レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Respo to ścieÅŒka ktoŕa warto podÄ…ÅŒać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wiele razy próbowałam róŌnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemoÅŒliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, róŌnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... もっず芋る

䌁業情報

1. 栄逊士
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzą, ÅŒe odchudzanie moÅŒe być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Słabo

Aplikacja pod kątem diety jest bardzo dobra - przepisy są proste, dania w większości smaczne a lista zakupów jest duÅŒym ułatwieniem. Pod kątem treningów to totalna ściema - treningi przygotowywane są bez ÅŒadnej ankiety i układane do bólu schematycznie. Mam wraÅŒenie, ÅŒe aplikacja słuÅŒy głównie do wciskania kolejnych, nietanich produktów - ebooków, konsultacji itp. Jeśli oczekujesz czegoś więcej, niÅŒ zbiór przepisów - odradzam.

2026幎4月27日

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, ÅŒe doceniasz prostotę proponowanych przez nas posiłków oraz funkcje zawarte w naszej aplikacji.

Ćwiczenia, podobnie jak dieta, dopasowywane są zawsze indywidualnie na podstawie informacji zawartych w formularzu ÅŒywieniowo-medycznym. Po zgłoszeniu uwag w kwestii ćwiczeń, trener-fizjoterapeuta nanosi niezbędne korekty w planie.

ZaleÅŒy nam na tym, by kaÅŒdy Podopieczny miał świadomość i pełną wiedzę o wszystkich dostępnych u nas dodatkach do pakietu, dlatego regularnie i na bieŌąco przesyłamy róŌnego rodzaju powiadomienia. Oczywiście, skorzystanie z przedstawianych opcji jest nieobowiązkowe i ma charakter czysto informacyjny.

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. KaÅŒda opinia jest dla nas waÅŒna i pomaga nam udoskonalać nasze usługi.

5぀星のうち5の評䟡

Dzięki apce osiągnęłam zamierzone cele

Dzięki apce osiągnęłam zamierzone cele. Jedzonko pyszne , polecam!!

2026幎4月25日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i gratulujemy osiągniętych celów! 💪 Cieszymy się, ÅŒe to właśnie z Respo udało się tego dokonać 😍

5぀星のうち5の評䟡

Dieta jest dopasowana do stylu ÅŒycia

Dieta jest dopasowana do stylu ÅŒycia, preferencji i celu.Kontakt oraz pomoc w ze strony dietetyka w dosłownie w kaÅŒdym aspekcie ÅŒycia o jaki zapytłem.
Wygodna kontrola posilków w aplikacji . Mega pyszne przepisy 🫡Polecam bo naprawdę warto 💪

2025幎4月22日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❀

Właśnie o to nam chodzi — by dieta była dopasowana do Ciebie i Twojego stylu ÅŒycia oraz celu, który chcesz osiągnąć. Wiemy, ÅŒe klucz do sukcesu to smaczne posiłki i wsparcie dyplomowanego specjalisty, a takÅŒe aplikacja ułatwiają utrzymanie planu w ryzach 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Dawno nie czułam się tak zaopiekowana

Dawno nie czułam się tak zaopiekowana, duÅŒo razy korzystałam z wizyt u róŌnych dietetyków ale dopiero aplikacja Respo i opiekun celu do mnie "trafiły". Motyw zamienników, gotowców w moim intensywnym trybie ÅŒycia naprawdę robią robotę i nie niweczą planu gdy jest jakis kryzys... polecam! Juz drugi rok z respo!

Dziękujemy za opinię 🫶

Wsparcie dyplomowanego dietetyka i dopasowanie planu do indywidualnych potrzeb Podopiecznego to nieodłączne elementy satysfakcjonującej współpracy. Wiemy, ÅŒe tempo ÅŒycia potrafi być zawrotne i wiemy teÅŒ, jak temu zaradzić, by wypracowane efekty nie poszły na marne 💪

Cieszymy się, ÅŒe z nami jesteś!

