レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Respo to ścieÅŒka ktoŕa warto podÄ…ÅŒać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje ÅŒe jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wiele razy próbowałam róŌnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemoÅŒliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego ÅŒe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu ÅŒycia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, róŌnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłuÅŒej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... もっず芋る

䌁業情報

1. 栄逊士
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki ÅŒywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci juÅŒ potrzebna! Nasi Podopieczni juÅŒ wiedzą, ÅŒe odchudzanie moÅŒe być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jestem zadowolona

Jestem zadowolona , posiłki robi się szybko , są smaczne mogę wymieniać posiłki jeÅŒeli w danym momencie czegoś nie mam lub nie mogę tego zrobić . Waga spada powoli ale czuję się super i zdaję sobie sprawę ÅŒe ze względu na to ÅŒe nie mogę ćwiczyć ,przyczyn zdrowotnych ,tylko joga i pilates pewnie waga spadała by szybciej . Ale dla mnie to ÅŒe jem co lubię i jestem pojedzona a waga spada jest rewelacyjna .polecam

Dziękujemy za opinię 🫶

W Respo udowadniamy, ÅŒe dieta moÅŒe być szybka w przygotowaniu, a jednocześnie smaczna 🙂 Opcje takie wymiana posiłków czy pojedynczych składników zdecydowanie ułatwiają utrzymanie planu — wykorzystujesz produkty, które akurat masz pod ręką i jesz to, na co danego dnia masz ochotę. Cieszymy się, ÅŒe widzisz juÅŒ u siebie efekty redukcji i oczywiście trzymamy kciuki za osiągnięcie wszystkich celów!

5぀星のうち5の評䟡

Dieta jest dostosowana do mnie do nich

Dieta jest dostosowana do mnie do nich potrzeb i upodobań, nie ma wielkich wyrzeczen czy restrykcji, zasada 80/20 jest mega bo mogę zjeść ciasto czy lody ze znajomymi albo pójść na pizzę a efekty są. Kontakt z opiekunem celem bezcenny to podstawa to rozwiania wątpliwości i motywowania.

Dziękujemy za opinię ❀

W Respo nie wprowadzamy restrykcji, a jedynie drobne, zdrowe nawyki, które — w połączeniu z zasadą 80/20 — dają realne efekty, bez konieczności rezygnacji z ulubionych potraw czy drobnych przyjemności, takich jak lody czy pizza. Jadłospis dopasowany do potrzeb i pełne wsparcie dietetyka to elementy, dzięki którym dieta jest prosta w utrzymaniu, a przy tym efektywna 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Teraz albo juŌ nigdy.....

Swoją przygodę z Respo rozpoczęłam miesiąc temu. Poleciła mi ją moja rehabilitantka która po ciÄ…ÅŒy schudła ponad 30 kg. Stwierdziłam ÅŒe albo teraz albo nigdy. Zaczęłam czytać, obserwować przemiany, przeglądać przepisy. I zdecydowałam się. To była najlepsza decyzja w ÅŒyciu. Waga stopniowo leci w dół. Posiłki są smaczne, sycące. Do tego zmobilizowałam się do treningów. Czuje się o niebo lepiej...kręgosłup juÅŒ nie dokucza.

2026幎2月17日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoją historią ❀

Cieszymy się, ÅŒe zdecydowałaś się zaufać Respo, a pierwsze efekty współpracy są juÅŒ dla Ciebie widoczne 😊 Wielkie brawa dla Ciebie za podjęcie aktywności fizycznej! To dla nas zaszczyt móc towarzyszyć Ci w drodze po lepsze zdrowie i samopoczucie 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Zarówno plan treningów jak i dieta są

Zarówno plan treningów jak i dieta są dopasowane do moich potrzeb. Mimo początkowych wątpliwości co do korzystania z aplikacji i programu treningów po czasie okazało się ÅŒe wszystko jest bardzo dobrze przemyślane sfokusowane na osiągnięcie zmierzonego przeze mnie celu. Polecam kaÅŒdemu kto wyznacza sobie cele w ÅŒyciu i w sporcie.

