レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Respo to ścieÅŒka ktoŕa warto podÄ…ÅŒać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wiele razy próbowałam róŌnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemoÅŒliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, róŌnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... もっず芋る

䌁業情報

1. 栄逊士
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzą, ÅŒe odchudzanie moÅŒe być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bardzo dobre posiłki

Bardzo dobre posiłki, stały monitoring planów ÅŒywieniowych, super kontakt.

Dziękujemy za pozytywną opinię 💚

Super, ÅŒe zaproponowane przez naszego dietetyka posiłki trafiły w Twój gust! Kompleksowe wsparcie dyplomowanego specjalisty, który stale monitoruje Twoje postępy, to coś, na co kładziemy szczególny nacisk 🙂

Pakiet podstawowy

Pakiet podstawowy ale opieka niesamowita, ciągły kontakt z opiekunem. Praktyczne i skuteczne porady. Fachowe motywowanie. No o przede wszystkim efekty.

Dziękujemy za opinię 🙂

Wsparcie Opiekuna jest dla nas istotnym elementem współpracy, dlatego cieszymy się, ÅŒe tak pozytywnie oceniasz kontakt między wami. Wierzymy, ÅŒe wsparcie dyplomowanego dietetyka istotnie przyczynia się do osiągnięcia realnych efektów 🙂

Znamomite efekty

Współpraca z Respo pozwala mi szybko osiągać rezultaty, bez głodzenia się, bez napadów objadania i wiecznego zdenerwowania. Bardzo smaczne i maksymalnie łatwe do przyrządzenia posiłki i nieoceniona pomoc dietetyka na chacie. Efekt-22 kg w 4 miesiące i świetne samopoczucie. Polecam kaÅŒdemu.

Dziękujemy za opinię i gratulujemy 22 kg mniej, fantastyczny wynik 😍

Cieszymy się, ÅŒe nasze plany ÅŒywieniowe i wsparcie Opiekuna spełniły Twoje oczekiwania, a dieta pozytywnie wpłynęła na Twoje samopoczucie. Pyszne jedzenie i dobry kontakt z dietetykiem to coś, na czym szczególnie nam zaleÅŒy 🙂 Dieta nie musi wiązać się z licznymi wyrzeczeniami czy ciągłym uczuciem głodu, co doskonale potwierdza Twoja opinia. Pokazujemy, ÅŒe moÅŒna chudnąć łatwo i przyjemnie 😊

Rewelacyjna opcja na zabieganych

Rewelacyjna opcja na zabieganych. Proste i szybkie przepisy, aplikacja ułatwiająca bardzo ÅŒycie

Dziękujemy za opinię ❀

Podstawą naszych diet jest elastyczność, dzięki czemu kaÅŒdy plan jest dopasowany do potrzeb i preferencji Podopiecznego. Udowadniamy, ÅŒe zdrowa dieta jest moÅŒliwa nawet wtedy, kiedy nie mamy czasu na skomplikowane, czasochłonne posiłki. Cieszymy się, ÅŒe aplikacja wspiera Cię w codziennym pędzie i ułatwia realizację planu 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Polecam! Zdrowa dieta z empatycznym podejściem.

Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo. JuÅŒ od samego początku czułam, ÅŒe moje potrzeby i problemy są brane pod uwagę. Pani dietetyk opracowała smaczną i prostą dietę, której składniki są łatwo dostępne i niedrogie. Kontakt z opiekunką celu jest bardzo dobry, szybko i konkretnie odpowiada na moje wszelkie pytania. Cena pakietu równieÅŒ bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, na pewno będę przedłuÅŒać współpracę, poniewaÅŒ juÅŒ po 2 tyg. widziałam realne zmiany.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie 😍

Cieszymy się, ÅŒe jesteś tak zadowolona ze współpracy! To świetnie słyszeć, ÅŒe nasze posiłki przypadły Ci do gustu i były dla Ciebie smaczne i szybkie w przygotowaniu, a realizacja listy zakupów nie stanowiła wyzwania — właśnie o to nam chodzi, by było pysznie, zdrowo i prosto. Dziękujemy równieÅŒ za podkreślenie pełnego wsparcia ze strony Opiekuna 🙂
Super, ÅŒe widzisz juÅŒ u siebie realne zmiany i będziemy mieć okazję współpracować dalej 🙂

