レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

As a long time skipper with this company (8+ yrs) I'd like to respond to the destructive comments made by skipper Daniel. I think highly of Daniel as a skipper, but I feel his personal grudge... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb lange tijd als schipper gezeild bij Channel Sailing. Mijn ervaringen zijn negatief betreffende de betrouwbaarheid van de zeiljachten. Zelf heb ik 3 maal grote motorproblemen gehad (= motor u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Net terug van een weekje Zeeland. Schitterende ervaring op een prachtige boot. Zeer goed ontvangen en begeleid bij afvaart en terugkeer door Nicolas: Topkerel die bulkt van kennis en energie. Uitgevar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sehr gelungener 4 Tages Törn, Dank der sehr professionellen und zuvorkommenden Hilfe der Basis. Nach Absprache konnten wir das Schiff schon deutlich frÃŒher ÃŒbernehmen und bekamen noch im spÀten Nachm... もっず芋る

䌁業情報

1. ポヌル りォッチング ツアヌ代理店
  2. むベント プランナヌ
  3. セヌリング クラブ

圓該䌁業による蚘述

Vertrouwd ✅ & veilig ✅ een zeiljacht huren in Cadzand met 5⭐ garantie! U huurt een prachtig zeiljacht voor optimaal zeilplezier op de Noordzee. Steeds vrijblijvende offerte.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zeer fijn teambuilding gehad met de Vandemoortele Engineering

Zeer fijn teambuilding gehad met de zeilboten. De weersomstandigheden waren ideaal voor een eerste zeilervaring, de boten zijn na de corona winterslaap nog in prima conditie en de kapitein heeft ons veilig terug laten binnenvaren.

2021幎6月16日

Channel Sailing からの回答

Channel Sailing ziet u graag (terug) :-)

5぀星のうち5の評䟡

eerste out-door event na corona

eerste out-door event na een lange corona lockdown
een frisse neus gaan halen in Cadzand
Na korte "praktische initiatie" in voormiddag ,een spannende zeil regatta in de namiddag.
Ideaal weertje , beetje wind en niet te veel zon.

2021幎6月16日

Leuk te lezen! Dank hiervoor
Kom gerust eens terug en huur een jacht met een gratis schipper!

5぀星のうち4の評䟡

Bonjour à tous.

Bonjour à tous.
J'ai passé un super week-end de 3 jours sur un de leurs bateaux.Tres bon et beau bateau bien équipé.
Un accueil au top avec le soucis de bien faire et à l'écoute des gens.
Je vous les recommande.
Merci encore pour tout à toute l'équipe.
Fred

2021幎6月2日

Fantastisch gezeild met de Maro

Fantastisch gezeild met de Maro, Benetau Oceanis 38 ft. mei-2021. De correspondentie voorafgaand aan onze reis was goed. De verhuurder was op tijd aanwezig bij afvaart en tevens op zaterdagavond bij aankomst. Enkele kleine gebreken die we tijdens de reis vonden mochten op kosten van de verhuurder worden verholpen. Achteraf werden gebruikssporen zeer redelijk afgehandeld. Vanwege Covid niet kunnen afvaren naar ons reisdoel Engeland. Daarom in Zeeland gebleven. De boot heeft een vrij grote diepgang om lekker te kunnen zeilen op het Grevelingenmeer of Haringvliet. Aan boord waren alle benodigdheden aanwezig. De boot heeft een dubbel roerblad en is wat minder wendbaar omdat er minder roerdruk ontwikkeld, hierdoor echter ook geen nadelig schroefeffect. Het vergt wat extra aandacht bij manoeuvres in de Zeeuwse havens. We hebben met 7 volwassenen gezeild en een geweldig leuke week gehad. De boot is door de rolfok en lazy jacks makkelijk op en af te tuigen. zeilen en boot waren in goede staat. Watertank aan boord lijkt wat aan de kleine kant voor meerdaags gebruik, volume mij echter niet bekend.

2021幎6月1日

Great team !

Nous avons passé un super week-end dans un trÚs beau voilier. L’acceuil était chaleureux et nous n’avons manqué de rien.
Merci à l’équipe Channel Sailing !

2021幎6月1日

Channel Sailing からの回答

Cela nous fait plaisir. A la prochaine!

Super accueil

Super accueil, bateau spacieux, infrastructures modernes, TOP pour un week-end réussi !
Merci !

2021幎5月31日

Channel Sailing からの回答

Au plaiser de vous re-acceullir :-)

Perfect experience!

We rented Mazurka without skipper as we had enough sailors among our team. Boat is very well maintained and equipped. Communication with Nicolas - base manager - was smooth and efficient. Sailing area is nice and weather was perfect. We will definetely be back again!

2021幎5月30日

Thanks. Appreciated!

Super host

Super host, fijne ontvangst en prima schip (Beneteau Oceanis 38) mee gekregen!
De basis is strategisch gelegen langs de NL en Belgische kust. Het contact, ook onderweg, was buitengewoon vriendelijk en professioneel. Wij komen terug!

2021幎5月14日

Channel Sailing からの回答

Dank! Dit lezen we uiteraard heel graag. Tot een volgende!

Zeeland ontdekken

Voor 1 week zelf gezeild met de Beneteau Oceanis 34 (Zumba) gehuurd. Heerlijk schip om Zeeland mee door te kruisen. Via Channel Sailing alles keurig geregeld. zeker een aanrader.

2021幎5月8日

Channel Sailing からの回答

Hiervoor doen we het dus :-) Hartelijk dank voor deze review !

Daytrip with the family

We booked a yacht with skipper for just a day, for a family-first experience. All communication was excellent and friendly. We had flexibility with the day (picking the best day in the week) which was very nice. The skipper was perfect for our family, funny and calm. It's not cheap but all costs are clear up front and I thought it was worth it. Hopefully we'll be back soon :-)

2021幎5月5日

Channel Sailing からの回答

We appreciate your review. Thanks a lot and happy to welcome you back!

vijfdaagse zeilweek

Net een vijfdaagse zeilweek, met mijn 2 zonen (12 en 16 jaar) achter de rug. Niets dan lof voor Nicolas, die zeer bekommerd was om ons welzijn, en onze schipper Piet. Super veel van opgestoken en zeker voor herhaling vatbaar. Het schip was picobello, niets op aan te merken. Echt een aanrader.

2021幎4月16日

Channel Sailing からの回答

Leuk om te lezen. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer dan!

Voilier

Bateau, accueil, services parfaits comme d'habitude. Merci Nicolas... 👍😊

2021幎4月8日

Merci!

Zeildag met gezin

Gisteren een prachtige zeildag gehad en de batterijen opgeladen van ons gezin van 5, dit dankzij de prima service, goed zeilend schip, leuke schipper, lekkere kibbeling tijdens onze snelle stop in Breskens.

Leuk dit te lezen! Dank

5぀星のうち5の評䟡

Superervaring! Een echte aanrader.

Perfect onderhouden propere boot gehuurd, deskundige uitleg gekregen alvorens uitvaren. Prima service en heel vriendelijk ontvangen. Wij zijn uiterst tevreden klanten en komen sowieso terug! Een echte aanrader.

Channel Sailing からの回答

Doet ons enorm plezier! Dank!

5぀星のうち4の評䟡

heel fijne zeilervaring gehad

heel fijne zeilervaring gehad, met vertrek vanuit Zeebrugge; prima kwaliteit van zeilboot, en goede begeleiding en advies van Channel Sailing

Channel Sailing からの回答

Dank! tot een volgende keer graag

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。