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Niezmiernie miło nam słyszeć, ÅŒe nasza dieta oraz treningi spełniły Twoje oczekiwania, a aplikacja wspiera Cię w osiąganiu zamierzonych celów. To właśnie indywidualnie dobrane do potrzeb plany sprawiają, ÅŒe metoda Respo jest skuteczna 🙂

Diety dopasowana do kazdego

Efekty diety są gwarantowane. Przepisy są rewelacyjne, opisane krok po kroku jak przygotować poszczególny posiłek. Jest bardzo duŌą róŌnorodność posiłków. Aplikacja jest bardzo pomocna.

2026幎3月23日

Dziękujemy za opinię 🙂

W Respo stawiamy na praktyczne rozwiązania i realne wsparcie — przejrzysta aplikacja, w której znajdziesz swoje ulubione przepisy krok po kroku, zdecydowanie ułatwia codzienną realizację planu. Stale rozwijamy naszą bazę posiłków, aby zaoferować naszym Podopiecznym jeszcze większą róŌnorodność 😊

polecam

Świetnie dopasowane posiłki, pyszne i proste w przygotowaniu. Opieka dietetyka jest na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

2026幎3月23日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❀

W Respo stawiamy na smaczne, efektywne i elastyczne rozwiązania. To dieta ma być dopasowana do Ciebie, a nie Ty do niej — to dla nas absolutny priorytet 😊 Dziękujemy równieÅŒ za ciepłe słowa o opiece dietetycznej — zaleÅŒy nam na tym, by kaÅŒda osoba korzystająca z naszych planów czuła się pewnie i miała dostęp do praktycznego wsparcia.

5぀星のうち3の評䟡

Dieta, cwiczenia , IT - w pakiecie VIP

Mialam pakiet VIP. Przepisy bardzo ciekawe z calego swiata ale chyba nie zawsze testowane i nie zawsze byly mozliwe do zrobienia (placuszki sie rozwalaly na patelni, albo ilosc nadzienia do 1 arkusza nori byl niezmozliwy). Kontakt z dietetyczka super, duza wiedza i pomoc p.Joanny ! Przez 3 miesiace mialam chyba 3 bledy w aplikacji ktore musialy byc rozwiazywane przez IT. Tutaj niestety IT dziala bardzo slabo , nie ma tez inforamcji kiedy usterka moze byc naprawiona ! Usuniecie jednego bledu zajelo im caly miesiac, a to dosc duzo.
Jesli chodzi o treningi to nie jestem zadowolona, Bardzo duzo cwiczen na rozgrzewce, bardzo dlugich ktore nie byly konieczne . W samych treningach nie bylo serii a powtarzanie tego samego cwiczenia po 3-4 razy . DOdatkowo nikt nie mysli zeby np nie ustawiac cwiczen ktore obciazaja nadgarstki obok siebie.
Ostatecznie moge powiedziec dieta ok ale strona cwiczen slabo, problemy IT tragicznie

2026幎3月1日

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, ÅŒe nasza baza posiłków trafiła w Twój gust. Pragniemy zaznaczyć, ÅŒe przed opublikowaniem danego przepisu jest on przez nas testowany, dzięki czemu mamy pewność, ÅŒe przepis jest poprawnie skonstruowany i moÅŒliwy do wykonania. Miło nam czytać, ÅŒe tak dobrze oceniasz kontakt z dietetykiem, a Joanna okazała się dla Ciebie realnym wsparciem.

Plany treningowe są zawsze indywidualnie dopasowywane do Twoich preferencji, celów i doświadczenia. W sytuacji, gdy plan nie spełnia Twoich oczekiwań, warto niezwłocznie zgłosić Opiekunowi chęć zmian.

