CHANGE Lingerie Danmark レビュー 2,532

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業情報

1. 下着店

当該企業による記述

Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.

3.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Meget LANG leveringstid ved online køb

Jeg bestilte to bh’er online til levering i butik, pengene bliver trukket efter få dage. Efter 2 uger får jeg mail, “din levering er desværre ved en fejl sendt til Norge” De skriver at de ikke kan gøre så meget, andet end at jeg må holde øje med Bring pakke app. Jeg svarer at jeg står og skal bruge mine bh’er om de kan annullere ordre, hvis jeg skal vente to uger mere. Efter et par dage, får jeg ny mail “vi har nu sendt dig en ny ordre” jeg svare igen at jeg er noget træt af den lange leveringstid, om de ikke kan give en rabatkode til min næste ordre som kompensation? Det får jeg ikke svar på. Efter 3 uger fra min første bestilling, får jeg en mail fra Bring at min pakke er på vej til hjemmelevering, hvis jeg har bestilt til erhverv og ikke er der til at modtage den, skal jeg give tilladelse til, de må sætte den. Jeg kan ikke se på app hvordan jeg skal give tilladelse, så håber bare den bliver lev i butikken da jeg jo ikke har bedt om hjemmelev. Kl 16 forsvinder min ordre så fra app og jeg høre intet fra change. Jeg vælger at køre ind til butikken og spørge efter min pakke. Hun siger at hun umiddelbart ikke har den og der er flere problemer med pakker, hun kigger dog alligevel og finder den til ALT held i bunden af en “tom” papkasse og min ordreseddel er klistret inden i kassen. Så hvis ikke jeg selv havde henvendt mig var den forsvundet. Jeg kunne have ønsket mig lidt kompensation for den lange ventetid og alt det bøvl for at finde min pakke. Så vær varsom når du bestiller online.

2026年4月14日

Kære Christina,

Vi ærgrer os over at læse din anmeldelse.

Når en ordre er afsendt fra vores lager, overgår den til vores leveringspartner. Vi følger ikke hver enkelt pakke aktivt i realitet. 😕

Det er beklageligt, at din ordre fejlagtigt blev sendt forkert, og det var godt, at du kontaktede os, så vi kunne oprette en sag internt og eskalere den til vores leveringspartner, som havde din pakke.

Vi har i dit tilfælde fulgt op på sagen og sørget for, at der blev afsendt en ny ordre fra vores lager så hurtigt som muligt inden for vores behandlingstid og procedure. Vi kan desværre ikke se den henvendelse vedrørende annullering, som du nævner, men du er meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan kigge nærmere på det.

Som det fremgår på vores hjemmeside, trækkes betalingen, når ordren er pakket og klar til afsendelse, og der sendes en leveringsbekræftelse i den forbindelse.

Vi beklager de gener, forløbet har medført, og vi håber trods alt, at du er glad for dit køb.

Rigtig god dag.

5つ星のうち5の評価

Min kone og jeg var forbi Marina i går…

Min kone og jeg var forbi Marina i går lørdag d 11/4. I Ballerup centeret. Meget kompetent kvinde. Tog sig go tid til og hjælpe min kone med hvilken størrelse hun skulle bruge. Prøvede et par fittings størrelser før vi fandt den rigtige str. hun var meget sød / tålmodig / lyttende og ikke mindst omhyggelig. Måske os derfor vi endte med og gå ud af butikken med 4 bh’er 🙈

2026年4月11日

Kære David,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det betyder virkelig meget at høre, at I havde en god oplevelse i butikken i Ballerup, og at Marina tog sig god tid til at hjælpe jer så grundigt og tålmodigt. Vi er glade for, at I følte jer godt vejledt – og det lyder som en rigtig god (og succesfuld 🙈) shoppingtur!

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Marina og resten af butikken – det vil helt sikkert gøre hende glad 😊

De bedste hilsner, Marta CHANGE Lingerie

Virkelig elendig service

Virkelig elendig service. Desværre et af de eneste steder jeg kan få en bh i min størrelse. 1 bh. Har før været ganske tilfreds, men får nu at vide at garantien ikke dækker, da jeg har maskin vasket den. Det har jeg i mit liv aldrig hørt jeg ikke måtte. Har altid brugt en vaskepose, som i øvrigt også altid bliver udleveret... Har før fået en bh byttet, uden problemer. Men nu ikke...