Współpraca z Respo jest rewelacyjna

Współpraca z Respo jest rewelacyjna. Super posiłki szybkie, smacznego, bez dziwnych składników. Wszystko dostosowane pod moje preferencje

Dziękujemy za opinię ❀

Lubimy udowadniać, ÅŒe zdrowa dieta moÅŒe być szybka, smaczna i z ogólnodostępnych składników, a przy tym idealnie dopasowana do preferencji Podopiecznego 😋

Podoba mi się to

Podoba mi się to, ÅŒe są ekstra pakiety do wykupienia, np produkty które mogę kupić w Å»abce i mają fajny skład i podobne kcal. Lubie kontakt z dietetykiem, odpowiedzi są dość szybko.

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Nasze pakiety zdecydowanie ułatwiają ÅŒycie oraz utrzymanie dobrze zbilansowanej diety równieÅŒ wtedy, gdy nie mamy moÅŒliwości samodzielnego przygotowania posiłku 😊 Cieszymy się, ÅŒe doceniasz kontakt ze swoim Opiekunem! 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Współpracuje z Respo od poczatku tego

Współpracuje z Respo od poczatku tego roku i jestem bardzo zadowolona!
Aplikacja jest bardzo przejrzysta i intuicyjna, ma sie staly kontakt z dietetykiem ktory wspiera cala droge odchudzania. Do tego jest bardzi duzo przepisow i najbardziej podobaja mi sie fit desery - super ze w tradycyjnych daniach sa zdrowsze zamieniki!
Takze polecam

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Dbamy o to, by funkcje zawarte w naszej aplikacji wpływały na komfort współpracy, a jej obsługa była maksymalnie intuicyjna. Bardzo miło nam słyszeć, ÅŒe aktywnie korzystasz z apki, a Twój Opiekun dba o to, byś odczuwała realne wsparcie z jego strony.

Nasi Podopieczni mocno cenią proponowane przez nas zdrowsze wersje deserów, co absolutnie nas nie dziwi 😋

Dziękujemy za polecenie i ÅŒyczymy wszystkiego dobrego ❀

5぀星のうち5の評䟡

Spróbowałam kaÅŒdej diety dostępnej na

Spróbowałam kaÅŒdej diety dostępnej na rynku,ale Repo odmieniło moje ÅŒycie dopiero tu nauczyłam się świadomie odÅŒywić

2026幎4月21日

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię.

Miło nam słyszeć, ÅŒe pozytywnie oceniasz naszą współpracę i to właśnie Respo pozwoliło Ci na świadomą zmianę nawyków ÅŒywieniowych ❀

Polecam z czystym sumieniem

Polecam z czystym sumieniem. Fajnie dopracowana aplikacja, kontakt z dietetykiem teÅŒ spoko. Dieta i posiłki dopasowane, jest i moÅŒliwość wykluczeń produktów czy zmiany posiłków na inne. Pierwsze efekty juÅŒ mam za sobą.

2026幎4月21日

Dziękujemy za opinię 😍

Gratulujemy pierwszych efektów! 💪
Super, ÅŒe masz dobry kontakt ze swoim dietetykiem, a wszystkie Twoje sugestie dotyczące diety zostały uwzględnione. Nieustannie dbamy o rozwój naszej apki, aby jeszcze bardziej ułatwić osiąganie celów 🙂

Dieta dla kaÅŒdego

Jestem bardzo zadowolona ÅŒe współpracy z Respo i moim Opiekunem Celu. Polecam równieÅŒ osobom, których głównym celem niekoniecznie jest redukcja wagi, ale wyrobienie zdrowych nawyków ÅŒywieniowych przy róŌnego rodzaju dolegliwościach/schorzeniach. Dieta bardzo mi pomogła i czuję się znakomicie. Aplikacja intuicyjna, świetne i profesjonalne porady, wskazówki, wszystko spełniło moje oczekiwania. Polecam bardzo :)!

