Respo to ÅcieÅŒka ktoÅa warto podÄ ÅŒaÄ.Ja wyznaczyÅam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoÅ obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiÅki sÄ boskie i proste.Res... ãã£ãšèŠã
Wiele razy próbowaÅam róŌnych diet. Z reguÅy kg wracaÅy odstawianie ulubionych przekÄ sek i daÅ uniemoÅŒliwiaÅo mi trzymanie wagi. Z Respo byÅo i jest inaczej. PosiÅki sÄ smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy. Dieta zostaÅa dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. PosiÅki sÄ smaczne, róŌnorodne i Åatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
W ciagu 6 miesiÄcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miaÅem najdÅuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciÅem 6kg, najadalem sie a posiÅki byÅy proste do przygotowania. Przy drugim ca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod staÅÄ opiekÄ dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. DziaÅamy zgodnie z metodÄ Respo, jedynÄ polskÄ metodÄ odchudzania o skutecznoÅci potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcÄ jest doktor dietetyki MichaÅ Wrzosek. UkÅadamy dietÄ idealnie dopasowanÄ do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywnoÅci fizycznej w sam raz na TwojÄ formÄ. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dziÄki nim kolejna dieta nie bÄdzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzÄ , ÅŒe odchudzanie moÅŒe byÄ przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciÄ gniÄcie Twojej rÄki.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Opinia o Respo
Jestem bardzo zadowolona z Respo. Opiekun dwoi siÄ i troi ÅŒeby pomóc. Zawsze mogÄ liczyÄ na szybkie wsparcie, pomoc. Apka jest super. Wszystko przejrzyste. Do niczego nie moÅŒna siÄ przyczepiÄ. Polecam caÅym sercem!!!!

Ja osobiÅcie nie polecam
Ja osobiÅcie nie polecam. Dwa razy u nich dieta i dwa razy to samo.
Po jakimÅ czasie szybko okazaÅo siÄ ÅŒe posiÅki sÄ
dla mnie zbyt duÅŒe zero pomocy co robiÄ ze strony respo. WiÄc zaczÄÅam kombinowaÄ sam efekt jojo obligatoryjnie. Pod koniec âdiety cudâ telefony @ SMS-y ÅŒeby zmieniÅ opinie bo przecieÅŒ opiekunka bÄdzie siÄ tÅumaczyÄ z czego ÅŒe miaÅa mnie w dupie przez caÅÄ
dietÄ ? Szoda tych przeszÅo 900zl :(

Zmiana ÅŒycia
Nowe przepisy, nowe smaki i wyÅcie z zaÅoÅŒenia ÅŒe dieta musi byÄ droga. Åatwo dostÄpne produkty, jedzenie które robi siÄ w 15 minut ! I to robiÄ dla caÅej rodziny, kilogramy lecÄ w dóÅ, a gdy potrzebuje zmian to zaraz sÄ wyraÅŒone:) Nie sÄ dziÅam, ÅŒe tak Åatwo mogÄ zmieniÄ swoje ÅŒycie i figurÄ.

centrumrespo.pl ããã®åç
Idealnie dopasowana dieta i treningi
Idealnie dopasowana dieta i treningi. Pyszne przepisy i Åatwe w przygotowaniu.

Centrum Respo - gwarancja zdrowego stylu ÅŒycia
Bardzo dobra aplikacja, pyszne przepisy, staÅy kontakt z opiekunem celu - efekt 13 kg w dóÅ!

