企業が回答しました
Hurtig ekspedition. Smykket levede fuldt ud op til beskrivelse og billeder det er faktisk flottere i virkeligheden. Jeg er meget glad for smykket , det er mit første køb hos Charlottsdiamonds men best... もっと見る
企業が回答しました
Charlottsdiamonds har givet god sparring når jeg har henvendt mig. God service. Beskrivelsen og billederne af det guldarmbånd jeg endte med at købe har svaret fint til det armbånd jeg fik tilsendt.... もっと見る
企業が回答しました
En handel lige efter bogen. God kontakt til sælger og et produkt der var præcist som forventet. Eneste minus er forkert valg firma til levering af produktet. PostNord er mega langsomme.
企業が回答しました
charlottsdiamonds.dk er en webshop med unikke nye og secondhand smykker som for de flestes vedkommende er opkøbt i restpartier, hvilket sikre et smykke man sjældent ser andre med. Da der som regel kun er et smykke af hver, er det desværre ikke muligt at bestille i andre str. men de fleste ringe kan omforandres i str. Beskrivelse af Secondhandsmykker. Secondhand smykker til salg Hos Charlotts Diamonds finder du et stort udvalg af secondhand smykker i 10 Karat, 14 Karat og 18 Karat guld og hvidguld, både med og uden diamanter. Vi har altid fokus på, at vores secondhand smykker er i ægte materialer og god stand, så du får et smykker i allerbedste kvalitet. Vores secondhand smykker stammer bl.a. fra restpartier, udstillingsmodeller, arvestykker samt private, der sælger deres smykker. På den måde har vi muligheden for at holde prisen nede, så du kan købe et smukt og unikt smykke til gode priser. Da smykkerne netop er opkøbt fra private eller restpartier rundt om i verden, har vi desværre ikke mulighed for at bestille smykkerne i andre størrelser, variationer o.l., men du er med stor sikkerhed garanteret et unikt og personligt smykke, som ikke kan findes på enhver anden. Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi har opkøbt netop det smykke, som du er interesseret i, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er bevidste om, at et smykkes historie kan have en stor betydning for ejeren.
telemannsvænget 2 Frejlev, 9200, Aalborg SV, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg havde en virkelig god oplevelse. Alt var godt fra starten, og jeg blev mødt af meget venligt og imødekommende personale. Alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse

Charlottsdiamonds からの回答
Rigtig flotte smykker og rigtig god kundeservice, vender tilbage

Charlottsdiamonds からの回答
Jeg var glad for at have fundet Charlotts Diamonds, hvor det blev muligt for mig at købe netop sådan en ( meget smuk) Edison-perle, som jeg havde ønsket mig, til en overkommelig pris. I det hele taget er der mange spændende smykker i webshoppen, og Charlotte selv er imødekommende og sød. Derfor anbefaler jeg denne shop 100%.

Charlottsdiamonds からの回答
Jeg blev bestemt ikke presset til køb. Jeg viste ikke helt om jeg ville købe. Har handlet med Charlotte før og kvaliteten er i top til rimelige priser / hver gang!

Charlottsdiamonds からの回答
Jeg købte 4 secondhand Pandora charms - troede jeg. Bestilte og betalte via deres hjemmeside. Fik en mail med ordrebekræftelse og en faktura. Normalt betyder en faktura at bestillingen er accepteret. Ved de 3 ud af de 4 stod reserveret, men jeg regnede med at de var reserveret til mig, men nej de var reserveret til en anden. Hvis de er reserveret til en anden, så burde de være blokeret på hjemmesiden, så andre ikke kan lægge dem i kurven og betale for dem (der var kun en af hver) - kort sagt blev den samme vare solgt to gange og måske endnu flere gange, hvis der på det tidspunkt havde været flere, der ønskede at købe dem.
Jeg valgte at annullere hele handlen, hvilket var ok. da jeg blev bekymret for at hele beløbet ville blive hævet for den sidste.
En for mig uforstående og utryg måde at handle på - derfor kun en stjerne.

Charlottsdiamonds からの回答
Hurtig levering og varen svarede til forventningerne. Et rigtigt flot produkt.

Charlottsdiamonds からの回答
Smykket er smukt og i overensstemmelse med billedet. Kvaliteten er i orden.

Charlottsdiamonds からの回答
Charlotte er fantastisk,sikke en service man får,og hendes smykker er bare så smukke,tusind tak

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。