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie 🙂

Niezwykle miło nam słyszeć, ÅŒe nasza dieta oraz współpraca z przypisanym Opiekunem spełniły Twoje oczekiwania. W Respo słuÅŒymy wsparciem nie tylko w przypadku redukcji. Przede wszystkim dbamy o wprowadzenie nowych, zdrowych, a przy tym trwałych nawyków, uwzględniając przy tym stan zdrowia Podopiecznego. Jednak najwaÅŒniejsze jest dla nas przede wszystkim to, ÅŒe Twoje samopoczucie uległo znaczącej poprawie ❀

5぀星のうち5の評䟡

Respo to jedna z najlepszych decyzji

Respo to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam dla siebie.
Nie dlatego, ÅŒe „jest dietą” — ale dlatego, ÅŒe w końcu wszystko zaczęło mieć sens.

Bez głodzenia.
Bez frustracji.
Bez chaosu.

Za to z ogromnym poczuciem zaopiekowania, spokojem i realnymi efektami.

Jadłospisy są nie tylko dopasowane, ale teÅŒ po prostu
 przyjemne.
Takie, które chce się jeść — i do których chce się wracać.

Największe zaskoczenie?
To, ÅŒe zmiana przyszła naturalnie. Bez walki.

Dziś wiem, ÅŒe Respo to nie chwilowy plan —
to styl Ōycia, który zostaje.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię i gratulujemy świetnej decyzji! 💚

Pokazujemy, ÅŒe dieta moÅŒe być naprawdę przyjemna i prosta w utrzymaniu, nie musi się wiązać z uczuciem głodu czy restrykcjami. Niewielka zmiana nawyków potrafi zaprocentować fenomenalnymi rezultatami — bardzo nas cieszy, ÅŒe dostrzegasz to równieÅŒ u siebie. Respo to nowy, zdrowszy styl ÅŒycia 🙂 Jesteśmy dumni, ÅŒe moÅŒemy Ci towarzyszyć w tej drodze.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo dobry kontakt z klientem

Bardzo dobry kontakt z klientem, smaczne posiłki, efekty widać bardzo szybko. Szczerze polecam.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie ❀

Wsparcie Opiekuna to istotny element współpracy, dlatego cieszymy się, ÅŒe tak pozytywnie oceniasz kontakt między wami.

Fantastycznie, ÅŒe efekty są juÅŒ u Ciebie widoczne! To właśnie smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego posiłki pozwalają wypracować realne rezultaty 💪

Gorąco polecam respo

Gorąco polecam respo. Opieka opiekuna na wysokim poziomie, app intuicyjne, plan treningowy i ÅŒywieniowy dopasowany indywidualnie. Przerobilam wiele diet ale dopiero teraz widac efekty wspolpracy.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Twoje zadowolenie i satysfakcja ze współpracy to dla nas ogromne wyróŌnienie 🙂 Intuicyjna aplikacja, a takÅŒe współpraca z dyplomowanym specjalistą oraz dopasowane indywidualnie posiłki i plan treningowy to klucz do sukcesu i utrzymania motywacji.

Dieta bez wyrzeczeń

Jedzenie jest przepyszne i dostosowane do moich potrzeb. Bardzo podoba mi się opcją wymiany składników bo w taki sposób mogę dostosować dietę do tego na co mam ochotę. Bardzo łatwa obsługa

2026幎3月1日

Dziękujemy za opinię ❀

Indywidualnie dopasowany plan to jedna ze składowych sukcesu 😊 Nasi dietetycy dobierają posiłki na podstawie informacji zamieszczonych przez Podopiecznego w obszernym formularzu, dzięki czemu dieta jest idealnie dostosowana do potrzeb. MoÅŒliwość wymiany składników daje jeszcze większą elastyczność w zarządzaniu planem i zdecydowanie ułatwia utrzymanie diety 🙂 Super, ÅŒe z tego korzystasz!