Centrum Respo
Korzystam z Respo od stycznia 2026 i jestem bardzo zadowolona. DostajÄ to co byÅo w ofercie. Dieta jest moÅŒliwa do utrzymania. Mam realny wpÅyw na wybór posiÅków. Äwiczenia w planie to gÅównie Äwiczenia siÅowe, ogólne. MogÅam wybraÄ jak czÄsto i jak dÅugie majÄ
byÄ treningi. JeÅli jakieÅ Äwiczenie mi nie odpowiada w planie, to po zgÅoszeniu jest ono zmienione (nie dotyczy rozgrzewki). Korzystanie z Respo, to nie tylko dieta+ Äwiczenia, to teÅŒ zmiana nawyków, sposobu myÅlenia, by po zakoÅczeniu przygody byÅo Åatwiej utrzymaÄ efekty. Na co dzieÅ mam kontakt z opiekunkÄ
celu, która w razie potrzeby wyjaÅni, pomoÅŒe, zdopinguje. SpoÅecznoÅÄ Respo, gdzie podopieczni majÄ
ze sobÄ
kontakt teÅŒ jest ÅwietnÄ
opcjÄ
, bo moÅŒemy sobie nawzajem pomóc, zmotywowaÄ, poleciÄ sobie coÅ itp...

Polecam!
Polecam Respo za indywidualne podejÅcie, róŌnorodnoÅÄ przepisów które moÅŒna dopasowaÄ do siebie oraz za staÅy kontakt z opiekunem celu który pomaga w caÅym procesie dojÅcia do wymarzonej formy.
Zdecydowanie warte swojej ceny!

Szybko, smacznie i niedrogo
Prawdopodobnie jak wiÄkszoÅÄ osób miaÅem obawy przed rozpoczÄciem diety, ÅŒe duÅŒo czasu trzeba poÅwiÄciÄ na przygotowanie posiÅków, ÅŒe produkty nie bÄdÄ Åatwo dostÄpne, ÅŒe bÄdÄ drogie, no i ÅŒe bÄdÄ caÅy czas chodziÅ gÅodny. Po prawie trzech miesiÄ cach mogÄ powiedzieÄ, ÅŒe te obawy byÅy bezpodstawne. Dieta dopasowana do moich upodobaÅ, Åredni czas na przygotowanie posiÅków to ok 15 minut, a wszystko co niezbÄdne moÅŒna kupiÄ w dyskontach.

centrumrespo.pl ããã®åç
OdkÄ d usÅyszaÅam o Respo i postanowiÅamâŠ
OdkÄ d usÅyszaÅam o Respo i postanowiÅam z niego skorzystaÄ, moje ÅŒycie zdecydowanie zmieniÅo siÄ na lepsze. Samodzielne próby schudniÄcia nie przynosiÅy za bardzo efektów i w ogóle ciÄÅŒko byÅo i jakÄ Å motywacjÄ. Teraz schudÅam juÅŒ prawie 10 kg jedzÄ c to, co mi smakuje i w ogóle nie chodzÄ gÅodna, a mam insulinoopornoÅÄ. ZmagaÅam siÄ teÅŒ z refluksem, a teraz o nim praktycznie zapomniaÅam. Teraz w koÅcu wierzÄ, ÅŒe uda mi siÄ osiÄ gnÄ Ä swój cel. Do tego ogromnÄ pomocÄ i wsparciem jest to, ÅŒe jestem w staÅym kontakcie z dietetykiem. Polecam kaÅŒdemu, kto w koÅcu chce zmieniÄ coÅ w swoim ÅŒyciu na lepsze, jeÅli chodzi o zdrowie i wagÄ.

Respo - dieta i opieka
Bardzo smaczne przepisy dopasowane do zgÅoszonych preferencji, ale przede wszystkim bardzo profesjonalna opieka Karoliny Å. Utrzymywanie kontaktu, uwagi pozwalajÄ ce utrzymaÄ wysokÄ motywacjÄ okreÅlonego celu oraz peÅne zrozumienie zgÅaszanych wÄ tpliwoÅci i uwag. Polecam!