2026年4月10日

Hej Pernille

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med dit produkt.

I forhold til vaskeposer vil vi gerne præcisere, at disse ikke udleveres, men kan købes i både vores butikker og online. Vaskeposer er primært tænkt til sarte produkter som fx trusser samt styles i uld/silke eller med fine og delikate detaljer.

Når det gælder reklamation, dækker dette ikke skader opstået ved forkert vask, herunder maskinvask, hvis produktet er anbefalet håndvasket i vaskeanvisningen.

Vi beklager, hvis dette har skabt forvirring, og vi sætter pris på din tidligere gode oplevelse hos os.

5つ星のうち5の評価

Hos Change Silkeborg er modne kvinder i rigtig gode hænder.

Jeg fik hjælp af en top professionel, moden ansat, der kendte produkterne og som havde faglig stolthed nok til at guide mig frem til det badetøj som klædte mig bedst. Jeg kom ind i butikken med en klar forestilling om, hvad jeg ville have. Mens jeg stod i prøverummet, fandt ekspedienten en bikini, som hun spurgte, om jeg ikke ville prøve. For hendes skyld. Det var ikke min farve og ikke min stil. Men da jeg fik den på, var den perfekt til min krop. Både farve og form. Så please ....flere modige, modne ansatte, som ved, hvad der klæder en krop, som ikke er så fast og spændstig, som den har været:-)

2026年3月31日

Kære Ove VP,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den betyder virkelig meget for os 🌸

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig både tryg og godt vejledt under dit besøg hos os i Change Silkeborg. Vi er stolte af at have dygtige og erfarne medarbejdere, der med faglighed, ærlighed og engagement hjælper med at finde det helt rigtige – også når det måske kræver lidt mod at prøve noget nyt 😊

Din oplevelse i prøverummet er lige præcis det, vi ønsker at give vores kunder: en følelse af at blive set, forstået og guidet til noget, der fremhæver det bedste i én selv. Og hvor er det skønt, at bikinien endte med at være et perfekt match! 🙏

Endnu en gang tak for dine varme ord. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💕

5つ星のうち1の評価

Meget langsom ekspedition og urealistisk leveringstid

Jeg bestilte den 26. marts 2026 to BH’er hos Change Lingerie og modtog ordrebekræftelse samme dag. Af ordren fremgår det, at forventet levering er angivet til perioden 30.03.2026–03.04.2026.

Den 31. marts 2026 er ordren imidlertid fortsat ikke afsendt. Det finder jeg særdeles utilfredsstillende. Når en ordre endnu ikke er afsendt på dette tidspunkt, og skærtorsdag den 2. april samt langfredag den 3. april samtidig falder inden for den oplyste leveringsperiode, fremstår det i praksis urealistisk, at leveringen kan finde sted inden for de angivne datoer.

Det indebærer, at jeg som kunde må forvente en endnu senere levering end den, der allerede er oplyst i ordrebekræftelsen. For en veletableret dansk detailvirksomhed med både webshop og fysiske butikker bør det kunne forventes, at en almindelig ordre som minimum er ekspederet til forsendelse inden for få dage.

Det fremstår efter min opfattelse væsentligt under det serviceniveau, man med rimelighed kan forvente af en dansk webshop på dette niveau. Min kritik vedrører derfor ikke alene den samlede leveringstid, men i høj grad den meget langsomme ekspedition og den manglende iværksættelse af forsendelsen. Det er ganske enkelt ikke tilfredsstillende.

2026年3月26日

Kære Lotte,

Vi beklager, at vores leveringstid ikke lever op til dine forventninger.

Den angivne leveringstid er en forventet tidsramme, og der kan desværre forekomme perioder, hvor vi ikke kan leve op til denne – særligt i forbindelse med travle kampagner som CLUB DAYS, Black Friday eller jul. I disse perioder tager vi forbehold for forlængede leveringstider, hvilket også fremgår i vores FAQ's på hjemmesiden.