Polecam serdecznie♥ Idealnie dobrana

Polecam serdecznie♥ Idealnie dobrana dieta, wszystko jest takie pyszne, proste w przygotowaniu, najlepsze jest to, ÅŒe jestem najedzona i nie mam ochoty na słodkie! Nie wspomnę juÅŒ o opiece dietetyka( pozdrawiam Panią Aleksandrę Połóg) cudowny kontakt, wiem ÅŒe mogę napisać z kaÅŒdą " pierdołą" i zawsze uzyskam merytoryczną odpowiedź! Jak dla mnie 100/10 ♥

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię oraz polecenie! ❀

W Respo udowadniamy, ÅŒe dieta moÅŒe być naprawdę prosta w przygotowaniu, a przy tym smaczna i sycąca 🙂 Dziękujemy za Twoje zaufanie i docenienie wysiłku naszych dietetyków. Å»yczymy Ci dalszych sukcesów na drodze do zdrowia i dobrej formy! 💪

Aplikacja jest genialna

Aplikacja jest genialna - widać ÅŒe została stworzona przez praktyków. Posiada wszystkie niezbędne funkcje i jest łatwa w obsłudze. Å»ałuje tylko ÅŒe tak późno się zdecydowałam na współpracę :)

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i tak miłe słowa ❀

Dokładamy wszelkich starań, aby nasza aplikacja była maksymalnie intuicyjna i stanowiła znaczące ułatwienie w realizacji planu. Cieszymy się, ÅŒe aktywnie z niej korzystasz 🙂

Świetnie wsparcie w procesie

Świetnie wsparcie w procesie. Fajne dopasowanie diety do mojej indywidualnej sytuacji

Dziękujemy za opinię 🫶

Bardzo nam miło, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej współpracy! Indywidualnie dopasowana dieta to nasz znak rozpoznawczy 😊

5぀星のうち5の評䟡

To jest kurs jak nauczyć się jak zdrowo

To jest kurs jak nauczyć się jak zdrowo się odÅŒywiać. Co, ile i w jakich proporcjach. Samodzielnie robisz zakupy i gotujesz dla siebie. Chudnięcie jest nagrodą. Respo bardzo mi pomogło, bez tej współpracy nie dałabym rady. Straciłam 10 kilogramów bez większego wysiłku.

2026幎4月3日

Dziękujemy za opinię ❀

Jesteśmy niezwykle dumni, ÅŒe mogliśmy być częścią Twojej podróŌy ku zdrowiu i lepszym nawykom ÅŒywieniowym. Cieszymy się, ÅŒe nasza współpraca dała pozytywne efekty, a redukcja wagi przyszła z łatwością 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Respo polecam wszystkim :)

Respo polecam wszystkim swoim bliskim i znajomym, nawet takim, którzy nie mają problemów z wagą, a po prostu mają trudności ze zdrowym odÅŒywianiem, planowaniem zakupów, gotowaniem :) Jest to ogromne ułatwienie w codziennym ÅŒyciu. Przepisy są pyszne i proste! Do tego mam na czacie dostęp do wspaniałej dietetyczki Kasi Ch., która bardzo mi pomaga, słucha, analizuje, a przede wszystkim jest bardzo ÅŒyczliwa i wspierająca.

2026幎4月3日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie nas swoim bliskim 😊

Respo kierujemy równieÅŒ do osób, które chcą być świadome tego, jak się zdrowo odÅŒywiać — a niekoniecznie chcą zmieniać przy tym swoją wagę. Proste, dostosowane do preferencji Podopiecznego przepisy, a takÅŒe wsparcie dyplomowanego dietetyka pozwalają na skuteczne wdroÅŒenie poprawnych nawyków ÅŒywieniowych 🙂

Dobrze dobrane przepisy

Dobrze dobrane przepisy, smacznego i ciekawe. Dają dobre rezultaty. Reagują na potrzeby i zmiany pojawiające sie w trakcie. Czytelna apka

2025幎12月1日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Bardzo cieszą nas Twoje słowa i satysfakcja ze współpracy 🙂 To właśnie smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego przepisy pozwalają wypracować realne efekty, a czytelna aplikacja ułatwia zarządzanie planem.