5぀星のうち2の評䟡

Było świetnie, ale coś się zmieniło

Korzystam z RESPO od początku 2024 roku. Na starcie byłem sceptyczny wobec takiego rozwiązania, ale szybko zostałem pozytywnie zaskoczony. Pierwsi opiekunowie celu naprawdę robili świetną robotę i byli zaangaÅŒowani, wspierający i skupieni nie tylko na wynikach, ale przede wszystkim na człowieku. Szczególnie dobrze wspominam współpracę z Damianem i później Kasią.
Niestety z czasem jakość obsługi zaczęła wyraźnie spadać. Dietetycy zmieniają się co kilka miesięcy, a podejście stało się bardziej schematyczne i nastawione na wskaźniki. Mam wraÅŒenie, ÅŒe obecnie najwaÅŒniejszym celem jest redukcja wagi „za wszelką cenę”, zamiast indywidualnego podejścia do sytuacji klienta.
Dla kontekstu od początku współpracy udało mi się zrzucić ponad 20 kg, głównie dzięki dobremu wsparciu na starcie. Obecnie przygotowuję się do ukończenia Korony Półmaratonów Polski, co wiÄ…ÅŒe się z intensywnymi treningami i duÅŒym wydatkiem energetycznym (nawet ponad 2000 kcal podczas biegu). Mimo to otrzymałem rekomendację, by nadal trzymać się redukcji bez większej elastyczności, a sugestia odpowiedniego ładowania węglowodanami przed startem została sprowadzona do
 dodatkowo płatnego pakietu.
To dla mnie sygnał, ÅŒe oprócz wyników pojawiła się teÅŒ presja na sprzedaÅŒ usług dodatkowych. Brakuje mi realnego słuchania klienta i dostosowania planu do aktualnych celów (np. sportowych), a nie wyłącznie „trzymania się planu”.
Podsumowując: początek współpracy był naprawdę świetny i pokazał duÅŒy potencjał tej usługi. Niestety obecnie mam wraÅŒenie, ÅŒe większe znaczenie mają KPI, wyniki i sprzedaÅŒ niÅŒ jakość relacji i indywidualne podejście. W efekcie nie planuję przedłuÅŒać współpracy z dietetykiem.

Na plus zdecydowanie wyróŌnia się sama aplikacja oraz baza przepisów, są bardzo dobrze przygotowane, praktyczne i warte polecenia.

2026幎4月19日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Miło nam, ÅŒe doceniasz aplikację oraz naszą autorską bazę przepisów, a takÅŒe współpracę z Twoimi Opiekunami.

MoÅŒliwość rozwoju naszych specjalistów jest dla nas bardzo istotna, dlatego zmiana dietetyka prowadzącego bywa często wynikiem awansu wewnętrznego w strukturach Centrum Respo. Zapewniamy jednak pełną swobodę w tym zakresie – kaÅŒdy Podopieczny moÅŒe w dowolnym momencie poprosić o zmianę przypisanej osoby na innego eksperta, aby współpraca w pełni odpowiadała jego potrzebom.

ZaleÅŒy nam na tym, aby kaÅŒdy plan ÅŒywieniowy był idealnie dopasowany do indywidualnych preferencji i potrzeb Podopiecznego. Diety są tworzone na podstawie szczegółowego formularza ÅŒywieniowo-medycznego i zawartych w nim informacji, a usługa 7-dniowej gwarancji pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie swojego menu pod swoje aktualne potrzeby i cele długoterminowe. PoniewaÅŒ okres tzw. ładowania węglowodanami jest specyficznym, zazwyczaj bardzo krótkotrwałym etapem, moÅŒe wymagać dodatkowej konsultacji z dietetykiem, który szczegółowo omówi zasady komponowania jadłospisu na krótko przed startem, uwzględniając większe zapotrzebowanie na węglowodany przez okres kilku dni.

