レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ringe! Man foretager en bestilling og skal derefter selv henhende sig for at hÞre hvor varen bliver af. Jeg fÃ¥r sÃ¥ at vide at der har haft en fejl i deres system som gÞr, at jeg pludselig skal en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg prÞvede denne hjemmeside for én del tid siden pÃ¥ nogle helt andre produkter, og var spÊndt pÃ¥ om de kunne klare min ordre ligesÃ¥ godt igen, nu nÃ¥r man hÞrer om sÃ¥ mange hjemmesider med dÃ¥rlig se... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har kÞbt bÃ¥de Vola brusearmaturer, berÞringsfri hÃ¥ndvaskearmatur samt et par IfÞ hÊngeskÃ¥le. Alle produkterne kom lÞbende inden for en uge. Da vi skulle monterer hÊngeskÃ¥lene, viste det sig at de havd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kÞbt varmepumpe og en masse fittings hos E-VVS, og det har helt igennem vÊret en fantastisk betjening. Varmepumpen blev leveret til en pris, der var bedre en noget andet, jeg kunne find... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工
  2. 济宀リフォヌム業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

E-vvs.dk - din professionelle online VVS forhandler. VVS artikler og VVS produkter kan kÞbes billigt her hos e-vvs.dk. Vi Þnsker, at vÊre din professionelle forhandler indenfor alle former for VVS. Spar som privat eller erhverv optil 70% på dine vvs artikler. VVS til både badevÊrelse og kÞkken. Vi giver dig lave vvs priser samt personlig og faglig kundeservice. Kontakt til evvs.dk på 87 34 42 47 eller info@e-vvs.dk

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ringe

Ringe! Man foretager en bestilling og skal derefter selv henhende sig for at hÞre hvor varen bliver af. Jeg får så at vide at der har haft en fejl i deres system som gÞr, at jeg pludselig skal en masse fragt oveni belÞbet. Et hvilken som helst andet seriÞst firma havde taget dette på sin kappe da det jo DEM som har lavet en fejl og ikke mig!

----

OPDATERING:
Jeg er efterfÞlgende blevet kontaktet hvor de beklager hÊndelsen og tilbyder også at sende tingene fragtfrit. Rigtig god stil at tage ansvar for sine fejl.

2021幎10月8日

Glimrende

Bestilte et håndvaskarmatur som blev modtaget i fin stand. Leveringen var lidt langsom (oplyst til 4-6 dage, tog 9 hverdage plus 2 weekender), men der var hurtigt og prÊcist svar på forespÞrgsel om status.

2012幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

God dialog og bedste pris

Jeg skulle bruge en rÊkke vvs artikler til huset, og eftersom jeg ikke har så meget for stand på den slags, ringede jeg til dem, og jeg fik en super service, og ikke mindst den bedste pris :)

2010幎7月13日
5぀星のうち1の評䟡

EVVS ikke iorden - 30% i retur begyr!

Ville sende en varer retur til evvs.dk men får oplyst via mail at de tager 30% i retur gebyr?! Det står ikke i deres handelsbetingelser eller andre steder på deres hjemmesiden, som forbruger forventer man at have lige meget ret til at kunne retunere en varer i en onlineshop som i en fysisk butik. Det er ikke iorden evvs!

En meget utilfreds kunde!

2010幎6月28日
Evvs ロゎ

Evvs からの回答

KÊre Shagufta
Det er netop sådan her Trustpilot ikke skal benyttes, vil du vÊre venlig at skrive sagens forlÞb så andre kunder kan se, at dette ikke er normal praksis hos e-vvs.dk.
Vi har 14 dages fuld returret - som ALLE andre net-hjemmesider, det er lovkrav.
Men da du spÞrger vores sÊlger om, at sende din vare retur er der gået 14 dage. Det er selvfÞlgelig super Êrgeligt, men vi bliver pålagt returgebyr ved fabrikken (her tale om Vola) og det bliver vi nÞdt til at sende videre til dig. Vi har jo ikke eget lager, så den kan ikke blot lÊgges på hylden som i en "fysisk butik".
Så da vi finder din anmeldelse urimelig i bedÞmmelse og tekst, har vi meldt dig til Trustpilot - man skal ikke bare bruge dette medie fordi man er sur og skuffet på sig selv.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service og hurtig handling

Varmepumpen blev leveret til en pris, der var bedre en noget andet, jeg kunne finde på nettet, og betjeningen super god.
RÞr og fittings leveres til sÊrdeles god pris.

Min eneste kritik er at evvs.dk burde vÊre mere komplet med varer. evvs skaffer dog tingene, hvis du har en betegnelse eller vvs nr.

Uforbeholden anbefaling!

2010幎6月16日

*****

Vi kom til at bestille 2 badevÊrelseslamper i forkert farve. Ingen problem de blev hurtig byttet til rigtig farve. God betjening. God service når man henter varen. Hilsen Lene Nielsen

2010幎4月22日
5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering, fantastisk service.

Har kÞbt både Vola brusearmaturer, berÞringsfri håndvaskearmatur samt et par IfÞ hÊngeskåle. Alle produkterne kom lÞbende inden for en uge. Da vi skulle monterer hÊngeskålene, viste det sig at de havde vÊret ude fÞr. evvs.dk tog hurtigt fat på deres leverandÞr, og dagen efter var de to hÊngeskåle ombyttet.

2010幎4月1日

Ændring af leveringsadresse

Jeg bestilte nogle radiatorer, til levering på hjemadressen, men pga. en lang markvej,som bare var lukket af sne,ringede jeg til evvs lidt sent inden leverings
dato for at få lavet leveringsadressen om. Det gjorde de bare , sådan, det er god service

2010幎2月17日

God og hurtig service

Jeg bestilte 2 lamper hos e-vvs. Der stod mellem 3-5 dages levering. Jeg fik varen i lÞbet af 4 dage, også selv om det var midt i snekaoset. Meget hurtig levering, og hurtig svar, når man spÞrger via mail. Dem kan jeg varmt anbefale at bruge.

2010幎2月8日

God Service

Har fået en meget god Service op til flere gange. Perfekt.
Deres Hjemmeside kunne godt blive noget bedre, bla. en mere specifik
beskrivelse af hvad man kÞber.

2010幎1月12日

god service

Skulle bruge nogle lampe til et badevÊrelse og ja til at handle med hurtig betjening
Dog var der desvÊre lidt knas med leveringen gik noget over tiden .men så to jeg kontakt til Evvs.dk også gik der kun at par dage får varen kom. Så super betjetjening (bliv ved med det)

2010幎1月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