レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Respo to ścieÅŒka ktoŕa warto podÄ…ÅŒać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wiele razy próbowałam róŌnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemoÅŒliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, róŌnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... もっず芋る

䌁業情報

1. 栄逊士
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzą, ÅŒe odchudzanie moÅŒe być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Opieka najlepszego dietetyka

Przedewszystkim opieka dietetyka na bardzo wysokim poziomie. Prywatny opiekun celu odpowiada szybko na kaÅŒde pytania i dopasowuje plan do moich indywidualnych potrzeb, a dzięki temu wszystkiemu szybko osiągam zamierzone cele.

2025幎11月28日

Dziękujemy za pozytywną opinię ❀

Bardzo się cieszymy, ÅŒe współpraca z nami spełnia Twoje oczekiwania i daje realne efekty. Wiemy, jak istotny w całym procesie jest indywidualnie dobrany plan oraz przypisany Opiekun, który czuwa nad Twoimi postępami 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Dieta i treningu są dopasowane

Dieta i treningu są dopasowane indywidualnie, mam teÅŒ kontakt z personalnym opiekunem, co równieÅŒ pomaga w osiąganiu celów.

2026幎5月10日

Dziękujemy za opinię 🙂

KaÅŒdy nasz plan przygotowujemy w oparciu o obszerny formularz ÅŒywieniowo-medyczny, co sprawia, ÅŒe zarówno dieta, jak i trening, są w pełni dopasowane do indywidualnych potrzeb Podopiecznego. Całość dopełnia wsparcie dyplomowanego dietetyka, który słuÅŒy pomocą przez cały okres współpracy 😊

Korzystam pół roku

Korzystam pół roku, jak miałam wsparcie z dietetykiem to jeszcze w miarę ale teÅŒ ciągle te same pytania i szablonowe odpowiedzi. Jedzenie bez szału. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to ich wpychanie tych dodatków masz jedną dietę ale jak chcesz coś innego to zapłać 150zl i przez tydzień dostajesz tylko wiadomości kup kup i wykup. MoÅŒe na początku było inaczej ale teraz to jest parcie na sprzedaÅŒ tego wszystkiego wokoło diety. No Sorry dodatek na thermo 150zl jakby nie moÅŒna było tego dać w diecie. Jak dla mnie słabo.

2026幎5月9日

Dziękujemy za opinię.

KaÅŒdy Podopieczny ma moÅŒliwość dopasowania posiłków tak, by jadłospis w 100% odpowiadał jego preferencjom, dlatego zawsze zachęcamy do aktywnego korzystania z wymiany przepisów w ramach okresu gwarancji oraz zgłaszania wszelkich uwag bezpośrednio swojemu dietetykowi.

W naszej ofercie mamy dostępne wszelkiego rodzaju dodatki do pakietu (zawieszenia, dodatkowe jadłospisy, konsultacje video itd.). Informujemy o ich dostępności naszych Podopiecznych, aby znali pełen zakres moÅŒliwych opcji w naszych pakietach, jednak decyzja o skorzystaniu z nich naleÅŒy oczywiście do Podopiecznego. Zakup wspomnianych dodatków jest dobrowolny.

5぀星のうち5の評䟡

Smaczne przepisy, świetna apka i wspaniały team!

Przepisy są smaczne i dostosowane do tego, by wymieniać składniki (super rozwiązanie w apce!). Fajnie, ÅŒe apka moÅŒe pobierać dane z innych aplikacji dotyczących sportu.
Kontakt z dietetykiem. Wyrozumiali, podsuwają przydatne rozwiązania, gdy doświadcza się “kryzysu”, rozumieją, ÅŒe plan planem ale ÅŒycie często wiele rzeczy utrudnia.
Naprawdę jestem zachwycona tym zespołem!

2026幎5月9日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię i tak miłe słowa 🫶

Dbamy o to, by nasza baza przepisów była na tyle szeroka, by udało się trafić w gust kaÅŒdego Podopiecznego 😊 Jednocześnie wiemy, jak istotna jest elastyczność planu, dlatego oferujemy funkcje takie jak wymiana pojedynczych składników posiłku, co zdecydowanie ułatwia gotowanie i utrzymanie diety. Aplikacja umoÅŒliwia równieÅŒ połączenie z wearables, dzięki czemu monitorowanie aktywności fizycznej jest jeszcze łatwiejsze.