Vi kan bekræfte, at din ordre bliver afsendt i dag, den 1. april, og du vil derfor kunne afhente den i din lokale CHANGE-butik efter påske.

Vi vil samtidig gerne bemærke, at vi desværre ikke kan finde nogen tidligere henvendelser fra dig i vores kundeservice. Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

God påske. 🐣

Signe fra RO’s torv er en KÆMPE stjerne

Efter 2 børn og et større vægttab, havde jeg - og mine syddragende bryster - meget brug for hjælp!! Med kompasset i hånden og en god portion tålmodighed fik Signe babserne på rette kurs. Efter en nordlig vandring fandt vi sammen flere transportmidler, som var meget tilfredsstillende for både bærer og gidslerne. Signes tålmodighed og åbenhed for bl.a. bryste-Shake (for at bryste-fængslets sikkerhed), er virkelig en STOR lønforhøjelse værd! Hun gav os plads, forstod problematikkerne og fandt gang på gang løsninger. KÆMPE TAK! Signe, jeg håber virkelig, du ved, at du er CHANGE RO’s Torvs bedste og vigtigste ansatte i forholdhold til kundernes oplevelser. Kan varmt anbefale at søge Signes hjælp og ekspertise! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
10/5 stjerner! 👏 Keep up the GREAT work! 😍

2026年3月19日

Kære Lisa,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! 💖

Hvor er det bare skønt at læse om din oplevelse, og ikke mindst din (helt vidunderlige 😄) måde at beskrive den på! Vi er så glade for, at Signe fra RO’s Torv kunne hjælpe dig med både tålmodighed, humor og stor faglighed.

Vi ved, hvor stor en forskel det gør at finde den rette pasform – især efter kropslige forandringer, og det betyder rigtig meget for os, at du følte dig tryg, forstået og godt hjulpet hele vejen.

Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver delt med Signe – hun bliver uden tvivl både stolt og rørt! 🌟

Endnu en gang tusind tak for dine varme ord og din anbefaling. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊

5つ星のうち1の評価

Havde fået en bh og trusser i gave som…

Havde fået en bh og trusser i gave som jeg ikke kunne passe så gik i butikken med det og hun ville ikke bytte mine varer selvom der var byttemærker på også var hun i øvrigt utrolig flabet, så deres service er desværre blevet virkelig dårlig.

2026年3月22日

Kære Marianne,

Vi beklager, at du ikke havde den oplevelse i vores butik, som du havde håbet på.

Vi vil gerne præcisere, at mærket på varen er en prisskjuler og ikke et byttemærke. Vores personale følger naturligvis CHANGE’s gældende byttepolitik.

Hvis dit køb er foretaget på et medlemskab, har vi mulighed for at finde din kvittering 😊

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre og finde kvitteringen.

5つ星のうち1の評価

Har altid handlet bh’er i Change

Har altid handlet bh’er i Change. Nu oplevede jeg for 1. Gang at en bh efter 4 gange brug havde slidt et hul ved bøjlen under brystet. Jeg sender billeder og laver en reklamation, denne afviser de med henblik på forkert brug. Den er brugt på nøjagtig samme måde som de andre jeg har. Det er simpelthen ikke godt nok Change.

2026年3月20日

Hej Lisa,

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med din oplevelse.

På baggrund af det fremsendte billede kan vi se, at materialet omkring bøjlen er slidt og påvirket på en måde, som ikke tyder på en produktionsfejl. Denne type skade opstår ofte som følge af ydre påvirkning eller forkert pleje, såsom vask eller brug.

Vi forstår, at det kan være en skuffende oplevelse, men vi vurderer alle reklamationer ud fra de samme retningslinjer for at sikre en ensartet og fair behandling.