Naprawdę warto :)

Respo to naprawdę super opcja dla osób, które szukają pomocy i wsparcia w osiąganiu swoich celów w zakresie zdrowia i sylwetki, bez wyrzeczeń i ograniczeń :) W pewnym momencie osiągnełam granicę wagi ponizej, której nie potrafiłam juÅŒ sama zejść i dieta z Respo bardzo mi pomogla. Przepisy są łatwe i pyszne, czasem ludzie są w szoku, ÅŒe takie dania pomagają schudnąć. Mozna wszystko dopasować pod siebie, ilość posiłków, co danego dnia zjesć, jakie dania i składniki lubimy, a jakie nie. Samo generująca się lista zakupów i moÅŒliwość dopasowania je pod liczbę porcji dla pozostałych domowników jest super wygodna. Respo pomoglo mi teÅŒ bardzo urozmaicić to co jem i otrzymyć się na dania, na ktore sama bym się pewnie nie zdecydowała a okazały się przepyszne. Wsparcie dietetyka, moÅŒliwość zapytania go o cokolwiek, jak sobie poradzić na wyjezdzie czy omówić jakiś problem, który się pojawia, teÅŒ duÅŒo daje. Ja jestem z Respo juÅŒ chyba prawie dwa lata i na razie nie zamierzam rezygnować :)

2026幎4月2日

Dziękujemy za opinię 🫶

W Respo udowadniamy, ÅŒe dieta nie musi się wiązać z licznymi ograniczeniami i całkowitą zmianą stylu ÅŒycia. Wyznajemy zasadę, ÅŒe to do dieta ma być dopasowana do Ciebie, a nie Ty do niej 😊 Właśnie dlatego nasi Podopieczni mają moÅŒliwość indywidualnego dostosowania całych posiłków, jak i pojedynczych składników. W utrzymaniu diety pomagają przemyślane funkcje aplikacji, takie jak w pełni interaktywna lista zakupów, oraz nieocenione wsparcie dietetyka 🙂Miło nam równieÅŒ słyszeć, ÅŒe to właśnie z Respo udało Ci się otworzyć na nowe smaki. Dziękujemy, ÅŒe jesteś z nami juÅŒ od dwóch lat ❀

Aktualnie współpracuje z centrum Respo

Aktualnie współpracuje z centrum Respo juÅŒ 3 miesiące. Jestem bardzo zadowolona z efektów! Przepisy są bardzo smaczne, wgl nie czuję się jakby to była dieta, uczy zdrowych nawyków. Moja opiekunka, Pani Zuzia jest cudowna! Motywuje do działania, sprawnie odpowiada na wiadomości, udzielając wyczerpujących odpowiedzi, jest bardzo kompetentna i profesjonalna. Treningi są ciekawe i róŌnorodne.
Polecam Respo kaÅŒdemu kto chce nie tylko schudnąć, ale równieÅŒ zmienić swoje nawyki ÅŒywieniowe i styl ÅŒycia na lata !

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Smaczne, dobrze zbilansowane i róŌnorodne posiłki to nieodłączne elementy skutecznej diety. Super, ÅŒe u Ciebie równieÅŒ widać tego efekty, a my moÅŒemy towarzyszyć Ci w drodze do zmiany nawyków na lepsze! 😋

Nasze plany treningowe przygotowuje doświadczony trener-fizjoterapeuta uwzględniając moÅŒliwości, potrzeby i oczekiwania Podopiecznego. To sprawia, ÅŒe trening moÅŒe być realną częścią codzienności i procesu zmiany nawyków 🙂

Bezpośredni kontakt z Opiekunem to coś, na czym szczególnie nam zaleÅŒy. Wiemy, jak waÅŒna jest szczera komunikacja i wsparcie dietetyka w trakcie współpracy, dlatego ogromnie nas cieszy, ÅŒe tak pozytywnie oceniasz kontakt z Zuzią ❀

Bardzo polecam współpracę z Respo

Bardzo polecam współpracę z Respo. Na liczniku juÅŒ -6 kg i co najwaÅŒniejsze nie chodzę głodna. Kontakt z dietetykiem kiedy tylko zechce, zawsze konkretnie i na bieŌąco. DuÅŒy wybór przepisów czasami nawet zbyt duÅŒy poniewaÅŒ nie wiadomo co wybrać🫣 a przepisy są naprawdę dobrze dobrane i smaczne. Szczerze- gubienie kilogramów nigdy nie było tak łatwe 🙂

