レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Punktlig fremmÞde. Orienterede om selv fÃ¥ minutters forsinkelse. Knoklede bravt for at lÞse opgaven, pÃ¥ trods af meget vanskelige vilkÃ¥r. Gav ikke bare op efter et par forsÞg. Blev ved til jeg fik afh... もっず芋る

Blev igennem Aqua Danmark viderestillet til C.F. Andersen og SÞn som fra start gav god vejledning og rÃ¥dgivning ifht. valg og installation af blÞdgÞringsanlÊg - det var derfor helt naturligt at... もっず芋る

De installerede vores nye Aqua Danmark blÞdgÞringsanlÊg. SÞd og venlig installatÞr, som sÞrgede for det hele sÃ¥ det bare spillede. Fandt dog efterfÞlgende ud af, at et aflÞbsrÞr ikke var spÊndt orden... もっず芋る

Har brugt C. F. Andersen som koordinerende firma til renovering af badevÊrelse. Projektet er trods flere udfordringer forlÞbet perfekt, og afleveret til aftalt tid og pris. Kan kun give min bedste a... もっず芋る

䌁業情報

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Et rigtig godt firma.

Jeg har fået hjÊlp af CF Andersen VVS flere gange de sidste 10-15 år. De kommer altid til aftalt tid, hvilket jeg sÊtter stor pris på. De er venlige og hjÊlpsomme. Det er et rigtig godt firma, som jeg stoler fuldt og fast på.

2026幎3月27日
C.F.Andersen VVS A/S ロゎ

C.F.Andersen VVS A/S からの回答

Hej Linda
tak for de fine ord, det sÊtter vi stor pris på.

Super god, effektiv og venlig service!

Super god, effektiv og venlig service!
Har p.t. brugt C.F. Andersen til to forskellige opgaver i vores lejlighed, og de har bare vÊret rigtigt effektive, og vÊret behjÊlpelige med at finde de rigtige lÞsninger. De er gode til at informere, reagerer super hurtigt og fÞlger op
.. og sÃ¥ har de nogle virkelig hyggelige og samvittighedsfulde medarbejdere!

2025幎7月7日

renoverings fejl

Skulle bruge en vvs’er til renovering af badevÊrelse. Hvor vi desvÊrre havde dem ude flere gange for at lave om pÃ¥ deres fejl, end de faktisk skulle herud og montere.
(Da de lavede fejl i;
montering af blandingbsbatteri,
montering af bruserstang, hvor der blev boret ind til naboen
fejl i fugning
og ny montering af rÞr under vask)
Hvilket er en ting, men en anden ting var at de så ikke ville stå inde for deres egen fejl, så vi selv måtte ligge ud for at få det fikset.

2024幎7月1日

top service

Punktlig fremmÞde. Orienterede om selv få minutters forsinkelse. Knoklede bravt for at lÞse opgaven, på trods af meget vanskelige vilkår. Gav ikke bare op efter et par forsÞg. Blev ved til jeg fik afhjulpet problemet. Stor ros. Varmeste anbefalinger herfra. 5 stjerner

2023幎12月5日

VVS til tiden

Fredag morgen havde jeg fornÞjelsen af at have besÞg af C.F Andersen og SÞn for at installere et blÞdgÞringsfilter og en Grove Blue Home-vandhane med koldt og danskvand i mit hjem. Det var en vidunderlig oplevelse, og jeg må sige, at alt gik rigtig godt. De ankom prÊcis klokken 07:30, og alt var rent og pÊnt, da de forlod huset. Jeg kan varmt anbefale deres service.

2023幎6月16日

God og forstående service

De installerede vores nye Aqua Danmark blÞdgÞringsanlÊg. SÞd og venlig installatÞr, som sÞrgede for det hele så det bare spillede.
Fandt dog efterfÞlgende ud af, at et aflÞbsrÞr ikke var spÊndt ordentligt fast. Dette kom de dog hurtigt og fixed da jeg gjorde opmÊrksom herpå.

2023幎2月13日

Renovering af varmtvandsbeholder

Jeg har fået renoveret en varmtvandsbeholder af C.F. Andersen og SÞn VVS, da den var begyndt at dryppe.
Jeg kontaktede dem, da jeg opdagede det, og de var hurtige til at rykke ud. En montÞr var ude at kigge på beholderen og vurdere, om og hvordan de kunne hjÊlpe. Nogle dage efter kom en anden montÞr og renoverede den, hvilket tog nogle timer.
Da fakturaren ankom, havde jeg nogle spÞrgsmål hertil og ringede derfor til C.F. Andersen. Vi blev hurtigt enige om en lÞsning, som passede begge parter.
Jeg har vÊret meget tilfreds med både kommunikation og udfÞrt arbejde.

2022幎4月4日

Service udover det forventelige

Blev igennem Aqua Danmark viderestillet til C.F. Andersen og SÞn som fra start gav god vejledning og rådgivning ifht. valg og installation af blÞdgÞringsanlÊg - det var derfor helt naturligt at jeg valgte dem til arbejdet.

VVS arbejdet blev lavet hurtigt og jeg blev indraget i installationen samt introduceret til anlÊgget.

Da jeg samtidig var ved at installere to badevÊrelsesmÞbler spurgte jeg VVS’eren om han ogsÃ¥ kunne hjÊlpe med tilslutning af vand og aflÞb pÃ¥ disse og inden han gik var der ogsÃ¥ kalkfrit vand pÃ¥ badevÊrelserne.

Service udover det forventelige 👌🏻.

2021幎2月14日

Renovering af badevÊrelser

Jeg har lige fået renoveret 2 badevÊrelser opfÞrt 1 nyt, hvor CF Andersen var total entreprenÞr på opgaven.

Det har for mig vÊret et stort langvarigt og kompliceret projekt, hvor samarbejdet har kÞrt upåklageligt. De forhindringer og problematikker som vi har stÞdt på undervejs, eller ting som jeg har vÊret utilfreds med, har jeg kommunikeret til Jesper Willis og vi har i et konstruktivt samarbejde fundet en lÞsning.

Jeg er yderst tilfreds med slutresultatet, og kan klart anbefale CF Andersen

2018幎8月15日

God service.

Har brugt C.F Andersen flere gange og er yderst tilfreds med både service og kvalitet.

I et enkelt tilfÊlde skulle en rÞrsamling tÊtnes en extra gang. Indenfor 1 time efter min henvendelse var reparationen udfÞrt.

2018幎3月14日
自発的なレビュヌ

En kluntet lÞsning og et lÊk toilet

Jeg havde af flere omgange besÞg af CFA vvs i forbindelse med etableringen af et nyt badevÊrelse. De var med fra starten til at trÊkke rÞr og var også med i processen med at tÊnke badevÊrelset igennem. SÊrligt en af opgaverne blev lÞst meget kluntet. I det pex-rÞrene til håndvasken var for korte valgte de at etablere en samling i gipsvÊggen med tilhÞrende inspektionslem til trods for, at der var mulighed for at trÊkke helt nye rÞr igennem gipsvÊggen.
Endvidere glemte de at påsÊtte en spÊnde over aflÞbet fra toilettet hvilket var medvirkende til at toilettet lÊkkede vand, da det blev brugt fÞrste gang. Det skal siges at det ikke var CFA vvs der opsatte toilettet og at vvs'eren der opsatte toilettet også burde have opdaget den manglende spÊnde.

2018幎2月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。