Respo to ÅcieÅŒka ktoÅa warto podÄ ÅŒaÄ.Ja wyznaczyÅam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoÅ obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiÅki sÄ boskie i proste.Res... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wiele razy próbowaÅam róŌnych diet. Z reguÅy kg wracaÅy odstawianie ulubionych przekÄ sek i daÅ uniemoÅŒliwiaÅo mi trzymanie wagi. Z Respo byÅo i jest inaczej. PosiÅki sÄ smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy. Dieta zostaÅa dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. PosiÅki sÄ smaczne, róŌnorodne i Åatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
W ciagu 6 miesiÄcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miaÅem najdÅuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciÅem 6kg, najadalem sie a posiÅki byÅy proste do przygotowania. Przy drugim ca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod staÅÄ opiekÄ dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. DziaÅamy zgodnie z metodÄ Respo, jedynÄ polskÄ metodÄ odchudzania o skutecznoÅci potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcÄ jest doktor dietetyki MichaÅ Wrzosek. UkÅadamy dietÄ idealnie dopasowanÄ do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywnoÅci fizycznej w sam raz na TwojÄ formÄ. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dziÄki nim kolejna dieta nie bÄdzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzÄ , ÅŒe odchudzanie moÅŒe byÄ przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciÄ gniÄcie Twojej rÄki.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bardzo dobre posiÅki
Bardzo dobre posiÅki, staÅy monitoring planów ÅŒywieniowych, super kontakt.

Pakiet podstawowy
Pakiet podstawowy ale opieka niesamowita, ciÄ gÅy kontakt z opiekunem. Praktyczne i skuteczne porady. Fachowe motywowanie. No o przede wszystkim efekty.

Znamomite efekty
WspóÅpraca z Respo pozwala mi szybko osiÄ gaÄ rezultaty, bez gÅodzenia siÄ, bez napadów objadania i wiecznego zdenerwowania. Bardzo smaczne i maksymalnie Åatwe do przyrzÄ dzenia posiÅki i nieoceniona pomoc dietetyka na chacie. Efekt-22 kg w 4 miesiÄ ce i Åwietne samopoczucie. Polecam kaÅŒdemu.

Rewelacyjna opcja na zabieganych
Rewelacyjna opcja na zabieganych. Proste i szybkie przepisy, aplikacja uÅatwiajÄ ca bardzo ÅŒycie

centrumrespo.pl ããã®åç
Polecam! Zdrowa dieta z empatycznym podejÅciem.
Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy z Respo. JuÅŒ od samego poczÄ tku czuÅam, ÅŒe moje potrzeby i problemy sÄ brane pod uwagÄ. Pani dietetyk opracowaÅa smacznÄ i prostÄ dietÄ, której skÅadniki sÄ Åatwo dostÄpne i niedrogie. Kontakt z opiekunkÄ celu jest bardzo dobry, szybko i konkretnie odpowiada na moje wszelkie pytania. Cena pakietu równieÅŒ bardzo pozytywnie mnie zaskoczyÅa, na pewno bÄdÄ przedÅuÅŒaÄ wspóÅpracÄ, poniewaÅŒ juÅŒ po 2 tyg. widziaÅam realne zmiany.

Polecam serdecznieâ¥ïž Idealnie dobranaâŠ
Polecam serdecznieâ¥ïž Idealnie dobrana dieta, wszystko jest takie pyszne, proste w przygotowaniu, najlepsze jest to, ÅŒe jestem najedzona i nie mam ochoty na sÅodkie! Nie wspomnÄ juÅŒ o opiece dietetyka( pozdrawiam PaniÄ AleksandrÄ PoÅóg) cudowny kontakt, wiem ÅŒe mogÄ napisaÄ z kaÅŒdÄ " pierdoÅÄ " i zawsze uzyskam merytorycznÄ odpowiedź! Jak dla mnie 100/10 â¥ïž

Aplikacja jest genialna
Aplikacja jest genialna - widaÄ ÅŒe zostaÅa stworzona przez praktyków. Posiada wszystkie niezbÄdne funkcje i jest Åatwa w obsÅudze. Å»aÅuje tylko ÅŒe tak późno siÄ zdecydowaÅam na wspóÅpracÄ :)

Åwietnie wsparcie w procesie
Åwietnie wsparcie w procesie. Fajne dopasowanie diety do mojej indywidualnej sytuacji

centrumrespo.pl ããã®åç
To jest kurs jak nauczyÄ siÄ jak zdrowoâŠ
To jest kurs jak nauczyÄ siÄ jak zdrowo siÄ odÅŒywiaÄ. Co, ile i w jakich proporcjach. Samodzielnie robisz zakupy i gotujesz dla siebie. ChudniÄcie jest nagrodÄ . Respo bardzo mi pomogÅo, bez tej wspóÅpracy nie daÅabym rady. StraciÅam 10 kilogramów bez wiÄkszego wysiÅku.

centrumrespo.pl ããã®åç
Respo polecam wszystkim :)
Respo polecam wszystkim swoim bliskim i znajomym, nawet takim, którzy nie majÄ problemów z wagÄ , a po prostu majÄ trudnoÅci ze zdrowym odÅŒywianiem, planowaniem zakupów, gotowaniem :) Jest to ogromne uÅatwienie w codziennym ÅŒyciu. Przepisy sÄ pyszne i proste! Do tego mam na czacie dostÄp do wspaniaÅej dietetyczki Kasi Ch., która bardzo mi pomaga, sÅucha, analizuje, a przede wszystkim jest bardzo ÅŒyczliwa i wspierajÄ ca.

