rzeczy które musiałam zrozumieć. Musiałam lepiej poznać swój organizm i to co mu słuÅŒy. Ja tu zostaję, bo jest przede mną cel do osiągnięcia. JuÅŒ dziś moje nawyki ÅŒywieniowe zmieniły się diametralnie co pozwoli mi utrzymać efekt diety na dluuugi czas 😁 nauczylam się przede wszystkim lepiej jeść, zbudowałam pewność siebie i tego co wkładam do garnka. Bardzo polecam współpracę z respo!

2025幎3月23日

Dziękujemy za opinię 🫶

Właśnie o to nam chodzi — by zdrowa dieta była nowym stylem ÅŒycia, a nie chwilową zmianą i jadłospisem pełnym restrykcji 😊 Super, ÅŒe tak pozytywnie oceniasz współpracę ze swoim Opiekunem, a rozmowy z nim pozwoliły Ci zrozumieć swoje ciało oraz wysyłane przez nie sygnały. Cieszymy się, ÅŒe udało Ci się juÅŒ wypracować pierwsze efekty i oczywiście będziemy Cię wspierać najlepiej jak umiemy w drodze do osiągnięcia celu ❀

5぀星のうち5の評䟡

Usługi świadczone rzetelnie, profesjonalnie i z w rozsądnych cenach. Plany są róŌnorodne i moÅŒna je dopasować do swoich potrzeb.

2026幎3月5日

Dziękujemy za opinię i tak miłe słowa 🫶

Dbamy o to, by dieta była dopasowana do indywidualnych preferencji kaÅŒdego Podopiecznego, co zdecydowanie ułatwia nasza obszerna baza przepisów 😊

Polecam Respo z czystym

Polecam Respo z czystym sumieniem!Posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania, efekty widoczne- takÅŒe grzech nie skorzystać :)!

2026幎3月4日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie ❀

Bardzo cieszą nas Twoje słowa i satysfakcja ze współpracy! To właśnie smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego przepisy pozwalają wypracować realne efekty 💪

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。