ZaleÅŒy nam na tym, aby nasza aplikacja była intuicyjna i stabilna. Chcielibyśmy dokładnie przeanalizować tę sytuację, abyśmy mogli wyjaśnić sprawę i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Napisz proszę do nas na kontakt@centrumrespo.pl, a indywidualnie przeanalizujemy naszą współpracę i postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Dieta Respo jest świetna

Dieta Respo jest świetna. Ustawiona pod kaÅŒdego z osobna na podstawie szczegółowego wywiadu, uwzględnia ulubiona produkty, dla tych którzy nie mogą ÅŒyć bez chleba - świetna wiadomość - moÅŒna jeść chleb i chudnąć. Dzięki diecie Respo nauczyłam się zdrowych nawyków ÅŒywieniowych i znacznie ograniczyłam słodycze. Opiekunowie są bardzo pomocni i mają ogromną wiedzę.

2026幎3月20日

Dziękujemy za opinię ❀

Personalizacja diety na podstawie szczegółowego formularza ÅŒywieniowo-medycznego to nasz znak rozpoznawczy — udowadniamy, ÅŒe moÅŒna jeść wszystko to, co się lubi, a przy tym chudnąć i wdraÅŒać zdrowe nawyki 🙂

Cieszymy się, ÅŒe pozytywnie oceniasz kontakt z dietetykiem. Właśnie o to nam chodzi, by Opiekun był dla Ciebie realnym wsparciem 😊

Polecam współpracę z RESPO

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. To taki model który mi odpowiada. Posiłki dopasowane do mnie pod względem potraw, produktów i miejsc gdzie robię zakupy. Dobry kontakt z opiekunem celu. I bardzo waÅŒne ŚWIETNA APLIKACJA,super pomocna.Bardzo polecam współpracę z RESPO.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie 🙂

Niezmiernie miło nam słyszeć, ÅŒe nasza dieta oraz aplikacja spełniły Twoje oczekiwania. Personalizacja jadłospisu i indywidualne podejście to nasz znak rozpoznawczy 😊 Nasi dietetycy czuwają nad całym procesem i dbają o to, by być realnym wsparciem podczas współpracy.

Polecam :)

Wszystkim, którzy się wahają bardzo polecam spróbować Respo, choćby na najkrótszym pakiecie (1,5 miesiaca). Jestem bardzo zadowolona z diety, z efektów, z podejścia dietetyków i wsparcia, które otrzymuje podopieczny. To dieta stworzona indywidualnie, pod smaki i produkty, które lubię i myślę, ÅŒe to miało najistotniejszy wpływ na to, ÅŒe zrealizowałam swój cel i zwiększyłam go. Dania, które wybiera się samodzielnie, edycja posiłków i moÅŒliwość wymiany posiłku w kaÅŒdym momencie dnia to dla mnie najwaÅŒniejsze aspekty w trakcie redukcji. A efekty dają motywację do dalszych działań. JeÅŒeli jesteś niezdecydowany/niezdecydowana naprawdę polecam sprawdzić samodzielnie.

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie ❀

Nasze jadłospisy dopasowujemy indywidualnie, z uwzględnieniem potrzeb i preferencji naszych Podopiecznych — właśnie to sprawia, ÅŒe przygotowany plan ÅŒywieniowy działa, a przy tym smakuje 🙂 Oferowana przez nas moÅŒliwość edycji posiłków jeszcze bardziej ułatwia dÄ…ÅŒenie do celu 😊
Indywidualna i kompleksowa opieka specjalistów to coś, co nas wyróŌnia — przypisany dietetyk słuÅŒy wsparciem przez cały okres współpracy 😊

Zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam. Zmiana nawyków ÅŒywieniowych chyba nigdy nie była prostsza. Przepisy smaczne i proste w przygotowaniu. Motywacja opiekuna działa. Polecam równieÅŒ konsultacje z psychodietetyk. Metoda Respo działa. Serio

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię.