Dobrze dobrane przepisy
Dobrze dobrane przepisy, smacznego i ciekawe. DajÄ dobre rezultaty. ReagujÄ na potrzeby i zmiany pojawiajÄ ce sie w trakcie. Czytelna apka

NaprawdÄ warto :)
Respo to naprawdÄ super opcja dla osób, które szukajÄ pomocy i wsparcia w osiÄ ganiu swoich celów w zakresie zdrowia i sylwetki, bez wyrzeczeÅ i ograniczeÅ :) W pewnym momencie osiÄ gneÅam granicÄ wagi ponizej, której nie potrafiÅam juÅŒ sama zejÅÄ i dieta z Respo bardzo mi pomogla. Przepisy sÄ Åatwe i pyszne, czasem ludzie sÄ w szoku, ÅŒe takie dania pomagajÄ schudnÄ Ä. Mozna wszystko dopasowaÄ pod siebie, iloÅÄ posiÅków, co danego dnia zjesÄ, jakie dania i skÅadniki lubimy, a jakie nie. Samo generujÄ ca siÄ lista zakupów i moÅŒliwoÅÄ dopasowania je pod liczbÄ porcji dla pozostaÅych domowników jest super wygodna. Respo pomoglo mi teÅŒ bardzo urozmaiciÄ to co jem i otrzymyÄ siÄ na dania, na ktore sama bym siÄ pewnie nie zdecydowaÅa a okazaÅy siÄ przepyszne. Wsparcie dietetyka, moÅŒliwoÅÄ zapytania go o cokolwiek, jak sobie poradziÄ na wyjezdzie czy omówiÄ jakiÅ problem, który siÄ pojawia, teÅŒ duÅŒo daje. Ja jestem z Respo juÅŒ chyba prawie dwa lata i na razie nie zamierzam rezygnowaÄ :)

Aktualnie wspóÅpracuje z centrum RespoâŠ
Aktualnie wspóÅpracuje z centrum Respo juÅŒ 3 miesiÄ
ce. Jestem bardzo zadowolona z efektów! Przepisy sÄ
bardzo smaczne, wgl nie czujÄ siÄ jakby to byÅa dieta, uczy zdrowych nawyków. Moja opiekunka, Pani Zuzia jest cudowna! Motywuje do dziaÅania, sprawnie odpowiada na wiadomoÅci, udzielajÄ
c wyczerpujÄ
cych odpowiedzi, jest bardzo kompetentna i profesjonalna. Treningi sÄ
ciekawe i róŌnorodne.
Polecam Respo kaÅŒdemu kto chce nie tylko schudnÄ
Ä, ale równieÅŒ zmieniÄ swoje nawyki ÅŒywieniowe i styl ÅŒycia na lata !

Bardzo polecam wspóÅpracÄ z Respo
Bardzo polecam wspóÅpracÄ z Respo. Na liczniku juÅŒ -6 kg i co najwaÅŒniejsze nie chodzÄ gÅodna. Kontakt z dietetykiem kiedy tylko zechce, zawsze konkretnie i na bieÅŒÄ co. DuÅŒy wybór przepisów czasami nawet zbyt duÅŒy poniewaÅŒ nie wiadomo co wybraÄð«£ a przepisy sÄ naprawdÄ dobrze dobrane i smaczne. Szczerze- gubienie kilogramów nigdy nie byÅo tak Åatwe ð

centrumrespo.pl ããã®åç
Jestem w Respo od jakiegoÅ czasu. Jestem mega zadowolona nie tylko z diety ale równieÅŒ z treningów. Kontakt z dietetykiem super zawsze jest kiedy jej potrzebuje doradzi, wspiera mnie przy chwilach zaÅamania bo i takie bywajÄ . Polecam z czystym sumieniem âºïž

Bardzo profesjonalne i indywidualneâŠ
Bardzo profesjonalne i indywidualne podejÅcie do kaÅŒdego podopiecznego.

centrumrespo.pl ããã®åç
Super wspóÅpraca z opiekunem celuâŠ
Super wspóÅpraca z opiekunem celu ,dopasowane posiÅki ,wygodna aplikacja.

centrumrespo.pl ããã®åç
Kontakt z dietetykiem i bardzo smaczneâŠ
Kontakt z dietetykiem i bardzo smaczne posiÅki

Polecam RESPO na 100%
Polecam RESPO kaÅŒdemu kto boi siÄ, ÅŒe nie da rady. Z RESPO wszystko jest Åatwiejsze, wystarczy tylko zaczÄ
Ä a Åwietny TEAM poprowadzi CiÄ krok po kroku.
PrzygodÄ z RESPO rozpoczÄ
Åem ponad rok temu. Po 8 miesiÄ
cach udaÅo siÄ zejÅÄ ze 100kg do 80kg. Cel osiÄ
gniÄty bez wiÄkszych ograniczeÅ, jedzÄ
c to co lubiÄ i co mi smakuje. MoÅŒliwoÅÄ zmiany posiÅków pomaga unikaÄ monotonii a treningi sÄ
zawsze dopasowane do poziomu wytrenowania. Na kaÅŒde pytanie czy wÄ
tpliwoÅÄ dietetyk odpowiada na drugi dzieÅ, opiekuje siÄ i wspiera przez caÅy czas. A po osiÄ
gniÄciu celu pomaga wybraÄ nowy. Aplikacja jest czytelna i intuicyjna co tylko uÅatwia wytrwanie w postanowieniu. Przez ten czas nauczyÅem siÄ zdrowej relacji z jedzeniem.

Super
Apka wymusza rutyne, na ktorÄ na codzieÅ ciezko samwmu aie zebrac. Super inspirujÄ cw community i opiekun.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