Cerberus Danmark giver den fedeste service når konen har fødselsdag og skal forkæles med det fedeste Strong Woman gear. Og hun blev super glad for det hele. Tak Lars.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Top tier company and products! No matter if you are a beginner level or advanced level lifter, their products are extremely good, durable and aesthetically pleasing. Great customer support, fast... もっと見る
Jeg havde fået nogle sleeves til mine albuer som var for små, så kontakter jeg cerberus, og der var ingen pjat eller nogle former for problemer, endda tid til en sludder for en sladder, konge firma, v... もっと見る
Jeg bestilte et 13 mm lever bælte og nogle knee sleeves herfra og er yderst tilfreds med kvaliteten og den service jeg fik. Efter snak med Lars, endte jeg på et par xl knee sleeves. Lars tilbud... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Verdens Stærkeste Trænings udstyr & tilbehør. Wrist wraps, knee og elbow sleeves, træningstøj; tshirts, hoodies, shorts, compressions udstyr, træningselastikker, lugtesalt og bælter til al slags træning, Alt til styrkeløft, powerlifting, strongman, strongwoman, crossfit, fitness og bodybuilding. #cerberusstrength #teamcerberus Officiel Distributør.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Top kvalitets produkter
Har efterhånden en del produkter fra Cerberus, og det er bestemt top kvalitet.
Pasform er perfekt, lige fra t-shirts, belte, straps, til supplement produkter, samt guides til brug er simple at følge.
Super hurtig respons og levering.
Yderst tilfreds.
Super service og hurtig levering👌
Super service og hurtig levering👌Det bedste gear til fornuftige priser
Perfekt oplevelse
Lækre produkter, super vejledning, god service og hurtig levering..
Vil helt klart anbefale Cerberus, og vil helt sikkert vende tilbage.
Quality products for any serious…
Quality products for any serious strength athlete and super fast delivery. Highly recommend!
Godt og troværdigt firma
Gode produkter, brugte lugte salte og knee sleeves, god kvalitet og stærke salte som rammer hårdt. Hurtig levering, godt troværdigt firma.
Super lækre produkter
Super lækre produkter, til en god pris og rigtig god service 🤩🤩
Helt igennem lækre produkter og…
Helt igennem lækre produkter og virkelig go service! Det er intet der ikke kan lade sig gøre! Tag kontakt hvis du er i tvivl og så bliver man guidet helt fantastisk! Klart et sted jeg køber al mit udstyr for eftertiden…
Rigtig god service og fede produkter
Rigtig god service og fede produkter! 💪🏼☺️ Kan varmt anbefale!
Det beste av det beste👍💪
Fantastisk service
Fantastisk service og helt klart den bedste kvalitet til prisen. Kunne ikke tænke mig det bedre
Jeg har bestilt fra Cerberus Danmark to…
Jeg har bestilt fra Cerberus Danmark to gange. Begge gangene har jeg fået det jeg bestilte hurtigt og præcis som det skulle være!
Rigtig gode produkter og fantastisk…
Rigtig gode produkter og fantastisk service - kan kun anbefale at købe fra Cerberus Strenght DK 💪
Good quality products
Good quality products! Great communication. Love this store for strongman equipment. Best tacky I've used.
Kend dine rettigheder
Første det gode: produkter pris og kvalitet hænger fint sammen. Kvaliteten er ganske fin, og prisen er også ok.
Det mindre gode: de sendte en forkert produkt, hvorefter jeg kontaktede dem. Ejeren Lars påstod at jeg selv skulle betale for en retur, hvilket er i strid med dansk lovgivning. Når man reklamere for et produkt, er det altid firmaet der skal betale, hvilket kan læses i reklamationsretten.
Det endte med at jeg fik 53 kroner retur til returnering efter 5 dage. Hvilket ikke var nok, men sendte det retur alligevel. Dette skal altså rettes op, før jeg kommer igen.
Derudover er fragten dyr, og leveringen lang.
Kvalitetsprodukter og kvalitetsrådgivning
Alle deres produkter er af meget høj kvalitet og bestillingen bliver hurtigt afsendt efter ordreafgivelse. De er altid klar med gode råd og vejledning til hvilket produkt der skal vælges for at være optimalt til ens træning
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。