5つ星のうち5の評価

Change fredericia har utroligt søde og…

Change fredericia har utroligt søde og dygtige medarbejdere der er ærlige og gode til at guide og hjælpe med at finde den rigtige bh - god humor og med et ønske om at gøre kunden glad og tilfreds - jeg kommer helt klart igen

2026年3月7日

Kære Louise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 💕

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Fredericia, og at vores medarbejdere kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige BH. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver deres ærlighed, gode vejledning og humor – det betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.😍

god oplevelse

Jeg besøgte change i Herning Centeret hvor jeg fik virkelig god betjening samt god hjælp til at finde den størrelse der passede mig.
Ikke en finger at sætte på oplevelsen, kommer helt sikkert igen

2026年3月7日

Kære Mille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🎉

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Herning Centret, og at du fik god hjælp til at finde den helt rigtige størrelse. Vores medarbejdere gør sig altid umage for at give den bedste vejledning, så det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt hjulpet.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen.🌸

Dårlig service og produkter

Har i sidste weekend købt 3 bher og fik hjælp til størrelsen men hun forstod slet ikke at jeg skulle have bher der kunne støtte min større barm og var virkelig ikke venlig og virkede kun som om hun skulle sælge. Men købte 3 bher men efter jeg kom og havde gået rundt med dem ja så passer de slet ikke de sidder mega stramt og mine bryster hopper ud over bhen... synes simpelthen det er under al kritik og kan ikke bytte dem da jeg har taget mærker af men det er lidt svært at vurdere når man står inde i butikken. Handler aldrig i jeres butikker igen trods jeg har været trofast kunde i mange år... Hold jer væk fra change lingeri..

2026年2月28日

Kære Victoria,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vores Personal Shoppers i butikken er trænede bh-eksperter, som står klar til at rådgive og hjælpe vores kunder, men det er i sidste ende dig selv, der afgør, hvilken pasform du foretrækker.

Vi forstår også din frustration over, at bh’erne efterfølgende ikke føles som forventet.

Da mærkerne er blevet fjernet, og produkterne har været i brug, er bytte- og returretten desværre bortfaldet i henhold til vores returpolitik. Vi kan desværre ikke tage varer retur, som ikke længere fremstår som nye, da de ikke kan videresælges.

Vi er kede af at høre, at denne oplevelse har påvirket dit syn på os, særligt når du nævner, at du har været kunde hos os i mange år. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre.

Rent svindel firma.

Rent svindel firma.
De tager betaling for varen 2 gange, men når man klager til deres kreditor afdeling hører man ikke en skid....

Hvis I skal benytte dem, så sikre jer at I har varen i hånden inden I betaler.

2026年3月3日

Kære Brian,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Det er ærgerligt, at du ikke tidligere har været i kontakt med vores kundeservice, da vi gerne ville have hjulpet dig med sagen med det samme.

Det er derfor godt, at du i morges har kontaktet os via vores kontaktformular. Her kan vi gennemgå din sag og hjælpe dig med at få afklaret, hvad der er sket i forbindelse med betalingen.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

5つ星のうち5の評価

Jeg var i Herning center / chance…

Jeg var i Herning center / chance lingerie.. wauuu sikke en service. Fantastisk. Jeg kan virkelig anbefale butikken.
Mona Hindhede

2026年2月26日

Kære Mona,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ✨

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse i CHANGE i Herning Centret.

Vi er så glade for, at du oplevede en god service – det er præcis den oplevelse, vi altid ønsker at give vores kunder.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart 💕

De bedste hilsner, Marta CHANGE Lingerie

5つ星のうち4の評価

God kunderservice

God kunderservice, da jeg oplevede problemer med en ombytning i fysisk butik.
Vi fandt lyn hurtigt en løsning sammen.
Rigtig fint.

2026年2月24日

Kære Ane,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse af min personlige service. Det gør mig glad! 🤗

Du er altid velkommen til at kontakte mig igen – jeg hjælper gerne.

Rigtig god onsdag! 🌸

5つ星のうち5の評価

Storcenter Nord Aarhus- Nilo er den…

Storcenter Nord Aarhus- Nilo er den beste rådgiver❤️
I dag kom jeg til Change for at hente min pakke og ville faktisk ikke købe noget.
Alligevel fik jeg øje på en smuk BH… Den passede og pludselig kom Nilo med andre spændende ting og jeg kom ud med tre sæt undertøj 🙏🏻
Tak Nilo❤️

2026年2月24日

Kære Andreja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse i Storcenter Nord Aarhus.