Super! Polecam kaÅŒdemu niezdecydowanemu
Jestem po 2 ciÄ ÅŒach i chciaÅam zrzuciÄ zbÄdne kilogramy oraz wróciÄ do formy sprzed lat. Najbardziej zachÄciÅo mnie to, ÅŒe dieta i przepisy sÄ normalne, to znaczy, ÅŒe mogÄ to zrobiÄ mojemu dziecku i nie bÄdzie wybrzydzaÄ, ani marudziÄ, ÅŒe dostaÅo sama saÅatÄ lub makaron bez smaku. PotÄÅŒna baza przepisów, do których moÅŒna zawsze wracaÄ, jeÅŒeli coÅ nie podchodzi w nasze gusta zawsze moÅŒna wymieniÄ. Opieka dietetyczna równieÅŒ na 5 gwiazdek! Zawsze dostanÄ konkretnÄ odpowiedź, daje motywacjÄ do dziaÅania i widaÄ, ÅŒe interesujÄ siÄ podopiecznym. Jestem zadowolona z tego, ÅŒe to nie jest kolejna dieta (a juÅŒ kilka próbowaÅam), ÅŒe po wykupieniu pakietu zostaje siÄ caÅkiem samemu i piszesz do dietetyków tylko jak ty coÅ potrzebujesz. Dieta jest naprawdÄ dopasowana do osoby (podoba mi siÄ, ÅŒe patrzÄ teÅŒ na aktualne badania krwi), jej potrzeb i czujesz, ÅŒe jesteÅ pod dobrÄ opiekÄ . P.S. no i oczywiÅcie widoczne efekty ðð«¶ðŒ

Polecajka!
Od poczÄ tku moim celem byÅa redukcja wagi. Po rozpoczÄciu wspóÅpracy nagle okazaÅo siÄ, ÅŒe moÅŒna jeÅÄ duÅŒo, smacznie i zdrowo i byÄ w deficycie, a co najwaÅŒniejsze: cyferki na wadze z tygodnia na tydzieÅ, z miesiÄ ca na miesiÄ c byÅy coraz niÅŒsze! Polecam kaÅŒdemu kto ma jakiekolwiek wÄ tpliwoÅci!Jest to inwestycja w siebie i wÅasne zdrowie - bezcenna! PS redukcja z 125 na 90 ð

Wygodne rozwiÄ zanie
MoÅŒliwoÅÄ podmiany daÅ i zwiÄ zana z tym elastycznoÅÄ jest bezcenna. ObawiaÅam siÄ diety, ale czujÄ, ÅŒe tutaj mam duÅŒe pole i wygodÄ manewru, dziÄki czemu jest mi Åatwiej. MogÄ poleciÄ Respo. Obecnie nie wyobraÅŒam sobie juÅŒ innej formy wsparcia dietetycznego. Dla mnie to optymalne rozwiÄ zanie. OczywiÅcie pozostajÄ niuanse do poprawy, gÅównie zwiÄ zane z interfejsem aplikacji, czy czasem na zrobienie zakupów przed rozpoczÄciem nowego planu. Nie zmienia to faktu, ÅŒe wspóÅpracuje mi siÄ wygodnie i bezboleÅnie, a o to w gruncie rzeczy chodzi. :)

To dziaÅa!
Jestem bardzo zadowolona z Respo. Nasza wspóÅpraca trwa dopiero dwa miesiÄ ce, ale juÅŒ udaÅo mi siÄ zrzuciÄ kilka kilogramów i na tym na pewno nie poprzestanÄ :) Po trzech ciÄ ÅŒach i przy Hashimoto naprawdÄ nie przypuszczaÅam, ÅŒe jestem w stanie jeszcze schudnÄ Ä. Jednak z Respo okazaÅo siÄ to moÅŒliwe. Aplikacja Respo jest bardzo wygodna i intuicyjna, kontakt z dietetykiem doskonaÅy, Äwiczenia i dieta dopasowana do indywidualnych potrzeb. Bardzo sobie ceniÄ moÅŒliwoÅÄ modyfikacji posiÅków i wymiany poszczególnych póÅproduktów. Polecam!