W Respo zaleÅŒy nam właśnie na tym, by pokazać, ÅŒe zmiana nawyków nie musi wiązać się z restrykcjami czy poświęcaniem mnóstwa czasu na gotowanie skomplikowanych posiłków. To właśnie prostota naszych przepisów w połączeniu z odpowiednim wsparciem dietetyka oraz psychodietetyka sprawiają, ÅŒe metoda Respo działa 💪

5぀星のうち5の評䟡

To mój trzeci miesiąc z Respo

To mój trzeci miesiąc z Respo i jestem bardzo zadowolona. Ogromny wybór smacznych potraw, których przygotowanie nie zajmuje duÅŒo czasu. W końcu widzę efekty diety 😁 bardzo polecam

2026幎3月18日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie 💚

Cieszymy się, ÅŒe zaproponowane przez dietetyka przepisy trafiły w Twój gust i widzisz juÅŒ pierwsze efekty współpracy. Stale rozbudowujemy naszą bazę posiłków, co pozwala na jeszcze większą róŌnorodność i dopasowanie ich pod kątem preferencji Podopiecznego, równieÅŒ tych czasowych 😊

Brawo, Respo!

Respo jest świetnym rozwiązaniem dla osób, które z róŌnych powodów nie chcą korzystać z gotowych cateringów dietetycznych, a równocześnie potrzebują świeÅŒych inspiracji do samodzielnego gotowania. Wsparcie dietetyczki na czacie sprawdza się doskonale - pani Monika jest zawsze pomocna i serdeczna. Cel „redukcyjny” został osiągnięty, bez uczucia frustracji i wielkich wyrzeczeń - teraz utrzymuję wagę od około roku. Nauczyłam się zrównowaÅŒonego podejścia do jedzenia - bez „zrywów” zdrowego odÅŒywiania, a następnie „nagradzania się” nie-odÅŒywczymi daniami. Brawo, Respo!

2026幎3月17日

Dziękujemy za opinię ❀

Ogromnie gratulujemy osiągnięcia oraz utrzymania celu! Chcemy udowadniać, ÅŒe zdrowa dieta moÅŒe być prosta w przygotowaniu i w pełni dopasowana do preferencji Podopiecznego, a przy tym skuteczna i budująca nawyki na lata 🙂

Nasz zespół dyplomowanych dietetyków skutecznie wspiera w drodze do wymarzonej sylwetki i pomaga trwale zmieniać nawyki, zapewniając wsparcie na kaÅŒdym etapie 😊

Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Ciebie!

5぀星のうち4の評䟡

Zawsze marzyłam o zgrabnej sylwetce

Zawsze marzyłam o zgrabnej sylwetce nie głodząc się przy tym. I znalazłam - RESPO spełnia moje oczekiwania. Posiłki są syte, nie unikam tłuszczy, słodyczy, pieczywa. Jem to na co mam ochotę . A co najwaÅŒniejsze, przy współpracy opiekuna obniÅŒam swoją wagę w moim tempie. Święta??? To nie są dni katorgi. Świętuję z całą rodziną i przyjaciółmi. Zjadam wszystko, Respo i ze świętami daje sobie radę, a ja razem z nim 😄

2026幎3月1日

Dziękujemy za opinię.

Naszą misją jest udowadnianie, ÅŒe nie trzeba się głodzić i rezygnować z ulubionych potraw by osiągnąć wymarzoną sylwetkę, a przeszkody nie stanowią nawet okazje takie jak święta 😊 Dziękujemy, ÅŒe jesteś z nami 🙂

Idealnie dopasowane posiłki z

Idealnie dopasowane posiłki z ulubionych produktów

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tę opinię. W Centrum Respo skupiamy się na tym, aby posiłki bazowały na ulubionych produktach Podopiecznego, bo tylko wtedy zdrowe nawyki mają szansę zostać z Tobą na zawsze. Cieszymy się, ÅŒe czujesz to dopasowanie w swojej codziennej diecie!

Działam z Respo ponad rok

Działam z Respo ponad rok. Jestem bardzo zadowolona z moich rezultatów oraz ich wsparcia. Polecam tą firmę, ich aplikację i ludzi tam wspierających z całego serca ♥

2026幎3月9日

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Niezmiernie nas cieszy, ÅŒe rezultaty osiągnięte z Respo są dla Ciebie satysfakcjonujące, a nasze wsparcie i funkcjonalność aplikacji pomogły Ci przejść przez ten czas z uśmiechem. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki w Twoich dalszych sukcesach.