Det glæder os rigtig meget at høre, at Nilo gav dig en god og inspirerende rådgivning – og at du gik derfra med hele tre sæt, selvom det slet ikke var planen 😊 Det er netop den personlige service og faglige vejledning, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Nilo – det vil betyde meget for hende.

Vi håber at se dig igen snart.

5つ星のうち1の評価

Kvaliteten er faldet drastisk!!

Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde købt tre BH’er, som nu alle er gået i stykker inden for omkring ni måneder - trods virkelig skånsom behandling. Købte samtidig en bikini, hvor lukning konstant springer op (trælst!).
Jeg har været loyal kunde gennem 20 år, men det er slutter nu.

2026年2月23日

Kære D. Andreasen,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse af vores produkter.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med BH’erne og bikinien, og vi forstår godt, at det må være frustrerende, især når du har været kunde gennem 20 år.

Hos CHANGE anbefaler vi altid håndvask i hånden for at bevare bøjler, materialer og pasform. Ved korrekt pleje vil en BH normalt holde længere, men almindeligt slid kan forekomme, og forkert behandling som maskinvask kan desværre give skader hurtigere end forventet.

Vi oplever sjældent så mange reklamationer fra samme kunde, og vi vil meget gerne hjælpe dig fremadrettet med rådgivning om pasform, størrelser og korrekt pleje, så du får mest muligt ud af dine produkter.

Med venlig hilsen Marta, CHANGE Lingerie

5つ星のうち1の評価

Elendig kundeservice ved ønske om at bytte

Elendig og direkte flabet betjening i Change, Storcenter Nord Aarhus.
Ønske om bytte et sæt lingeri. Ingen hjælp og direkte flabet betjening af damen i butikken. Kort sagt - Køb andet sted

2026年2月17日

Kære Ossining,

Vi beklager, at du ikke havde den oplevelse, du havde håbet på i vores butik.

Vi vil gerne tydeliggøre, at returfristen for denne vare desværre var udløbet, og at det mærke, der sidder på prisen, kun er en prisskjuler – ikke et byttemærke. Vores personale fulgte CHANGE's byttepolitik og forsøgte at forklare mulighederne så klart som muligt.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, og ikke var det du havde håbet på.

5つ星のうち5の評価

Professionel, sjov og med mig i centrum.

Jeg har i går besøgt butikken i Vejle og jeg har haft den bedste oplevelse i lang tid. Jeg spurgte ikke til dit navn, men du har taget dig tid og var engageret i både samtalen, som i af hjælpe mig med at finde, hvad jeg havde brug for. Og mere endda! Service i toppen, og når man også har svært ved at finde en BH, der passer perfekt, så var tålmodighed og det store udvalg lige, hvad der skulle til. Unødigt at sige, at jeg fandt mere, end jeg forventede, som er fedt. Jeg kommer helt klart igen.

2026年2月12日

Kære "Bruger",

Tusind tak for de varme ord! ✨

Det betyder rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse i butikken i Vejle, og at vores kollega kunne hjælpe dig med både at finde det, du havde brug for – og lidt mere end det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 😍

5つ星のうち5の評価

Utrolig hjælpsom hende jeg talte

Utrolig hjælpsom hende jeg talte med, der gav sig tid til at finde ud af svaret på mit spørgsmål, og vendte tilbage med en løsning samme dag..

2026年2月9日

Kære Malene,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse af min personlige service. Det gør mig utrolig glad! 🤗💖

Du er altid velkommen til at kontakte mig igen – jeg hjælper gerne.

Rigtig god weekend! ⛄

Kjempegod hjelp

Kjempegod hjelp i både butikk og på kundeservice. Hyggelig og imøtekommende kommunikasjon, positiv innstilling og rask hjelp!

2026年2月10日

Kjære Em,

Tusen takk for din ros og de strålende fem stjernene! ⭐

Vi er så glade for at vi kunne hjelpe deg, og vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen! 😊

Kjærligst, Amisha CHANGE Lingerie

Trustpilot エクスペリエンス