ZaleÅŒy nam na tym, by kaÅŒdy nasz Podopieczny uzyskał profesjonalną opiekę na kaÅŒdym etapie współpracy. Wiemy, ÅŒe nie zawsze da się utrzymać dietę na 100% — i absolutnie tego nie oczekujemy 🙂 Jesteśmy tutaj, by zapewnić Ci wsparcie, równieÅŒ przy drobnych kryzysach, które mogą się przytrafić kaÅŒdemu ❀

5぀星のうち1の評䟡

Posiadałem dietę przez rok czasu ij z

Posiadałem dietę przez rok czasu i z moją dietetyczką nigdy nie było najmniejszego problemu. Tego nie mogę powiedzieć ÅŒe w jakiejkolwiek sytuacji zostałem bez wsparcia. Po roku automatycznie z karty pobrała firma prawie 2200zł za dwie osoby. Po 8 dniach napisałem o rezygnacji z pakietu z powodów osobistych. I otrzymałem zwrot 1730 zł . Czyli firma policzyła sobie prawie 250 zl od osoby. I jeszcze zrozumiałbym gdyby dieta trwała 30 dni taka jak pobrali sobie wynagrodzenie . A tu nie
. Po 3 tygodniach aplikacja wyłączona. Poza tym to wasze wylogowywanie co jakiś czas z aplikacji tylko po to aby bez mojej zgody znowu załączać wszystkie powiadomienia jest nie na miejscu.

2026幎4月30日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ÅŒe doceniasz wsparcie jakie oferowaliśmy Ci podczas trwania Twojego pakietu.

Płatność cykliczna pobierana jest automatycznie wyłącznie w momencie uruchomienia przez Podopiecznego subskrypcji. Anulowanie subskrypcji, a tym samym automatycznego pobierania płatności, moÅŒliwe jest na dowolnym etapie współpracy. Zwrot środków obliczamy na podstawie naszego regulaminu i uwzględnionego w nim pełnego algorytmu, w którego skład wchodzi wartość wszystkich usług, które Podopieczny otrzymuje w ramach danego pakietu.

Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów dotyczących powiadomień w aplikacji, o których wspominasz. Będziemy wdzięczni za kontakt poprzez formularz dostępny na naszej stronie internetowej -> https://centrumrespo.pl/kontakt/ w celu zweryfikowania sytuacji.

Polecam kaÅŒdemu centrum Respo

Polecam kaÅŒdemu centrum Respo ! Pyszne dania, szybkie do zrobienia, duÅŒe porcje, a desery najlepsze👌🏌 opieka dietetyka super, zawsze odpowie na zadane pytania oraz wszystko dobrze wyjaśni 😁

2026幎4月14日

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Wspaniale słyszeć, ÅŒe nasze przepisy skradły Twoje serce! Bardzo nam miło, ÅŒe doceniasz równieÅŒ współpracę z Twoim Opiekunem — to dla nas istotne, abyście pozostawali w dobrym kontakcie 🙂

Dziękujemy za polecenie i ÅŒyczymy wszystkiego dobrego ❀

Super zadowolona

Jestem na diecie prawie rok, nie wiem kiedy „zgubiłam” niemal 20 kg, zyskałam zdrowe podejście do jedzenia. Polecam wszystkim! Posiłki super, duÅŒa róŌnorodność no i wsparcie i motywacja mojej opiekunki Zuzi- bezcenne:)

2026幎5月7日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię i gratulujemy tak rewelacyjnych efektów! 💪

Cieszymy się, ÅŒe Respo przyczyniło się do poprawy Twojej relacji z jedzeniem, a zaproponowane przez Zuzię posiłki trafiły w Twój gust ❀

Idealne rozwiązanie

Kontakt z dietetykiem jest bardzo pomocny i motywujący, przepisy są smaczne i jest duÅŒa elastyczność w ich wymienianiu. Aplikacja jest intuicyjna i szybko moÅŒna się zorientować jak i co działa. Fajne efekty, przy niewielkim deficycie :)

Dziękujemy za opinię 🙂

Elastyczność jadłospisu oraz intuicyjna aplikacja to coś, co sprawia, ÅŒe proponowane przez nas plany są skuteczne. Niezmiernie nas cieszy, ÅŒe znalazło to potwierdzenie równieÅŒ u Ciebie 🙂

ZaleÅŒy nam równieÅŒ na tym, by dietetyk był Twoim wsparciem do celu — słuÅŒył radą oraz motywował wtedy, gdy jest to potrzebne. Fantastycznie, ÅŒe współpraca z Opiekunem tak dobrze się układa ❀

Raz a porządnie

Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi ÅŒe moÅŒna jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najwaÅŒniejsze mega zdrowo. JeÅŒeli ktoś się zastanawia czy spróbować to POLECAM!!!!

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Wiemy, ÅŒe kluczem dla skutecznej diety jest to, by była ona nie tylko zdrowa, ale teÅŒ sycąca i przede wszystkim smaczna 🙂 Bardzo nam miło, ÅŒe moÅŒemy towarzyszyć Ci w drodze po lepsze nawyki ❀

5぀星のうち5の評䟡

Bez stresu, bez głodu, z efektami :)

Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, ÅŒe to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się waÅŒenia produktów, a okazało się, ÅŒe wcale nie jest to takie męczące. Teraz wiem, ÅŒe wcale nie potrzebuję duÅŒych porcji, ÅŒeby być najedzoną. Jem to, co lubię — przepisy są proste do przygotowania, a przede wszystkim bardzo smaczne. Aplikacja jest łatwa w obsłudze, a lista zakupów okazuje się bardzo pomocna.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię i gratulujemy wypracowanych efektów ❀

W Respo udowadniamy, ÅŒe to dieta ma być dopasowana do Ciebie, a nie Ty do niej — dzięki temu rezultaty przychodzą bez zbędnych wyrzeczeń, a utrzymanie planu jest proste i przyjemne 😊

Cieszymy się, ÅŒe zaproponowane przepisy trafiły w Twój gust, a aplikacja ułatwia codzienne zarządzanie Twoim planem.

Uwielbiam Respo

Uwielbiam Respo, za to, ÅŒe cały czas jest w zasięgu ręki. Zawsze mogę porozmawiać z dietetykiem. Jem co lubię i na co mam ochotę. Mogę kontrolować swój postęp, ale teÅŒ wzrost masy ciała. Nikt mnie nie ocenia i nie krytykuje.

2026幎5月5日

Dziękujemy za pozytywną opinię 🫶

W Respo chcemy udowadniać, ÅŒe zmiana nawyków jest moÅŒliwa bez konieczności rezygnacji z ulubionych smaków 🙂 Jesteśmy tutaj, by Cię wspierać — obserwować postępy i motywować, bez oceniania ❀

Odchudzanie po ciÄ…ÅŒy

Przygodę z Respo rozpoczęłam po pierwszej i drugiej ciÄ…ÅŒy i mogę śmiało powiedzieć, ÅŒe jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim ogromnym plusem jest indywidualne podejście — jadłospis jest dopasowany do moich potrzeb, preferencji smakowych i trybu ÅŒycia, dzięki czemu naprawdę da się go utrzymać na co dzień, bez utrudniania sobie codzienności.

Posiłki są smaczne, róŌnorodne i stosunkowo szybkie i proste w przygotowaniu, co jest dla mnie bardzo waÅŒne przy napiętym grafiku. Doceniam teÅŒ to, ÅŒe nie czuję się jak „na diecie” — nie ma tu głodzenia się ani monotonii, a mimo to widzę efekty zarówno w samopoczuciu, jak i wyglądzie.

Na plus zasługuje równieÅŒ aplikacja, która jest intuicyjna. Wybrałam pakiet bez konsultacji, mimo to codziennie otrzymuje przypomnienia w aplikacji, które motywują do trzymania się planu. Całość jest dobrze zorganizowana, a aplikacja ułatwia codzienne korzystanie z diety.

Zdecydowanie polecam Respo osobom, które szukają zdrowego, rozsądnego podejścia do odÅŒywiania bez zbędnych wyrzeczeń.

2026幎5月5日

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

W Respo udowadniamy, ÅŒe zmiana nawyków moÅŒe być efektywna, a przy tym niewymagająca od Podopiecznego znaczącej zmiany dotychczasowych przyzwyczajeń i ingerencji w prowadzony styl ÅŒycia 🙂 Twoja historia doskonale to obrazuje ❀
Wiemy, ÅŒe skuteczna dieta powinna być skrojona idealnie pod Podopiecznego i jego potrzeby.

W Respo stawiamy na proste, a przy tym róŌnorodne przepisy — kaÅŒdy znajdzie coś dla siebie 😊 Dopełnieniem jest aplikacja, której funkcje jeszcze bardziej przybliÅŒają do realizacji celu.

Dla kaÅŒdego ....

Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystałam z Respo poniewaÅŒ męczyło mnie wymyślanie non stop , co tydzień, co miesiąc co mam zjeść. Respo to równieÅŒ rozwiązanie dla ludzi, którzy mają juÅŒ zdrowe nawyki i uprawiają sport ale szukają nowych smaków , doświadczeń czy pomysłów ....

2026幎1月1日

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię i tak miłe słowa! 🙂

Cieszymy się, ÅŒe tak pozytywnie oceniasz naszą współpracę i oczywiście w pełni się zgadzamy, ÅŒe Respo sprawdzi się nawet wtedy, kiedy celem nie jest redukcja, a poszerzenie swojego jadłospisu o odpowiednio zbilansowane posiłki 🙂

Super wsparcie

Super wsparcie! Zdecydowanie polecam😄

2026幎5月4日

Dziękujemy za opinię! ❀

Bardzo się cieszymy, ÅŒe nasze wsparcie daje Ci tyle pozytywnej energii! W Respo zaleÅŒy nam na tym, aby kaÅŒdy podopieczny czuł, ÅŒe ma w nas oparcie na kaÅŒdym etapie swojej drogi. Twoje polecenie to dla całego zespołu największa nagroda.

Nie polecam Arespo

Nie polecam Arespo. Na początku wszystko wygląda dobrze – marketing mają naprawdę dopracowany i zachęcający. Niestety na tym plusy się kończą.

Plan dietetyczny nie jest dopasowany indywidualnie tak, jak obiecują. Mam wraÅŒenie, ÅŒe jest to raczej schemat niÅŒ realne podejście do konkretnej osoby. Brakuje elastyczności i uwzględnienia moich potrzeb.

Kontakt? Tylko raz w tygodniu i wygląda to zawsze tak samo – krótkie pytanie „co u Ciebie” i tyle. Bez głębszej analizy, bez realnego wsparcia czy zaangaÅŒowania. Człowiek zostaje praktycznie sam z dietą.

Podsumowując: bardzo dobry marketing, ale jakość usługi mocno rozczarowuje. Za te pieniądze oczekiwałem duÅŒo więcej indywidualnego podejścia i realnej opieki.

2026幎5月3日

Dziękujemy za opinię.

KaÅŒdy nasz jadłospis jest przygotowywany indywidualnie, na podstawie informacji zamieszczonych w formularzu ÅŒywieniowo-medycznym, z uwzględnieniem preferencji Podopiecznego. Wraz z kaÅŒdym nowym planem oferujemy 7-dniowy okres gwarancji, w trakcie którego moÅŒna wymienić zaproponowane posiłki na inne i jeszcze bardziej dopasować plan do swoich potrzeb.

Upewniliśmy się, ÅŒe Twój Opiekun regularnie podejmował próby kontaktu, udzielał obszernych odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania oraz reagował na zgłaszane przez Ciebie zmiany.

ZaleÅŒy nam na satysfakcji kaÅŒdego Podopiecznego, zatem prosimy, napisz do nas na kontakt@centrumrespo.pl, aby szczegółowo przeanalizować Twoją sytuację i znaleźć satysfakcjonujące Cię rozwiązanie.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo duÅŒa skrupulatność w tworzeniu przepisów i w ogóle w aplikacji, zaangaÅŒowanie opiekuna na najwyÅŒszym poziomie.

2026幎5月3日

Dziękujemy za opinię 🙂

Szeroka baza róŌnorodnych przepisów oraz rozbudowana aplikacja to nasze znaki rozpoznawcze. Cieszymy się, ÅŒe doceniasz zaangaÅŒowanie swojego Opiekuna — wierzymy, ÅŒe jego wsparcie to jedna ze składowych sukcesu w diecie❀

Super Aplikacja i opieka

Aplikacja bardzo wygodna i naprawdę super jest moÅŒliwość podmiany przepisów.
Opiekun - kompetentny i wspierający.
Uczę się zdrowo jeść i Ferretyna po niecałym miesiącu skoczyła mi o 1 stopień!

2026幎4月29日

Dziękujemy za opinię 🙂

Miło nam słyszeć, ÅŒe aplikacja Respo spełnia Twoje oczekiwania, a jej funkcje ułatwiają utrzymanie diety🙂

ZaleÅŒy nam na tym, aby Opiekun był Twoim wsparciem w dÄ…ÅŒeniu do upragnionego celu. Cieszymy się, ÅŒe widzisz juÅŒ pierwsze pozytywne efekty współpracy ❀

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Właśnie o to nam chodzi — by zdrowa dieta była nowym stylem ÅŒycia, a nie tylko chwilową zmianą 😊 Wspaniale słyszeć, ÅŒe widzisz efekty redukcji, a wyniki badań uległy poprawie ❀

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona . W diecie jest wszystko czego tak naprawdę oczekiwałam. Czuję się świetnie i nadal będę korzystała z planu. Polecam z całego serca.

2026幎4月6日

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie 🙂

Niezmiernie miło nam słyszeć, ÅŒe nasza dieta spełniła Twoje oczekiwania i pozytywnie wpłynęła na Twoje samopoczucie ❀

5぀星のうち5の評䟡

Pyszne jedzienie, łatwe do przygotowania, opiekun nad celem który wspiera i pchna do przodu.

2026幎4月10日

Bardzo dziękujemy za opinię 🙂

Cieszymy się, ÅŒe nasze posiłki przypadły Ci do gustu ❀ Nasi specjaliści, dyplomowani dietetycy słuŌą wsparciem merytorycznym i motywacją kaÅŒdego dnia 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。