5぀星のうち5の評䟡

Jak dieta to tylko z Respo

Jak dieta to tylko z Respo, najlepsze przepisy i świetna aplikacja która ciagle jest ulepszana.

centrumrespo.pl からの回答

Takie opinie to dla nasz najlepsza motywacja do dalszej pracy, dziękujemy! Niezmiernie cieszy nas, ÅŒe doceniasz nasze przepisy oraz rozwój aplikacji. Rzeczywiście, cały czas pracujemy nad jej ulepszaniem, aby korzystanie z planów było jeszcze prostsze i bardziej intuicyjne dla naszych Podopiecznych. Twoja opinia potwierdza, ÅŒe kierunek, który obraliśmy, jest właściwy.

Dziękujemy, ÅŒe jesteś z nami i ÅŒyczymy samych sukcesów w realizacji celów!

Super współpraca

Moja przygoda z Respo zaczęła się kiedy same ćwiczenia to było za mało by uzyskać zamierzoną sylwetkę. ZaleÅŒało mi ÅŒeby zrzucić zbędne kilogramy i wprowadzić nowe nawyki, które zostaną ze mną na dłuÅŒej, ale potrzebowałam teÅŒ doradztwa dietetyka bo nigdy wcześniej nie byłam na ÅŒadnej diecie. Połowę kilogramów zrzuciłam bez problemu i idę po więcej, a moja dietetyk wspiera mnie przez cały czas i na bieŌąco wprowadza zmiany, ÅŒeby dopasować dietę do mnie i do moich aktualnych preferencji. Polecam z całego serducha, bo taka dieta, to czysta przyjemność 😃

centrumrespo.pl からの回答

Dziękujemy za zaufanie! Niezmiernie nas cieszy, ÅŒe proces zmiany nawyków przebiega tak płynnie, a połowa drogi do zamierzonej sylwetki jest juÅŒ za Tobą. Cieszymy się, ÅŒe wsparcie Opiekuna oraz bieŌące modyfikacje planu sprawiają, ÅŒe zdrowe odÅŒywianie jest dla Ciebie czystą przyjemnością, a nie pasmem wyrzeczeń. To właśnie klucz do sukcesu, który zostanie z Tobą na lata!

Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy. :)

RESPO - nie ma konkurencji

W 100% polecam RESPO.
Podejście dietetyka - pierwsza klasa
Posiłki - róŌnorodne, pyszne, dopasowane do naszych preferencji
I co najwazniejsze widoczne efekty oraz w moim przypadku zmiana nawyków, które planuję utrzymać na stałe.

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię. Niezmiernie nas cieszy, ÅŒe podejście Twojego Opiekuna oraz róŌnorodność posiłków Ci odpowiada. Jednak to, co cieszy nas najbardziej, to wspomniana przez Ciebie zmiana nawyków na stałe. Właśnie o to chodzi w metodzie Respo – nie o chwilową dietę, ale o wypracowanie stylu ÅŒycia, który zostanie z Tobą na lata.

Gratulujemy widocznych efektów i trzymamy kciuki za dalszą konsekwencję w utrzymaniu nowych, zdrowych przyzwyczajeń!

Polecam Respo i Panią Dominikę

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z respo, moim opiekunem była Pani Dominika, przemiła i szalenie wspierająca osoba. Zaproponowała bardzo urozmaiconą dietę, biorąc pod uwagę tryb ÅŒycie i mój brak miłości do gotowania. Posiłki były proste, róŌnorodne a co najwaÅŒniejsze łatwe w wykonaniu i smaaaczne. Kilogramy lecą w dół zgodnie z naszymi początkowymi ustaleniami, a kaÅŒdą wątpliwość mogę omówić z Panią Dominiką. Jak się zastanawiacie czy wziąć w tym udział czy nie - warto ! Lato za pasem ;)

2026幎1月15日

centrumrespo.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa i polecenie. Cieszymy się, ÅŒe jadłospis zaproponowany przez naszego dietetyka tak dobrze wpisał się w Twój styl ÅŒycia. Gratulujemy spadku kilogramów i cieszymy się, ÅŒe wspólnie przygotowujemy formę na lato i na lata! ;)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。