Zachęcamy do kontaktu poprzez formularz dostępny na naszej stronie internetowej -> https://centrumrespo.pl/kontakt/ w celu zweryfikowania sytuacji i wypracowania satysfakcjonującego rozwiązania.

5぀星のうち5の評䟡

Zaczynam przygodę z respo jestem

Zaczynam przygodę z respo jestem zadowolona 3tyg.i juz mniej 3.5kg nie spodziewałam się takich efektów. Pani dietetyk bardzo pomocna w kaÅŒdej sprawie i jedzenie dobrane idealnie podemnie z serduszka całego polecam RESPO

2026幎3月10日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie 💚

Gratulujemy osiągniętych rezultatów i oczywiście trzymamy mocno kciuki za dalsze sukcesy! 💪

Bardzo cieszy nas to, ÅŒe doceniasz swojego dietetyka i dobrane przez niego przepisy 😊 Jesteśmy dumni, ÅŒe moÅŒemy Ci towarzyszyć w tej drodze!

Proste dopasowane przepisy

Proste dopasowane przepisy , )mozliwosc zmiany posilku lub mozliwosc zamieny produkt jak czegos braknie). Szybki i profesjonaly kontakt z dietetykiem prowadzacym . Korzystam juz dlugo i nie zamienie na zaden inny plan . Nawet jezeli nie wykonuje planu 100% ( z wlasnej winy ) jest wsparcie i zrozumienie oraz kop motywacyjny.

2026幎4月18日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i zaufanie 🫶

W Respo trzymamy się zasady, ÅŒe to dieta ma być dopasowana do Ciebie, a nie Ty do niej 🙂 Właśnie dlatego nasi Podopieczni mają moÅŒliwość indywidualnego dostosowania zarówno całych posiłków, jak i pojedynczych składników.

Kompleksowe wsparcie dyplomowanego specjalisty to coś, na co kładziemy szczególny nacisk. Doskonale rozumiemy teÅŒ, ÅŒe nie zawsze uda się utrzymać plan w 100% — tutaj z pomocą przychodzi zasada 80/20, którą polecamy naszym Podopiecznym 😊

5぀星のうち5の評䟡

Jestem z Wami juŌ prawie dwa lata

Jestem z Wami juÅŒ prawie dwa lata. Dieta tu juÅŒ codzienna rutyna ÅŒywienia a nie krótkotrwały plan na schudnięcie. Łatwość przygotowania posiłków, róŌnorodność, smak i profesjonalna opieka to największe zalety.

2025幎9月1日

Dziękujemy za pozytywną opinię 😊

To właśnie smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego przepisy pozwalają wypracować realne efekty i nową, zdrową rutynę ÅŒywieniową. Bardzo nam miło, ÅŒe doceniasz zarówno proponowane przez nas posiłki, jak i opiekę dietetyka 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Jestem mega zadowolona bo waga jest

Jestem mega zadowolona bo waga jest mniejsza juŌ o ok 20 kg.
Mimo ÅŒe mam juÅŒ 60+ to uczę się przyządzać posiłki i robić zakupy

2026幎4月15日

Dziękujemy za opinię i gratulujemy 20 kg mniej — ten wynik robi wraÅŒenie 💪
Cieszymy się, ÅŒe moÅŒemy Ci towarzyszyć w tej drodze 😊

5぀星のうち5の評䟡

Dieta (z moją małą pomocą) czyni cuda

Dieta (z moją małą pomocą) czyni cuda. Potrawy są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu.

2026幎4月15日

Dziękujemy za opinię 🙂

Cieszymy się, ÅŒe nasze przepisy trafiły w Twój gust. Bardzo nam miło, ÅŒe wspomniane przez Ciebie cuda dzieją się właśnie za sprawą Respo, ale ogromne brawa naleŌą się przede wszystkim Tobie! 💪

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。