Enkelt att köpa/boka via hemsida. Konkurrenskraftigt pris. Uppskattar snabb och enkel kommunikation gällande val av installationsdag. Fick exakt den dag jag önskade. Installationen utfördes av Jak... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nöjd med min installation av Malak. Var tydligen med vad som behövde göras under installationen. Uppskattar att han frågade vart jag ville att boxen skulle sitta, vart kablar skulle dras och vart hå... もっと見る
Otroligt snabb service! Jag beställde en laddbox inklusive installation en fredag och laddboxen monterades efterföljande måndag förmiddag, alltså en arbetsdag senare! Elektrikern var trevlig, proffsig... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Top Notch
Efter första kontakt med chargefy fick jag ett bra intryck. En säljare som var kunnig och lyssnade på kunden. Inget påhyvlat säljsnack, bara fakta. Idag fick jag laddaren (Zaptec Go) installerad av en mycket trevlig och duktig installatör, Anton Mårtensson. Hela förloppet från beställning till färdig produkt är bara top notch, jag är helnöjd 😎👍
Supernöjd
Snabb leverans och installation av elektriken Anton som var väldig trevlig och utförde mycket bra jobb
Snabb återkoppling och installation…
Snabb återkoppling och installation inom en vecka av trevlig och kunnig personal. Det lilla missförstånd som uppstod ordnades smidigt och snabbt. Installatören Valle var kanon👍 Tack för hjälpen!
Hade idag undvikit
Noggrann installation av elektriker. Valde tyvärr laddbox från Nexblue, som inte är det rätta för avancerade användare. Edge 2 kan inte hälften av det som lovas av modern mjukvara/funktioner. Chargefy svarar inte på mail med reklamation eller förslag på lösning när det känns jobbigt men ringer upp och har en hel massa attityd blandat med trevligt samtal, lite märkligt. Man ser sig bara som "elektriker" och vill inte ta ansvar för att man är återförsäljare av halvdana produkter. Hörde sen aldrig av sig igen. Hade idag undvikit både Nexblue och Chargefy. Kan säkert bli ett svar med mer attityd på detta?
Jättebra service
Jättebra service , bra kontakt via telefon och sms . Elektrikern Malak var jättebra och trevlig. Snabb installation och nu efter en vecka fungerar allt fint. Rekommenderas
Allt fungerande från första kontakt med…
Allt fungerande från första kontakt med offert till slutförd installation på ett utmärkt sätt. Snygg och professionell installation av en mycket duktig installatör. Jag är helnöjd och kan verkligen rekommendera Chargefy.
Bra råd inför installation och val av…
Bra råd inför installation och val av laddare! Trevlig noggrann och informativ montör på plats(Anton)!
Prisvärt!
Supernöjd med installationen
Supernöjd med installationen , Anton gjorde ett noggrant jobb och är otroligt serviceminded! Bara positivt att säga. /Johnny
Snabb installation på utsatt tid
Snabb installation på utsatt tid. Bra utfört jobb av Oskar
Beställning och Zaptec go Väddö Hagströms väg 27lev
Beställning och lev. fungerade helt perfekt,monteringen utfördes proffsigt och snyggt tack Oscar!
Excellent service
Excellent service, fast respons to questions, easy and understandable guidelines after placerad order.
The thing I apprecieted the most was that the wasn't "pushy" when I was contacted.
Absolut ett oklanderligt bemötande och…
Absolut ett oklanderligt bemötande och montering
Tack Anton
Anton som utförde installationen var…
Anton som utförde installationen var serviceinriktad & utförde ett noggrant jobb. Hörde av sig dagen innan (trots en söndag) & stämde av.
Snabbt och enkelt
Snabb återkoppling vid offertförfrågan på nätet. Bra rådgivning vid personlig kontakt med företaget. Snabb leverans och installation. Trevlig och effektiv elektriker, Nick, urförde allt enligt önskemål. Bra kommunikation med företaget.
Nöjd kund
PöMycket nöjd med ersonlig bemötande av personalen, jätte trevliga ,fick mycket info och bra pris, kort tid för instalation så var det inte svårt att välja de.
Jätte nöjd med instalation , ser snyggt bättre än hag hade förväntat mig.
Rekommenderar Stark
Väldigt professionellt gjort och är…
Väldigt professionellt gjort och är väldigt nöjd med allting.Teknikern Anton är verkligen en noggrann och väldigt kunnig i det han gör och har aldrig träffat en sån noggrann person i hela mitt liv utan att överdriva.Rekommenderar starkt Chargefy till potentiella kunder ni kommer inte bli besvikna 👍👍
Jag är mycket nöjd med installationen…
Jag är mycket nöjd med installationen av min laddbox. Hela processen fungerade smidigt från start till mål, med bra kommunikation och tydlig information.
Teknikern Anton gjorde ett utmärkt jobb. Han var noggrann och mycket professionell i sitt arbete. Dessutom tog han sig tid att förklara hur allt fungerar och svarade på alla mina frågor på ett pedagogiskt sätt, vilket gav ett extra stort förtroende.
Installationen blev både snyggt utförd och tekniskt korrekt. Jag kan varmt rekommendera både företaget och Anton till andra som funderar på att skaffa laddbox.
Snabb hjälp
Snabb hjälp, snabb återkoppling, jättekunniga och ger råd/tips som passar just ens behov.
Anton är en stjärna!🌟
Kanonkille!
Anton kom på utsatt tid, otroligt samarbetsvillig och professionell. Gjorde ett klanderfritt jobb med bravur! Rekommenderar honom starkt!
MVH
Fredrik, Visby