Dziękujemy za opinię 🙂

Gratulujemy osiągniętych rezultatów, świetna robota! 💪
Kompleksowe wsparcie dietetyka, który uwzględnia wszystkie Twoje indywidualne potrzeby, to jeden z naszych priorytetów. Wiemy, ÅŒe proste, sycące i smaczne posiłki to kluczowe elementy skutecznej diety — tym bardziej miło nam słyszeć, ÅŒe doceniasz naszą obszerną bazę przepisów 😎

5぀星のうち5の評䟡

Jestem w Respo od jakiegoś czasu. Jestem mega zadowolona nie tylko z diety ale równieÅŒ z treningów. Kontakt z dietetykiem super zawsze jest kiedy jej potrzebuje doradzi, wspiera mnie przy chwilach załamania bo i takie bywają. Polecam z czystym sumieniem ☺

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie! ❀
Jesteśmy bardzo dumni, ÅŒe sprostaliśmy wszystkim Twoim oczekiwaniom — zarówno od strony dietetycznej, jak i treningowej. Cieszymy się, ÅŒe odnajdujesz wartość w działaniach Opiekuna, który jest przy Tobie zawsze, gdy tego potrzebujesz 😊

Bardzo profesjonalne i indywidualne

Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do kaÅŒdego podopiecznego.

Dziękujemy za opinię ❀

Indywidualne podejście to nasz znak rozpoznawczy. Miło nam, ÅŒe doceniasz profesjonalizm Respo 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Super współpraca z opiekunem celu

Super współpraca z opiekunem celu ,dopasowane posiłki ,wygodna aplikacja.

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Bardzo się cieszymy, ÅŒe nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania. Realne wsparcie dietetyka i dopasowanie planu do indywidualnych potrzeb i preferencji Podopiecznego to coś, na czym szczególnie nam zaleÅŒy.

5぀星のうち5の評䟡

Kontakt z dietetykiem i bardzo smaczne

Kontakt z dietetykiem i bardzo smaczne posiłki

Dziękujemy za pozytywną opinię 💚

Właśnie o to nam chodzi — by posiłki były dopasowane do Ciebie, a dietetyk był realnym wsparciem w całym procesie 🙂

Polecam RESPO na 100%

Polecam RESPO kaÅŒdemu kto boi się, ÅŒe nie da rady. Z RESPO wszystko jest łatwiejsze, wystarczy tylko zacząć a świetny TEAM poprowadzi Cię krok po kroku.
Przygodę z RESPO rozpocząłem ponad rok temu. Po 8 miesiącach udało się zejść ze 100kg do 80kg. Cel osiągnięty bez większych ograniczeń, jedząc to co lubię i co mi smakuje. MoÅŒliwość zmiany posiłków pomaga unikać monotonii a treningi są zawsze dopasowane do poziomu wytrenowania. Na kaÅŒde pytanie czy wątpliwość dietetyk odpowiada na drugi dzień, opiekuje się i wspiera przez cały czas. A po osiągnięciu celu pomaga wybrać nowy. Aplikacja jest czytelna i intuicyjna co tylko ułatwia wytrwanie w postanowieniu. Przez ten czas nauczyłem się zdrowej relacji z jedzeniem.

2026幎3月31日

Dziękujemy za opinię i gratulujemy 20 kg mniej! 🙂

Niezmiernie miło nam czytać, ÅŒe Respo tak pozytywnie wpłynęło na Twoją relację z jedzeniem. Cieszymy się, ÅŒe aktywnie korzystasz z moÅŒliwości kontaktu z Opiekunem, a takÅŒe funkcji oferowanych przez naszą aplikację. W Respo dbamy o to, by plany treningowe były zawsze dopasowane do moÅŒliwości Podopiecznego, tak, by aktywność fizyczna stała się nowym, zdrowym nawykiem. Wszystko to sprawia, ÅŒe nasze plany są prosta do utrzymania, bez narzucania jakichkolwiek restrykcji 🙂

Super

Apka wymusza rutyne, na ktorą na codzień ciezko samwmu aie zebrac. Super inspirującw community i opiekun.

2026幎3月31日

Dziękujemy za opinię 🫶

Super, ÅŒe nasza apka tak Ci się spodobała 🙂 Naszym celem jest sprawienie, by zdrowy tryb ÅŒycia stał się codziennością, a nie tylko chwilową zmianą 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。