centrumrespo.pl ããã®åç
Centrum Respo to super aplikacja iâŠ
Centrum Respo to super aplikacja i Åwietni ludzie.. PosiÅki sÄ smaczne i dostosowane do osoby.. Kontakt z dietetykiem super.. bardzo polecam kaÅŒdemu kto chce o Siebie zawalczyÄð

Respo zdecydowanie uratowaÅo mi ÅŒycie
Respo zdecydowanie uratowaÅo mi ÅŒycie. Schudlam z nimi 50 kg. Choruje na PCOS i insulinoopornosc. Respo dobraÅo mi idealnie dietÄ pod to co lubiÄ ale tez tak aby pomagaÅa mi zdrowotnie. Kontakt z dietetykiem jest perfekcyjny - zawsze moÅŒna liczyÄ na rade, wsparcie czy teÅŒ pomoc. Zawsze mogÅam cos zmienic, jezeli nie odpowiadala mi dieta czy Äwiczenia. Trening jest tez dopasowany do moich moÅŒliwoÅci fizycznych co uÅatwia jego wykonywanie.

Z Respo jestem juŌ od dwóch lat. Polecam
Z Respo jestem juÅŒ od dwóch lat. W tym momencie to juÅŒ jest styl ÅŒycia. ZaczynaÅem z waga ponad 130kg aktualnie 98 lecz w sezonie letnim byÅo 94 :) JeÅli zastanawiasz siÄ czy warto to zapewniam ÅŒe warto, warto zmieniÄ nawyki a co za tym idzie zdrowie. Boisz siÄ ÅŒe bÄdzie trzeba jeÅÄ to co ktoÅ nam zaplanowaÅ ? To nie w Respo, tutaj jesz to na co masz ochotÄ. Sam/a wybierasz posiÅki, jeÅli nie pasuje Tobie jajecznica na kolacjÄ to zmieniasz na omlet,parówki lub wiele innych pysznych posiÅków. NaprawdÄ jest z czego wybieraÄ. To nie jest dieta cud to jest poprostu normalne smaczne jedzenie z produktów ze zwykÅych dyskontów. Åatwe w przygotowaniu i opisane krok po kroku jak to przygotowaÄ. Polecam serdecznie to serio dziaÅa :)

centrumrespo.pl ããã®åç
CiÄ gÅy kontakt z dietetykiem jestâŠ
CiÄ gÅy kontakt z dietetykiem jest Åwietny. Dania sÄ zawsze dopasowane pod ciebie. Regularnie zmieniamy jadÅospis z gwarancjÄ ! A w dodatku jeÅŒeli zje siÄ coÅ spoza planu to i tak moÅŒna to wpisaÄ w makro. Super sprawa

Rewelacyjna dieta
Rewelacyjna dieta, aplikacja i sztab specjalistów, którzy wspierajÄ i pomagajÄ w osiÄ gniÄciu celu. Ja schudÅam z Respo 40 kg i wróciÅam do nich, bo chcÄ jeszcze schudnÄ Ä parÄ kg. Polecam z caÅego serca ð

Polecam!
NaprawdÄ polecam Respo z caÅego serca! Od maÅego bywaÅam u róŌnych specjalistów, dietetyków i innych lekarzy i nigdzie nie dowiedziaÅam siÄ tak naprawdÄ nic o zdrowej i zbilansowanej diecie którÄ jest dostosowana pode mnie a nie bazuje w okóŠjakiegoÅ wzoru który jest tylko przeliczany na mojÄ kalorycznoÅÄ. Aplikacja ma opcjÄ wymiany posiÅków i opiekÄ indywidualnÄ dietetyka który dostosowuje wszystko pod styl ÅŒycia, alergiÄ i upodobania. PosiÅki sÄ naprawdÄ Åatwe w przygotowaniu i smaczne! UwaÅŒam ÅŒe wspóÅpraca z Respo to strzaÅ w dziesiÄ tkÄ i od kiedy uÅŒywam aplikacji wreszcie nauczyÅam siÄ jak poradziÄ sobie z redukcjÄ bez diet cud i gÅodówek :)

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã